Recent Posts

26 Φεβρουαρίου 2015

Αξίωση οφειλής για ΔΗΘΕΝ τροχαία παράβαση



ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ GREKILIKOU ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΦΕΙΛΕΣ 







Θεσσαλονίκη 26/2/2015

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ:

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ                                    FAX 23210 22187

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ               nis@nis.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr



Δημοσιοποιούμε τα δύο έγγραφα μέσω διαδικτύου, στο μπλοκ μας πληκτρολογώντας neataxi555.blogspot.gr, του ΜΑΦΙΟΖΟΥ Αντιδημάρχου ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΑΛΑΝΗ του Δήμου Σερρών, καθώς και το βιβλιάριο καταθέσεων του εν λόγω πολίτη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ αυθαιρετούν και ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ χρήματα με εντολή της ιουδαϊκής ΜΑΦΙΑΣ από μπλοκαρισμένο λογαριασμό της ALPHA BANK από 31-12-2013 καθώς ισχυρίζονται πως οι τράπεζες είναι κληρονομιά από τον μπαμπά και Θεό των Εβραίων. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ πολίτης να κάνει ανάληψη το ποσόν των 3.854,08 ευρώ, από την ιουδαϊκών συμφερόντων μαφιόζικη τράπεζα του εβραϊκού προτεκτοράτου.

Και καλούνται τώρα τα αρμόδια δημοσιο-υπαλληλάκια των ανωτέρω υπηρεσιών να αποδείξουν πρώτα ότι ΔΕΝ είναι ΖΩΑ – GOIM όπως σιβυλλικά τα αποκαλούν οι πάτρονες Εβραίοι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, που κάναν σκάντζα την χειμάζουσα Ελλαδίτσα, από την Οθωμανική αυτοκρατορία, στην ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΙΩΝ α.ε., αλλάζοντας και το όνομα από Γιουνανιστάν σε GREKYLISTAN και μετατρέποντάς την  σε προτεκτοράτο της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, μιας εκ των 77 φεουδαρχικών ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ανά τον πλανήτη γη, που διοικείται από τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου!

Και αφού μας αποδείξουν οι ανωτέρω υπάλληλοι των αρμοδίων υπηρεσιών πως διαθέτουν μυαλό ΝΟΗΜΟΝΟΣ ανθρώπου, τότε να αποφανθούν για την ΔΗΘΕΝ τροχαία παράβαση που λένε ότι έκανε ο πολίτης της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για τον οποίο είμεθα υποχρεωμένοι, το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, να τον προστατεύσουμε και να τον υπερασπιστούμε σε όποιο δικαστήριο του GREKYLIKOU προτεκτοράτου!

Καθώς υπογράφει από κάτω ο παραλαβών!!! στην ΔΗΘΕΝ κλήση και όχι σαν παραβάτης, που τον θέλει η εβραϊκή ΜΑΦΙΑ, και του τόνισε του ΕΠΙΟΡΚΟΥ υπομοίραρχου πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ δεν αναγνωρίζει τα πειραγμένα χειροκίνητα ραντάρ της εβραϊκής μαφίας, που αποτελούν και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ, παρά τα σταθερά ραντάρ που έχει θεσπίσει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ρωτώντας τον αστυνομικό για το τι είναι «Έλληνας αστυνομικός; ή GREKYLOS;» για να αισθανθεί προσβεβλημένο το αστυνομικό όργανο, που δουλεύει για την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ, συλλέγοντας αστεράκια για να τα μετατρέψει σε κάναν μασονικό βαθμό, κι εν συνεχεία να ανταμειφθεί με τους ανάλογους παράδες, που φροντίζει πάντα το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Κι εξοργισμένος να πει «βάλτε του χειροπέδες! που με είπε GREKYLO!» Ανταπαντώντας του και ο νεοταξίτης πολίτης, πως αν επιχειρήσει να πάνε αυτόφωρο! είναι σίγουρο ότι ο υπομοίραρχος χαρακτηρίζεται ΕΠΙΟΡΚΟΣ, καθώς είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ Σιωνιστών! και συνεργάτης της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ, αφού έχει συλληφθεί σε επαρχιακό αυτοκινητόδρομο με διαχωριστικό τσιμέντινο  προστατευτικό τοιχίο, που χωρίζει τις δύο κατευθύνσεις του δρόμου! και με χειροκίνητο πειραγμένο ραντάρ στα χέρια του!  αγρεύοντας ΔΗΘΕΝ παραβάτες!

Γι’ αυτό και ξεφούσκωσε αμέσως, κι έγινε διαλλακτικότερος, καθώς διαπίστωσε ότι ο εν λόγω πολίτης ΔΕΝ μασά ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ!!! και ΔΕΝ χάφτει κουτσαβάκικους ιουδαϊκούς νόμους, που ξέρει ότι έχουν ΛΗΞΕΙ από τις 22-12-2012, καθώς αποτελεί παρελθόν από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ η παλιά τάξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!



  Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






 Η πρόσκληση για καταβολή ΔΗΘΕΝ προστίμου

από τους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ του δήμου ΣΕΡΡΩΝ

χωρίς να προσέλθουν σε δίκη και να ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ





Φωτοτυπημένη η ΔΗΘΕΝ κλήση για τροχαία παράβαση

με την υπογραφή του ΠΑΡΑΛΑΒΟΝΤΟΣ και ΟΧΙ του παραβάτη





Να πώς γίνεται του ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Εβραίου το ΠΑΡΤΥ

με μπλοκαρίσματα λογαριασμών από τις τράπεζες

και με αυθαίρετες αφαιμάξεις των ΔΗΘΕΝ υπηρεσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου