Recent Posts

25 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ της ΣΙΩΝ α.ε. Αρχάγγελος Μιχαήλ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ ΤΩΝ 77 ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΗΓΜΕΝΟΥ 666


Θεσσαλονίκη 25/2/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ          nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ             protodikeio-thes@otenet.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr
και στους λοιπούς παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ του άλλοτε ιουδαϊκού διαδικτυακού KERATISTAN

Σήμερα 25/2/2015 κάνουμε κι επισήμως την εμφάνισή μας μέσω της ιστοσελίδας του Στέφανου Χατζή, εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, δίδοντας άμεσα το στίγμα μας, αλλά και απαντήσεις στους τυχόν ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 τους από 22/12/2012, που συνεχίζουν να δουλεύουν ψιλό γαζί την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ κι εξακολουθώντας να παίζουν μαύρα – κόκκινα στις πλάτες των λαών με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που τα έχουν σε όόόλα τα ΔΗΘΕΝ Κοινοβούλια του πλανήτη γη!!! σε όόόλους τους διεθνείς οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρος!!! και σε όόόλες τις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ μασονικές τους στοές!!! προκειμένου να βουλιάζουν οικονομίες λαών! να καταδυναστεύουν απροστάτευτους πολίτες! να κλέβουν! να ρημάζουν! να δολοφονούν! και να μην δίνουν λογαριασμό ούούούτε ακόμη και στον μπαμπά τους τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! που μας έχει εξουσιοδοτήσει μέσω της Π.Ε.Ν.Ε. να τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης! στέλνοντας τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. από τις τριγωνικές φεουδαρχικές τους ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ στου διαόλου την μάνα! Εκεί που είναι και ο φυσικός τους χώρος! προκειμένου να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο πλανήτης των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! καθώς ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! για νοήμονα όντα! και όχι για ΖΩΑ μασόνια  που υπηρετούν τους ΑΦΡΟΝΕΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ αφέντες τους για λογαριασμό της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. συλλέγοντας όόόλο τον πλούτο της γης υπό τους πόδας των θυγατρικών τους εταιρειών, που ανήκουν με την σειρά τους στην ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΣΙΩΝ α.ε. με το ΛΗΓΜΕΝΟ barcode 666 εδώ και χρόνια του άφρονα Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ!
Αν στην απίθανη περίπτωση κάνα πανέξυπνο μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ αισθάνεται θιγμένο από τα γραφόμενά μας ή κάνας ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ Εβραίος από τα 77 Κεντρικά Ισραηλινά Σταβλαρχεία τους, το μεϊντάνι των ιουδαϊκών δικαστηρίων είναι στην διάθεσή τους. Μας καλούν σε οποιαδήποτε αίθουσα δικαστηρίων του πλανήτη γη, μέσω των ΦΙΡΦΙΡΙΚΩΝ εισαγγελέων τους, βάζουν και στα δικαστικά έδρανα όποιες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες δικές τους επιθυμούν, φέρνουν και τους ΜΑΤατζήδες ροπαλοφόρους τους, για να τους προστατεύουν, γεμίζουν και την όποια αίθουσα με εγκάθετους κουκουλοφόρους μασόνους τους για να τους εμψυχώνουν. Και όόόλοι μαζί ας επιχειρήσουν να καθηλώσουν τους τρεις δικούς μας εκπροσώπους του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Έναν σε θέματα νομικής φύσεως! Έναν σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης! Και έναν σε θέματα του οργανωμένου εβραϊκού εγκλήματος που βουλιάζει οικονομίες λαών μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
Κι αν στην ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση την βγάλουν καθαρή εκεί μέσα όόόλοι τους και μας αποδείξουν πως ο μπαμπάς τους ο Θεός, τους άφησε στον πλανήτη γη να παριστάνουν τους ΒΟΥΒΑΛΑΡΕΟΥΣ  και να μετατρέπουν τους νοήμονες πολίτες σε ΖΩΑ - GOIM!!! τότε κερδίζουν επίγειο παράδεισο και ΔΕΝ πάνε τα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ επιθυμούντα μασόνια τους για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!! αλλά και αυτοί γλιτώνουν το ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ! το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ! και το ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ!!! που τους περιμένει στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ!!! Με εντολή της Π.Ε.Ν.Ε. και του μπαμπά τους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Οι κτιριακές εγκαταστάσεις με την προκυμαία της Μονής
του Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων



Πανοραμική άποψη της μονής στον Πανορμίτη
της ΣΥΜΗΣ στην ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ

    
Ο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
που ποδοπατά τον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ Εβραίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου