Recent Posts

11 Ιουλίου 2017

Πρόσκληση για την ΕΦΕΣΗ της ΣΙΩΝ α.ε.


H ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΦΡΟΝΑ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΜΕ ΤΟ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΟΟΛΟΝ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΜΕ ΤΟ 555 ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ TOY ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!
  


Θεσσαλονίκη 11/7/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                            ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ               protodikeio-thes@otenet.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                           minister@minfin.gr 
ΜΠΟΥΓΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ                                   ampougeli@hotmail.com        

Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. βλέπετε πόσο ωραία μπορούμε κι επικοινωνούμε μαζί σας, με τα e-mail που μας έμαθε ο μπαμπάς σας ο Θεός ? Καθώς και αυτά τα e-mail τα διαβάζουν και τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ ΣΑΣ τα μασόνια ! που τα έχετε τοποθετημένα σε όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις σας ! Δασκαλεύοντάς τα να είναι πάντα υπάκουα προς εσάς, μέσω των μασονικών σας στοών ! διότι όπως πρέπει να αντιλαμβάνονται κυρίαρχοι επί της γης είναι η γιγάντια Αγία ΣΙΩΝ α.ε. που φροντίζει για  τους πάντες ! Ποιοι είναι υπάκουοι να προαχθούν με βάση την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλό που διαθέτουν και να επιβραβευτούν ! ποιοι είναι οι είρωνες  και αντιρρησίες να απομονωθούν και να εκτοπιστούν αναλαμβάνοντάς τους με επιστημονικό τρόπο η εγκληματική σας Μοσσάντ ! Ποιους τους τρώει ο κώλος τους να μπουν στα βαρέλια των μασονικών σας στοών για ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ και ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ τα ΚΟΥΛΙΑ τους, προκειμένου να γίνει ο κώλος τους ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙ για να ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΟΥΝ εν συνεχεία τα ΚΛΟΥΒΙΑ τους κεφάλια ! για να εφαρμόζουν όόόλοι μαζί τις εντολές των ΣΟΦΩΝ σας προγόνων που συνέλαβαν την φαεινή ιδέα της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών εταιρειών ! και των ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ OFFSHORE εταιρειών, βουλιάζοντας και τις οικονομίες των απροστάτευτων λαών, προκειμένου να σας χρίσει ο μπαμπάς σας ο Θεός παντοκράτορες επί της γης ! Μόνο που ο μπαμπάς σας ο Θεός ΔΕΝ είναι ΑΛΗΤΗΣ σαν κι εσάς ! Βλέποντας στο διάβα των αιώνων το τι ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ περιούσια τέκνα έχει κι αντιλαμβανόμενος το πού οδηγείτε την ανθρωπότητα έχοντας ως πρότυπο την ΡΕΜΟΥΛΑ ! την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ! την ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ! και την ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ! σας μοστράρισε μέσω των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το σοφό ρητό «ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ» για να αντιληφθείτε ότι ΔΕΝ πρόκειται να την βγάλετε καθαρή ούούούτε με μια πιθανότητα στο ΑΠΕΙΡΟ !
Μια και ο μπαμπάς σας ο Θεός όπως σας προείπαμε ΔΕΝ είναι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή σας ! δημιουργώντας το ΙSLAM το 570 μ.Χ. και γιγαντώνοντας το ! για να σας εκτοπίσει εν συνεχεία στα πέρατα της γης το 628 μ.Χ. μέσω του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ αυτοκράτορα του Βυζαντίου από την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ που ακόμα τον καταριέστε αυτόν τον αυτοκράτορα ! που ο μπαμπάς σας ο Θεός τον θέλει μεταξύ των υπολοίπων Βυζαντινών αυτοκρατόρων στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ δίμετρο το άγαλμά του κι επίχρυσο ! κι εν έτει 1453 μ.Χ. να σας μοστράρει και την ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗ (barcode) τα τρία πεντάρια (555) που έβλεπε σε όραμα ο Μωχάμετ Β’ ο Πορθητής που ήθελε να συνενώσει και τις δύο θρησκείες σε μία μια και οι πάντες ξέρουν πως ο Θεός είναι ΕΝΑΣ ! Γι’ αυτό και τον κατέστησε ο μπαμπάς σας ο Θεός Προστάτη της Ορθοδοξίας ! εκτοπίζοντας από το Βυζάντιο τους Σταυροφόρους μασόνους σας, που η διαφθορά είχε αλώσει τα πάντα ! μέσω του βρωμοπάπα σας από το Βατικανό ! Γι’ αυτό τον Πάπα σας αναγκαστήκατε να τον δολοφονήσατε μετά από έναν χρόνο το 1454 μ.Χ. για την αποτυχία του, που ΔΕΝ κατόρθωσε να ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ την Ορθοδοξία, ενώ βοηθούσε με τα κανόνια του την κατάληψη της Πόλης ! και την διάλυση της Βυζαντινής Ορθόδοξης αυτοκρατορίας που είχε διαφθαρεί από εσάς τους ΠΑΝΟΥΡΓΟΥΣ Εβραίους ! έτσι λοιπόν ο πάνσοφος Θεός προχώρησε ένα βήμα παραπέρα φτιάχνοντας το ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ! και όχι αυτό το  ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ που έχετε σήμερα υπαγορεύοντας το στον ομογάλακτο αδερφό σας τον ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΦΟΝ ΜΑΟΥΕΡ μετά από το αναπάντεχο χνέρι που σας έκανε ο έτερος ομογάλακτος αδερφός σας ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, καθιερώνοντας νόμο το 4286/26-8-1831 που ονομάζει ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι αναμεμιγμένοι στην μασονία προκειμένου να εξυπηρετούν συμφέροντα δικά σας ! μέσα στο νεοσυσταθέν GREKYLISTAN σας !
Γι’ αυτό και μετά από 32 ημέρες τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ με την εγκληματική σας Μοσσάντ καθώς ήθελε να φτιάξει ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ κράτος ! φορτώνοντας και την δολοφονία εσείς στους Μαυρομιχαλαίους ! και προσδοκάτε εν έτει 2017 να στεφθείτε και παντοκράτορες με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ μασόνια σας ! αγνοώντας ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός έβαλε από δίπλα σας να σας παρακολουθούν ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με συντονιστή τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ! τον Αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ να σας ΕΞΑΫΛΩΝΟΥΝ κατ’ αρχήν στο τρίγωνο των Βερμούδων τα επιτεύγματά σας ! να σας ΕΞΑΫΛΩΝΟΥΝ το καμάρι σας τους δίδυμους πύργους που συμβολίζανε το άλλοτε ιουδαϊκό σας Ισραήλ και να σας θυμίζουν με αυτή την ΕΞΑΫΛΩΣΗ την 11η εντολή του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! το «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΗ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ».
Για να συνεχίσετε να αρνείστε πεισματικά για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ εν έτει 2004 που σας πρότεινε ο μπαμπάς σας ο Θεός, που την θέλει στο Μοναστηράκι Φερρών με ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ δίδοντας και το συμβολικό ποσόν των 30.000 ευρώ μέσω του εκπροσώπου μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! τσεπώνοντας εσείς το τριανταχίλιαρο και αρνούμενοι να υπακούσετε στην εντολή του μπαμπά σας του Θεού ! Για να εισπράξετε εν συνεχεία εκείνο το περίφημο ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ στον Ινδικό ωκεανό που εσείς το αποκαλείτε τσουνάμι ! διασκεδάζοντας παράλληλα και την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, μια και ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΑΝ 300.000 ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΟΙ πελάτες σας ! φτιάχνοντας και τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ σας ΜΠΑΖΑ !!!
Κι από τότε που ένα χρόνο πριν, το 2003, τσεπώσατε και άλλο ένα τριανταχίλιαρο που ήταν για το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ αυτής που ΣΩΖΕΙ τελικά όόόλο τον κόσμο από την Σιωνιστική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των απροστάτευτων λαών με την μαφιόζικη σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! έτσι λοιπόν με την εντολή του μπαμπά σας του Θεού που σας επέλεξε και τις πινακίδες των δύο οχημάτων που παρανόμως κρατείτε με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας ! τη μια να σας θυμίζει με το ΚΑ 9110 τους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του ιουδαϊκού Ισραήλ ! και με την δεύτερη πινακίδα ΝΖΜ 2082 τους ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ των 12 φυλών του Ισραήλ ! μια και η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστικός σας υπάλληλος και ο ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ εισαγγελέας σας στις 19/6/2017 που τους είχατε επάνω στα δικαστικά έδρανα των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης απέφυγαν να μας απαντήσουν μέσω του εκπροσώπου μας ποια από τις δύο τάξεις είναι η νόμιμη ? η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? ή η ΝΕΑ ΤΑΞΗ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! προτείνοντας τον εκπρόσωπό μας να υποβάλλει ΕΦΕΣΗ στο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ δικαστήριό σας για να απαντήσετε ΕΣΕΙΣ ! και να αιτιολογήσετε την είσπραξη των 500 ευρώ που παράνομα επέβαλαν ΖΩΑ δικά σας ! και εισπράξατε εσείς για λογαριασμό της ΣΙΩΝ Α.Ε. που ασφαλίζουν πολίτες ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ ασφαλιστικές σας εταιρείες όπως η ΕΘΝΙΚΗ Α.Α.Ε. χρεοκοπώντας τες και μεταφέροντας τις ΝΤΟΓΚΕΣ στους απροστάτευτους πολίτες μέσω των ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΩΝ 300 + 1 χορευτριών σας, που τις έχετε μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας που το αποκαλείτε Βουλή των Ελλήνων !
Ευκαιρία λοιπόν να μας απαντήσετε μέσω της νεαρής δικηγόρου σας που απεφοίτησε από ΒΟΪΔΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ δικό σας, δίδοντας και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ! μια και οι συνήγοροι του απροστάτευτου πολίτη ! είναι φίλα προσκείμενοι προς εσάς και αναλαμβάνουν υποθέσεις μόνον απροστάτευτων μασόνων Ιουδαίων πολιτών ! καταλήγοντας πως ο Θεός των πάντων έχει πολύύύ περισσότερο μυαλό από όόόλους εσάς τους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ Εβραίους, που σας ΚΑΛΕΙ για μια ακόμη φορά να δώσετε εντολή στον χάιβανο τον Βλαδιμηρούτσκα σας ΠΟΥΤΙΝ να μεταφερθεί η εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που βρέθηκε σε παραλία του SOCHI της Ρωσσίας, στον ναό που είναι ο φυσικός της χώρος μέχρι τις 14/8/2017 για προσκύνημα ! και δρομολογώντας κι εσάς μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μια και σας προορίζει για ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ για τα W.C. των δημοσίων αφοδευτηρίων με το αστέρι του αιμοταγούς βασιλιά σας Δαβίδ, δημεύοντας όόόλες τις περιουσίες των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ! και φυσικά και των μαφιόζικων επιχειρήσεων σας καθώς εκκρεμεί από 11/6/2014 ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ κατά ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων λειτουργών ! και για εσάς από  τις 21/2/2013 ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των επιχειρήσεων σας με βάση την ημερομηνία 3/6/2016 = 18 : 3 = 6 (666) προς ΔΟΞΑΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου