Recent Posts

17 Φεβρουαρίου 2015

Το ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ των Εβραίων, η πρωθυπουργός της Δανίας, αποτίοντας φόρο τιμής



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ
 

Θεσσαλονίκη 17/2/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ  nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ   pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  protodikeio-thes@otenet.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

ΕΠΙΟΡΚΑ ΖΩΑ των ιουδαϊκών ΣΤΑΒΛΩΝ

Καιρός είναι να διαβιβάσετε το μήνυμα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ Εβραίους αφέντες σας, πως τα δύο πρόσφατα χτυπήματα που έγιναν στην Κοπεγχάγη της Δανίας ήταν κι αυτά προειδοποιητικά. Το ένα στην καφετέρια και το δεύτερο στην συναγωγή των πατρόνων Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ σας!
Τα δύο αυτά χτυπήματα, είναι καρμπόν με τα χτυπήματα του Μαρτίου 2004, που είχαν γίνει στο υπουργείο Δικαιοσύνης στην Άγκυρα της Τουρκίας, και τα υπόλοιπα τρία στην Κωνσταντινούπολη, το ένα στο Αγγλικό προξενείο, το άλλο στο εμπορικό κέντρο, δίπλα στην πλατεία Ταξίμ, και το τρίτο στην εβραϊκή συναγωγή της περιοχής του Πέραν, που την ανατίναξαν κι αυτήν, μαζί με τους πέντε πράκτορες της Μοσσάντ που ήταν εκεί μέσα, αλλά και τους λοιπούς παρευρισκομένους τους! Καθώς και στην συναγωγή της Ιερουσαλήμ στις 18 Νοεμβρίου του 2014, που ακόμη τους ψάχνουν οι Εβραίοι να τους εντοπίσουν αυτούς που τους έφτιαξαν τις εορταστικές αυτές εκδηλώσεις.
Είναι λοιπόν μηνύματα ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! από τον μπαμπά τους τον ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ Θεό!!! που σας τον παρουσιάζουν κι αυτόν για ΑΛΗΤΗ και για ΒΛΑΚΑ, για να σας πείσουν ακόμη μια φορά, πως πράγματι ο Θεός αυτούς επέλεξε για ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ να σας χειραγωγούν μέσω των μασονικών σας στοών και να τρώτε την παπάρα που σας λανσάρουν μέσω των Μ.Μ.Ε., πως τους δράστες των εορταστικών αυτών εκδηλώσεων τους εντόπισαν με την διαβόητη ΣΚΑΤΑΤ, που παρακολουθεί τα πάντα, και με την εγκληματική τους Μοσσάντ τους αποτελείωσαν ΝΟΕΡΑ!!! Όπως ακριβώς και την τύφλα τους την ιουδαϊκιά, για να συνεχίσετε εσείς μέσω των σταβλαρχείων σας να βοσκάτε παράδες, και να απολαμβάνετε τον ύπνο του δικαίου!
Βάζοντας και το ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ ανδρείκελό τους, την πρωθυπουργό της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ, να καταθέτει ανθοδέσμη έξω από την συναγωγή των ιουδαϊκών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ, που μολύνουν με την παρουσία τους τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
Καθώς σας το τονίζουμε για ακόμη μια φορά πως τον πλανήτη αυτόν ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! τον έκανε για νοήμονα όντα! και όχι για ΖΩΑ μασόνια σαν κι εσάς!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Διάτρητη η τζαμαρία της καφετέριας από σφαίρες, εκφράζοντας την ΟΡΓΗ του Θεού
κατά των μασονοειδών αποβλήτων του εβραϊκού ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ





Διαδήλωση μασονοειδών ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ στην Κοπεγχάγη της Δανίας
για την ενέργεια ΞΕΒΡΟΜΙΣΜΑΤΟΣ της συναγωγής των Εβραίων ΜΑΦΙΟΖΩΝ





Περισυλλογή με νοσοκομειακά από την συναγωγή των Εβραίων
και τον πανικό που κατέλαβε την Αγία ΣΙΩΝ α.ε. με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου