Recent Posts

26 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ ΤΟΥ 666 & ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.


 
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ ΤΟΥ 666 ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ SOCHI ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 14/8/2017 ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΩΖΕΙ ΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ





Θεσσαλονίκη 26-6-2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ                    patriarchate@ec-patr.org

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                        minister@minfin.gr 



Προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Rum Patrikhanesi, 34 220 Fener - Haliç, İstanbul - Türkiye.


Οικουμενικέ Πατριάρχα κ.κ. Βαρθολομαίε νάάά που ο καιρός έχει γυρίσματα ! και σας κομίζουμε ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ για τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Αλλά καλά νέα για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! που αυτός ο Θεός το 1453 μ.Χ. μοστράριζε σε όραμα τα τρία πεντάρια (555) στον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή της Πόλης, που μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και με την νέα γραμμογράφηση 555 (barcode) περιέρχεται όόόλος ο πλούτος του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ λαού των Εβραίων στους νοήμονες πολίτες όλου του κόσμου ! Καθώς αυτός ο Θεός τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε για νοήμονα όντα ! κι όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες που διά μέσου της μασονίας τους εξακολουθούν να το παίζουν ακόμη παντοκράτορες στα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τα μασόνια τους !

Όπως στην χαϊβάνω πρόεδρο του δικαστηρίου Θεσσαλονίκης στις 19/6/2017 όταν της έγινε η ερώτηση από τον εκπρόσωπό μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ποια από τις δύο τάξεις είναι η νόμιμη ? της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? ή της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ? τονίζοντάς της ότι με τον νόμο 4286/26-8-1831 του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ονομάζονται ΕΠΙΟΡΚΟΙ όόόλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν το μασονικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ και την εγκληματική τους οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που για το όχημα του ΝΖΜ2082 πληρώνει ο εκπρόσωπός μας κάθε 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 30.000 ευρώ για να έχει πλήρη και ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ! που να μην μπορεί να τον δολοφονήσει η εγκληματική τους Μοσσάντ ! με τους συνεργάτες της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, αλλά και το όχημά του να περνά ΑΛΩΒΗΤΟ μέσα από φωτιές και τρακαρισμένα οχήματα όπως ακριβώς ο ΚΙΤ στα χολιγουντιανά πλατώ των Εβραίων ! Αλλά παράλληλα να πληρώνει και στις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ ασφαλιστικές εταιρείες των Εβραίων ! που μέσω των Ανωνύμων Εταιρειών τους μεταφέρουν τις χρεοκοπίες τους στις τράπεζές τους, κι εν συνεχεία με τα ΖΩΑ GOLDEN GOIMS τους να χρεοκοπούνε τις οικονομίες των προτεκτοράτων κρατών τους από τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες (Κ.Ι.Σ.) που διοικούνται από ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ Εβραίους ! μια και φρόντισαν τον μπαμπά τους τον Θεό να τον φτιάξουν 1.000 κομμάτια, προκειμένου να παίζουν αυτοί ΜΑΥΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΑ εις βάρος των απροστάτευτων πολιτών ! Μην γνωρίζοντας οι έρμοι και ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι, με όλη την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ  που τους διακρίνει, πως τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ τα έφτιαξε ο μπαμπάς τους ο Θεός για να ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ εκλεκτούς συνεργάτες της Αγιάς ΣΙΩΝ α.ε. ! αλλά και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας για να φάνε όόόλη την ΣΑΒΟΥΡΑ των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ !!!! προκειμένου να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο πλανήτης αυτός από τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! που φρόντισε η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα, που είναι και το τσανάκι του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, να μην απαντήσει ποια από τις δύο τάξεις πραγμάτων είναι η νόμιμη ! καθώς της τέθηκε και το ερώτημα για τα 500 ευρώ από πού θα τα εισπράξει ? ο εκπρόσωπός μας, που τα δημοσιο-υπαλληλικά ΖΩΑ του επέβαλαν πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων ενώ ήταν ασφαλισμένος στην ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική Α.Α.Ε. ! υποδυόμενοι αυτοί τους Έλληνες αστυνομικούς στη Νέα Ζίχνη Σερρών ! Αποφεύγοντας έτσι η ΤΣΑΚΜΑΚΩ δικαστικός υπάλληλος να απαντήσει ! Απειλώντας τον ότι θα τον στείλει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ επειδή της έβαζε δύσκολα να απαντήσει ! και προπαντός για ανάρμοστη συμπεριφορά, που την προβλημάτιζε με τις ερωτήσεις του !

Όταν ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ της ο Νταβίντ Σαλτιέλ  στις 29/6/2015 είχε ΚΩΛΩΣΕΙ σε συνάντηση που τους είχε προγραμματίσει ο μπαμπάς τους ο Θεός ! προκαλώντας τον ο εκπρόσωπός μας να προσέλθουν από κοινού στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να αποδείξει ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ και πως μπορούν να χρεοκοπούν την οικονομία του GREKYLISTAN τους ! ρωτώντας τον ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ Νταβίντ Σαλτιέλ «είστε νομικός ?» και υποχωρώντας την  σκαπουλάρησε, που το έπαιζε ΖΟΡΙΚΟΣ, επιπλήττοντας αρχικά τον αστυνομικό που του υποδείκνυε να μπει στο άλλο ασανσέρ, που το έπαιζε ο Σαλτιέλ ως ο ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ ! μπροστά από τα ασανσέρ του ισογείου των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ! Προτείνοντας και η εκπρόσωπος δικαστίνα της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ να κάνει ο εκπρόσωπος μας ΕΦΕΣΗ για τα 500 ευρώ, που ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά αστυνομικά ΖΩΑ του επέβαλαν το πρόστιμο αυτό ! Μην γνωρίζοντας οι Εβραίοι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ότι ακολουθεί ΤΣΟΥΝΑΜΙ δημεύσεων των μαφιόζικων επιχειρήσεών τους, που φαινομενικά κατέχουν τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ μασόνια τους !

Κι έτσι επισκεπτόμενος για 14η συνεχόμενη χρονιά τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων στον Πανορμίτη της ΣΥΜΗΣ της Δωδεκανήσου για ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ, που πιστοί προσκυνητές καταθέτουν τον οβολό τους στο παγκάρι της μονής ! Αλλά ο Εβραίος ταμίας ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΟΕΝ καίει τα χαρτονομίσματα του παγκαριού ! με εντολή εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ και καλύπτουν με σκούπες κάτω την εικόνα του Αγίου για να μην βλέπουν τον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ πρόγονο των Εβραίων, που τον ποδοπατά και του ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ την ΨΥΧΗ ! Ρωτώντας τον και ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος  που είναι και ξάδερφός σας από την Ίμβρο ! το 2006, «ποιος σου έδωσε εντολή να μοιράζεις φυλλάδια έξω από την Μονή ?» για να λάβει την απάντηση «ΕΝΤΟΛΗ ΑΓΙΟΥ» που στις 23/6/1978 τον έβγαλε αυτός ο ΑΓΙΟΣ ! ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ από το κατεστραμμένο όχημα ΚΑ1966, που έγινε λάμδα σταματώντας η κολώνα της Δ.Ε.Η. στον λεβιέ με τις ταχύτητες από το κάθισμα του οδηγού ! Τέτοια λοιπόν θαύματα μόνον αυτός ο Άγιος μπορεί να κάνει !

Όπως το 2004 μέσα στο Ελληνικό Προξενείο της Πόλης για τον εορτασμό των 550 χρόνων της Μεγάλης του Γένους Σχολής, που φρόντισαν οι Εβραίοι μασόνοι να την ιδρύσουν το 1454 μ.Χ. Για να εισπράξουν προκαταβολικά για τον εορτασμό τον Μάρτιο του 2004 ένα τριπλό χτύπημα εκείνες τις ημέρες από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων ! φτιάχνοντας την συναγωγή τους ΤΣΑΡΣΑΜΑ ΠΑΖΑΡ, ξεκληρίζοντας εκεί μέσα τους πράκτορες της Μοσσάντ ! από τα αριστερά όπως ανεβαίνουμε τον δρόμο της περιοχής του Πέραν της Πόλης ! το επίσης εγγλέζικο προξενείο τους σμπαράλι ! καλυμμένο από σκαλωσιές και λινάτσες για να θυμίζει το μεγάλο φρούριο, όπως το όνομα του ξενοδοχείου, που ο Θεός τους ! σκόπιμα τους θυμίζει το  GRAND HISAR ! κι ένα ΠΟΛΥΩΡΟΦΟ εμπορικό τους κέντρο, κοντά στην πλατεία Ταξίμ ΓΥΑΛΙΑ – ΚΑΡΦΙΑ ! Κι εσείς μέσα στο προξενείο να εκφωνείτε τον πανηγυρικό λόγο για τα 550 χρόνια της Μεγάλης του Γένους Σχολή ! Λέγοντας ο εκπρόσωπός μας στον μαφιόζο συνεργάτη της ΣΙΩΝ α.ε. Σταυράκη Πεταλά «Θες μετά την ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη κυρίου Βαρθολομαίου να σου τον κάνω να έρθει σε εμάς ? και να μην φεύγει έως ότου διαλυθούν όλοι οι παρευρισκόμενοι ?» Λέγοντας και ο Σταυράκης « Άντε ρέέέ που έχεις και ικανότητες μάγου».

Και το θαύμα έγινε, δεν ξεκολλάγατε κουβεντιάζοντας ατέλειωτα με τον Σταυράκη Πεταλά ! Βγάζοντας και φωτογραφία ο εκπρόσωπός μας για του λόγου το αληθές, που ο Θεός των Εβραίων το έκανε αυτό ! Όπως και ο μπαμπάς των Εβραίων τους προγραμμάτισε τους ΑΦΡΟΝΕΣ Εβραίους να τους τινάξει τα ΠΕΤΑΛΑ στην κυριολεξία, καθώς ο αδερφός του Σταύρου που τον έλεγαν Θεόφιλο, έλεγε στον εκπρόσωπό μας «εμείς δεν ξέρουμε ποιον έχεις από πίσω για προστάτη σου ! αλλά εμείς έχουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο!»  Την χορευταρού μπαλαρίνα, τον ΠΑΚΗ τους, που τώρα οι Εβραίοι την έχουν διορίσει πρόεδρο της ΔΗΘΕΝ Δημοκρατίας στο GREKYLISTAN τους !

Έτσι λοιπόν σας τα διατυπώνουμε σε όόόλους εσάς που απαρνηθήκατε τον πραγματικό Θεό ! και γινήκατε ΛΕΥΙΤΕΣ (υπηρέτες) της ΑΛΗΤΑΡΟΥΣ Ιουδαίας πεθεράς σας ! πως εάν μέχρι τις 14/8/2017 η εικόνα της πραγματικής ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που βρέθηκε στο SOCHI της ΡΩΣΣΙΑΣ, δεν κατορθώσετε να πείσετε τους Εβραίους και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ τους που σας κουμαντάρουν, ενδέχεται να έχετε απροσδόκητες συνέπειες από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, διότι πρέπει και επιβάλλεται η εικόνα να βρίσκεται στον ναό της ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ για προσκύνημα !!! που είναι επτά χιλιόμετρα πιο πάνω από την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, εκεί που ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ έχει προγραμματίσει να αναγερθεί ο μεγαλόπρεπος ναός των ΤΣΙΟΡΝΙΓΙΕ ΓΚΡΟΖΝΙΓΙΕ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ (ΑΛΚΑΪΝΤΑ) Ρωσσικού ρυθμού και φυσικά και το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που σώζει ΤΕΛΙΚΑ όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική μασονική πανούκλα ! προς ΔΟΞΑΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με τον Σταυράκη Πεταλά, που ο Θεός του έβαλε το επώνυμο αυτό, για να θυμίζει στους Εβραίους πως τους προγραμμάτισε να τους τινάξει τα ΠΕΤΑΛΑ στην κυριολεξία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου