Recent Posts

17 Ιουνίου 2017

Βρέθηκε η εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στο SOCHI της ΡΩΣΣΙΑΣ




ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ SOCHI ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ




Θεσσαλονίκη 17/6/2016


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                       minister@minfin.gr 



Προς την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»

Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 FAX 2107292129



κ.κ. συνήγοροι του Εβραίου και μασόνου πολίτου, που αποφοιτάτε κι εσείς από τα ΒΟΪΔΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ των Εβραίων, καλό θα ήταν να προσέλθετε στο δικαστήριο για να υπερασπιστείτε τους ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες αφέντες σας, καθώς συμπληρώθηκε το ΠΑΖΛ των ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων ΔΗΘΕΝ Ελλήνων υπαλλήλων, και των ομογάλακτων αδερφών τους που εργάζονται κι αυτοί στον ιδιωτικό τομέα για λογαριασμό της γιγάντιας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ συλλέγοντας τον πλούτο για λογαριασμό της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ! μετά των OFFSHORE  θυγατρικών τους εταιρειών και τους λοιπούς εκλεκτούς συνεργάτες των 196 προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών που διοικούνται παρασκηνιακά από τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες (Κ.Ι.Σ.) των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, χειραγωγώντας τα ΑΒΟΥΛΑ και ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ μασόνια τους προκειμένου να καταδυναστεύουν απροστάτευτους πολίτες που ΔΕΝ είναι ενταγμένοι στην εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ για να βουλιάζουν εν συνεχεία οικονομίες λαών με τα GOLDEN GOIMS και τα χρηματοπιστωτικά τους ιδρύματα για λογαριασμό του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ εβραϊκού λαού ! Δειγματοληπτικά σας μοστράρουμε τρεις ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ περιπτώσεις από τις άπειρες και παρά φύσιν περιπτώσεις που κάνουν τα ΖΩΑ τα δημοσιο-υπαλληλικά τους μη νοήμονα ΖΩΑ, όπως στις 3/6/2016 ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΓΚΡΕΚΥΛΟΙ  αστυνομικοί υπάλληλοι που παρίσταναν τους ΔΗΘΕΝ Έλληνες αστυνομικούς τις πινακίδες του ΝΖΝ 1688 Ι.Χ. αυτοκινήτου ενώ το όχημα ήταν ασφαλισμένο σε δική τους ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ Ανώνυμη Ασφαλιστική εταιρεία της ΕΘΝΙΚΗΣ από τις 26/5/2016 έως τις 26/11/2016 επιβάλλοντας πρόστιμο για λογαριασμό του ιουδαϊκού τους KERATISTAN 500 ευρώ κι επίσης 30 ευρώ για ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στον Δήμο της Νέας Ζίχνης Σερρών ότι τάχα μου ΔΕΝ είναι ασφαλισμένο το όχημα ! Κι αφού το πρόστιμο πληρώθηκε την ίδια μέρα σε ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ τράπεζά τους την Πειραιώς στις Σέρρες αρνούνταν μετά οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ αστυνομικοί υπάλληλοι του αστυνομικού τμήματος της Ν. Ζίχνης να παραδώσουν τις πινακίδες γιατί ο καταδυναστευόμενος πολίτης είχαν ειδοποιηθεί από την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ ότι είναι ένθερμος ΠΥΡΗΝΑΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! κι αφού δεν μπορούσε να βρει άκρη με τους δύο GOIM αστυνομικούς υπαλλήλους, τους πρότεινε μια κι αυτοί ήταν της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ να τον σκοτώσουν μέσα στο αστυνομικό τμήμα προς ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού τους KERATISTAN ! Τότε φιλοτιμηθήκαν και του παρέδωσαν τις πινακίδες μετά από ταλαιπωρία δύο ωρών !

Τα πειστήρια έγγραφα μοστράρονται στο διαδίκτυο για του λόγου το ΑΛΗΘΕΣ ! με την ευκαιρία αυτή μοστράρονται αποδεικτικά στοιχεία στο διαδίκτυο επίσης με μια ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ περίπτωση επέβαλλαν πρόστιμο 33 ευρώ στις 18/9/2006 στο 64ο χιλ. Θεσ/νίκης – Έδεσσας ! ενώ στην ΔΗΘΕΝ παράβαση γράφουν στο 26ο χιλ. Θεσ/νίκης – Αθηνών ! καθώς το κλιμάκιο των ΕΠΙΟΡΚΩΝ αστυνομικών υπαλλήλων ήταν του αστυνομικού τμήματος ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Θεσσαλονίκης ! που προέρχονταν από άλλη περιοχή !

Για να ακολουθήσει δίκη παρωδία στην Τ.Ο.Ε.Β. του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης στις 11/12/2006, δικάζοντας 515 υποθέσεις με την διαδικασία του ΑΨΕ – ΣΒΗΣΕ – ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ! εισπράττοντας 105 ευρώ χωρίς ρέστα με ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ χαρτί απόδειξης λωρίδα, που γράφει 104,24 ευρώ ! για να τους θυμίζει τους Ιουδαίους ο μπαμπάς τους ο Θεός το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ! μια και ο επίορκος αστυνομικός που επέδωσε την κλήση όπως διαπιστώνετε τον έλεγαν ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ !

Με μια Τρίτη περίπτωση στο σημείο που είναι η ΣΤΡΟΥΓΚΑ της Μάνδρας Σουφλίου ! που ΕΠΙΟΡΚΑ αστυνομικά όργανα που παρίσταναν τους συνοριοφύλακες προκειμένου να διαχωρίσουν τους εισερχόμενους λαθρομετανάστες για το ποιοι είναι να προωθηθούν για το 4ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ προς την ομογάλακτη αδερφή τους την Αγγελικούλα Μέρκελ που έχει εβραϊκή ταυτότητα ! και ποιοι ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ είναι να στελεχώσουν τις εδώ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ επιχειρήσεις των GOIM μασόνων τους για ΜΑΥΡΗ εργασία. Έτσι στις 3/9/2015 διαδραματίστηκαν σκηνές ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ στο διαλογητήριο που κάνουν τα αστυνομικά ΦΡΟΥΤΑ του ιουδαϊκού ΜΠΑΞΕ με έναν ομογάλακτο αδερφό τους που μετέφερε με το κλειστό φορτηγάκι 17 ταλαίπωρους λαθρομετανάστες, καθώς τους είχε στοιβαγμένους εκεί μέσα σ’ αυτό το φορτηγάκι που έγραφε απ’ έξω ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ για να κάνουν σικέ παιχνίδι οι συνοριοφύλακες, λέγοντάς του «πάλι εδώ είσαι ρέέέ» βγάζοντας τον έξω από το αμάξι και πατώντας το κεφάλι του κάτω στην άσφαλτο, μέχρι που του έσχισαν το φρύδι του και περνώντας του χειροπέδες για να έλθει κλιμάκιο αστυνομικών και με συνοδεία περιπολικού από το Διδυμότειχο να μεταφερθούν, προκειμένου να τους περάσουν αυτόφωρο στην Αλεξανδρούπολη κι από εκεί να σταλούν οι ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ λαθρομετανάστες στις επιχειρήσεις των συνεργατών των Εβραίων ! Όπως βλέπετε φροντίσαμε να φωτογραφίσουμε την ΣΤΡΟΥΓΚΑ στην Μάνδρα Σουφλίου, που είναι και το διαλογητήριο των μεταναστών ! αλλά και των ΔΗΘΕΝ παραβατών, προκειμένου να επενδύσουν με 500 ευρώ στην εβραϊκή ΜΑΦΙΑ ! 300 ευρώ για επενδύσεις στον Δήμο Σουφλίου ! και 200 ευρώ να κονομήσουν κι αυτοί με την προμήθεια που τους αναλογεί σαν καθαρόαιμοι συνεργάτες και υπηρέτες της εγκληματικής οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! Λέγοντας και ο παλιός αστυνομικός στον υποψήφιο επενδυτή «Βάζουμε τον νέο συνάδελφο να σε γράψει για να φάει αυτός το συγύρισμα» που οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μέσα στην αίθουσα των δικαστηρίων 17 της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ την ίδια στιγμή που οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ των Εβραίων επάνω στα δικαστικά έδρανα έβγαζαν την απόφαση ! και ήθελαν κι αυτές το κάτι τις για τα έξοδα της δίκης ! τους ήρθε στο αεροδρόμιο των Βρυξελών διπλό το χτύπημα ! κι ένα στο μετρό της ίδιας πόλης ! για να τους θυμίζει τους ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ Εβραίους που συλλέγουν το χρήμα με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τους για λογαριασμό της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ τον μπαμπά τους τον Θεό ! τον Γιο του που τον αποκαλούν ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ! και το Άγιο Πνεύμα ! που σε μηδέν χρόνο επικοινωνίας γίνονται και οι εορταστικές εκδηλώσεις προς γνώση και συμμόρφωση των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων που παριστάνουν τον εκλεκτό λαό του Ισραήλ !

Γι’ αυτό και ο μπαμπάς τους ο Θεός έβαλε τα δελφίνια της Μαύρης Θάλασσας να βγάλουν στην παραλία του Ρωσσικού SOCHI  την εικόνα της πραγματικής ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που ΣΩΖΕΙ όόόλον τον κόσμο από την μασονική σιωνιστική ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώει όλες τις οικονομίες των απροστάτευτων λαών ! και να στεγαστεί αυτή η εικόνα στον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που φτιάχτηκε το 1.152 μ.Χ., στις Φέρρες για προσκύνημα από τους πιστούς όλου του κόσμου αφαιρώντας απ’ αυτόν τον κεντρικό τρούλο του ναού το αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά ΔΑΒΙΔ, που τον μετέτρεψαν με τον ΛΕΥΙΤΗ Δεσπότη τους Άνθιμο Ρούσσα σε μουσείο οι Εβραίοι, μια και έχει προορισμό αυτό το αστέρι να κοσμεί τις δημόσιες τουαλέτες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και με την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των επιχειρήσεων της ΣΙΩΝ α.ε. να κατασκευαστεί μέσα στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, που είναι στην τοποθεσία Μοναστηράκι Φερρών γιγάντιος ναός Ρωσσικού ρυθμού που να θυμίζεις τους ΤΣΙΟΡΝΙΓΕ ! ΓΚΡΟΖΝΙΓΙΕ ! ΑΓΓΕΛΟΥΣ ! (ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ), που είναι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην βάση του ουρανού ! (ΑΛΚΑΪΝΤΑ) με το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ μέσα στον χώρο της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! για να θυμίζει στις επερχόμενες γενεές πως αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για νοήμονα όντα, συνενώνοντας όόόλες τις θρησκείες σε μία για λογαριασμό και προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου