Recent Posts

27 Φεβρουαρίου 2015

Η λυπητερή απόφαση της Π.Ε.Ν.Ε. για τα 2.760.000.000.000.000 ευρώ



ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

H ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Ν.Ε. ΤΩΝ 2.760.000.000.000.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ

ΣΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ







Θεσσαλονίκη 28/2/2015


ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ:

ΥΠΟΥΡΓ.   Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν                  minister@minfin.gr

Δ. Ο. Υ.   Δ’  Θ Ε Σ / Λ Ο Ν Ι Κ Η Σ                 syzefxis.2086@n3.syzefxis.gov.gr

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ             nis@nis.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr



Προς τον μίστερ Γιανάκη Βαρουφάκη


Αάάά ρε Βαρουφάκη, πώς σε κατάντησαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ στυλίστες Εβραίοι αφέντες σου; Να σε βάζουν να γράφεις το όνομά σου με ένα νι! Να σε υποχρεώνουν να έχεις το πουκάμισό σου έξω από το παντελόνι, για να μας θυμίζεις ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟ! Να σου σηκώνουν τον γιακά του σακακιού σου για να μας θυμίζεις τον ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΪ και να σου κουρεύουν το κεφάλι για να σε προσομοιάσουν με τον ΓΙΟΥΛ ΜΠΡΥΝΕΡ! αλλά και για να μας θυμίζουν το κούρεμα της οικονομίας και της επερχόμενης χρεοκοπίας που μεθοδεύουν στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN!!!

Μην αντιλαμβανόμενοι οι ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ σας Σιωνιστές, ότι τώρα συμπαρασύρουν στον όλεθρο και την καταστροφή όχι μόνο τις οικονομίες του ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ τους, αλλά και το βούλιαγμα όόόλων των οικονομιών του πλανήτη γη!  Για να ακολουθήσει εν συνεχεία το ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ των δώδεκα εβραϊκών φυλών τους, που σας τις έχουν με δώδεκα αστεράκια στην σημαία του ευρωπαϊκού μασονικού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ σας! Και αγνοούν τα ΚΤΗΝΗ αυτά, πως ο μπαμπάς τους ο Θεός, που είναι και ο Θεός των ΠΑΝΤΩΝ, τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε για νοήμονα όντα! και όχι για ΖΩΑ - GOIM σαν κι εσάς, που σας κατάντησαν αυτοί οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Ιουδαίοι μέσω των μασονικών σας στοών.

 Που ακόμη και ο ομογάλακτος αδερφός σας, ο Μανωλάκης Γλέζος, που τον έβαλαν νοερά να τους κατεβάσει την γιγάντια σημαία του 3ου ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ από την Ακρόπολη των Αθηνών, είπε το κρέας μας το βάφτισαν ΨΑΡΙ!!! αφήνοντας να εννοηθεί ότι και εμείς είμαστε μία από τα ίδια, και τσανάκια του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!!!

Παριστάνοντας τις υπηρέτριες στους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! και βάζοντάς σας να κοροϊδεύετε τις κοινωνίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ πως οι σοφοί της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε., που έχουν πάρα πολύ μυαλό, φρόντισαν να σας  υποδείξουν τρόπους πώς πρέπει να διαπραγματευτείτε για το 30% του χρέους του GREKYLISTAN σας, προς τα αδελφά κράτη, που σας έχουν ΔΗΘΕΝ δανείσει τα χρήματά τους! και το υπόλοιπο 70% του χρέους πρέπει να συνεχίσετε να το αποπληρώνετε με την ΠΑΤΑΞΗ της ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ!!! και το νοικοκύρεμα των κρατικών δαπανών!

Ρε σεις; Ποιους πιστεύουν αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ αφέντες σας ότι μπορούν να δουλέψουν ψιλό γαζί; Δεν γνωρίζουν ότι με τον στρουθοκαμηλισμό που τους διακρίνει, τους έχουν πάρει χαμπάρι οι πέτρες αλλά ακόμη και τα πελεκούδια! Όταν εντάσσανε μέσα στις μασονικές τους στοές ακόμη και τους αθίγγανους Ρομά, αλλά και όόόλο το κατακάθι και το κακό συναπάντημα του βρωμερού υποκόσμου, δεν το σκεφτόντουσαν ότι έρχεται ο καιρός να φάνε όόόλα τα ΣΚΑΤΑ που οι ίδιοι δημιούργησαν, χρίζοντάς σας αδιακρίτως μασόνια μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών, με την μεγάλη τρύπα από τα πλάγια, και σας δίδασκαν ότι πρέπει να είστε όόόλο μαγκιά! όόόλο κλανιά! με κώλο ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙ!!! καθώς ελέγχουν όόόλες τις δημόσιες υπηρεσίες του πλανήτη γη, με την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ που τους διακρίνει.  

Και ΔΕΝ μπορεί πλέον να τους κουνηθεί ούούούτε ακόμα και ο μπαμπάς τους ο Θεός! Μην αντιλαμβανόμενοι όόόλοι σας το τι σας περιμένει προσεχώς, καθώς εξακολουθείτε να βρίσκεστε οι πάντες στον ιουδαϊκό λήθαργο που σας περιβάλλει! Και αγνοείτε παντελώς πως την τεχνογνωσία που έχετε στα χέρια σας, είναι από άνωθεν, αφού και τα κύτταρα του οργανισμού σας ελέγχονται, και μπορεί η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να σας τα προσβάλλει ανά πάσα στιγμή. Και δεν χρειάζεται να σας τσιπάρει!

-2-

ΔΕΝ αναρωτηθήκατε ποτέ σας ρε ζωντόβολα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί τόσος καρκίνος; τόσα εγκεφαλικά; τόσες ανακοπές καρδιάς; τόσοι ξαφνικοί θάνατοι από τροχαία, και φυσικές καταστροφές; που είναι Θεού ΜΗΝΥΜΑΤΑ! τόσες εξαϋλώσεις; όπως των δίδυμων πύργων στην Νέα Υόρκη; τόσες εξαφανίσεις αεροσκαφών; και τόσες μεταφορές οπλικών συστημάτων με την μέθοδο των μαγνητικών πεδίων που γίνονται στον πλανήτη αυτόν; Όπως και η μεταφορά μιας καταγγελίας ενός μέλους μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ μετά την ατέρμονη προσπάθεια της εγκληματικής σας Μοσσάντ να τον δολοφονήσουν πρώτα με φυσιολογικό θάνατο, και μετά να τον ξεφορτώσουν οικονομικά, βάζοντάς τον προϊστάμενο του Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης Κουκάκη Γεώργιο, συνεργάτη στις δολοφονίες πολιτών, να τον απειλήσει ότι θα του κάνει μήνυση η υπηρεσία του, επειδή διέδιδε στα μασόνια της αγοράς πως «ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ»! απαιτώντας 100.000.000 δραχμές! Πως η ιστορία αυτή με τις πέτσινες ιουδαϊκές επιταγές που βουλιάζουν οικονομίες λαών κρατούσε χρόνια πολλά! και είχε αρχίσει επισήμως από τις 28/5/2002, βάζοντας και τον δικό μας στο στόχαστρο για ξέκαμα, αφού η απειλή της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ ήθελε μετά και την επίσημη καταγγελία που έκανε στην Γενική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης στις 23/4/2003 και μετά από πολλαπλές καταγγελίες που επίσης έκαμνε στο Σ.Δ.Ο.Ε. και στις Δ.Ο.Υ. των μαφιόζικων μασονικών ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ! να στοχοποιηθεί, καθώς περιθωριακοί ΔΗΘΕΝ επιχειρηματίες, τράπεζες, δικαστικές αρχές, Σ.Δ.Ο.Ε., Αστυνομικές αρχές, εκκλησία, δικηγόροι, γιατροί, πολιτικοί καρπαζοεισπράκτορες σαν κι εσένα, αλλά και πάσης φύσεως υπηρεσίες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ήταν και είναι ακόμα μέσα στο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ!!!

Οπότε κι εμείς αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε με την μέθοδο των μαγνητικών πεδίων από μέσα από την τσάντα του την τελευταία του καταγγελία! Και να την θεωρήσουμε ελέγχοντάς την με κόκκινο στυλό, αφήνοντάς την επάνω στο γραφείο του Πρωτοκόλλου του Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου, για να τον πάρει στο κινητό του τηλέφωνο η επίσης μαφιόζα υπάλληλος Ευδοξία Ζαριανοπούλου, που του έλεγε πριν πως η υπηρεσία της εκτός από τον φορολογικό έλεγχο που θα υποστεί, θα του υποβάλλει και μήνυση με απαίτηση 100.000.000 δραχμών για συκοφαντική δυσφήμιση, ρωτώντας τον με αλαφιασμένο ύφος «πώς γίνεται η καταγγελία τώρα να είναι θεωρημένη κι ελεγμένη; Και να μην έχει πάρει αριθμό Πρωτοκόλλου;» Για να μονολογεί και ο δικός μας λέγοντας «πού είσαι ρε Γιώργο Κοκκίνη (ταξίαρχος στην ασφάλεια σε θέματα Σ.Δ.ΟΕ.) να δει και ο  συνάδερφός σου Χρηστάκος Ραδόπουλος (επίσης ταξίαρχος της Ασφάλεια Θεσσαλονίκης), το τι είδα ΤΩΡΑ», όταν του έλεγε με ειρωνεία «βλέπεις πολλές ταινίες στην τηλεόραση;» Για να του βάλει  ΤΩΡΑ μια ταινία ιουδαϊκιά, για να τα παίξει στην κυριολεξία!  Που οι Εβραίοι ΜΑΦΙΟΖΟΙ τους προήγαγαν και τους δύο σε υποστρατήγους της Αστυνομίας. Οι πάτρονές Σας Εβραίοι αφέντες από το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ κλάσαν τότε ΜΕΝΤΕΣ και δώσαν εντολή η μία επιταγή των 14.845 ευρώ από τις πολλές επιταγές, να πληρωθεί! Γιατί έγραφε ο δικός μας τότε στον ομογάλακτο αδερφό σας στις 21/4/2003 τον καρπαζοεισπράκτορα Απόστολο Φωτιάδη «Αν αυτοί βγούνε λάδι  και δεν πληρωθώ για την συγκεκριμένη επιταγή! εγώ θα αλλάξω επάγγελμα, θα ανέβω σε μιναρέ και θα παριστάνω τον Χότζα».

Γι’ αυτό  και ο τότε μαφιόζος Μωυσής Κωνσταντίνης πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. θέλησε να τον επισκεφτεί στο γραφείο του για να τον γνωρίσει από κοντά. Αλλά του δώσαμε σήμα τον δικό μας να φύγει και να μην συνατηθούν. Κάνοντας και ειρωνικό σχόλιο ο μαυρούλης συνοδός του προέδρου του Κ.Ι.Σ. λέγοντας «δεν βλέπετε; μας άφησε την υφυπουργό του» εννοώντας την γραμματέα του, που τους άνοιξε την πόρτα! προσομοιάζοντάς την με τον Αποστολάκη Φωτιάδη, που έκαμνε χρέη υφυπουργού ΔΗΘΕΝ Οικονομίας.

Γι’ αυτό Γιανάκη Βαρουφάκη, σφύρα στους πάτρονες αφέντες σου να δώσουν εντολή στην ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ομογάλακτη αδερφή σου Γεωργίτσα Βαμβατήρα, που την διόρισαν προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης να κλέβει με αυθαίρετο τρόπο τον κοσμάκη, και να πάρουν από τους μπλοκαρισμένους πάνω από έναν χρόνο λογαριασμούς στις τράπεζες του δικού μας, που τον υπερασπιζόμαστε νομικά για ποσόν 373.827,07 ευρώ συνολικά που του έφαγαν, κι εν συνεχεία να προσέλθετε όλοι σας στις 15/3/2015 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, για να σας απαγγείλουμε τον ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ της εβραϊκής ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!!! Ας φροντίσουν λοιπόν να έχουν τους πιο έγκριτους νομικούς της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ! τα πιο ψωμωμένα και νταβραντισμένα που λένε ΒΟΔΙΑ του ιουδαϊκού ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ σας! αλλά και τους 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ σας!  Για να υπερασπιστούν τις ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΕΣ τους, που τους άφησε κληρονομιά ο μπαμπάς τους ο Θεός, και για να μην κλάσουν πάλι ΜΕΝΤΕΣ! και παραγράψουν την υπόθεση όπως στις 14/11/2013 που πληροφορήθηκαν για το άνοιγμα της ΝΕΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από τον  μπαμπά τους τον Θεό μέσω των ιουδαϊκών τους δικαστηρίων δίδοντας εντολή να παραγράψουν την υπόθεση που ζήταγαν τότε 500 ευρώ από έναν δικό μας προστατευόμενο, που το όχημά του δεν το είχε σε δική τους ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! αλλά το είχε ασφαλισμένο σε δική μας Ασφαλιστική της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, που είναι σε ασφαλιστική  ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ! Αλλά χωρίς δίκη το πεντακοσάευρω το χρέωσαν μέσω Δ.Ο.Υ. στον λογαριασμό του πελάτου μας, που με τις προσαυξήσεις αγγίζει τώρα τα 600 ευρώ!

Κάνοντάς σας και τον λογαριασμό τρεις δικοί μας, ένας σε θέματα νομικής φύσεως! ένας σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης! κι ένας σε θέματα το πώς λειτουργεί το οργανωμένο εβραϊκό ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ! Καθώς προείπαμε, σας ξέρουμε και την ανάσα πώς την παίρνετε! Κι εν συνεχεία να τους κάνουν και τον λογαριασμό ΜΑΜΟΥΘ που μας χρωστάνε οι ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ σας από τα 77 Κεντρικά Ισραηλινά Σταβλαρχεία τους, αποδεικνύοντας με λογικά επιχειρήματα πως εκεί που λέγαν πως τους χρωστάγαμε τους πάτρονες αφέντες σας, να τους πάρουμε ΤΩΡΑ όόόλα τα ΖΩΑ μασόνια από την κτησιχρησία τους, μια και είστε όόόλοι σας τα ΒΟΔΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! και μετά να σας επαναξιολογήσουμε, και όσοι από εσάς ΔΕΝ θελήσετε να ξεχαϊβανέψετε, να οδεύσετε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!! γινόμενοι και οι νεομάρτυρες του άλλοτε KERATISTAN προς δόξα του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Χειραψία Βαρουφάκη με τον ομογάλακτο αδερφό του Ντάισελμπλουμ

και με το χαρακτηριστικό ΟΥΑΟΥΟΥΟΥ!!!






Αγγελικούλα Μέρκελ και Γιανάκης Βαρουφάκης, ποζάρουν

για λογαριασμό της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ, σε ξένο περιοδικό






Μανώλης Γλέζος ο πιο ΚΑΛΠΙΚΟΣ μασονάκος, που είχε το ΘΑΡΡΟΣ να πει

ότι το κρέας το βαφτίσαν ΨΑΡΙ οι ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ Εβραίοι αφέντες τους




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου