Recent Posts

13 Φεβρουαρίου 2015

Ο νέος προεδρικός ΦΕΡΕΤΖΕΣ της ΑΛΗΤΑΡΟΥΣ Ιουδαίας πεθεράς



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι H Σ Η

Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ

ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΣΟΝ GREKYLOU ΠΡΟΕΔΡΟΥ



Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΑΡΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ GREKYLISTAN

ME ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΝ! ΤΟΥ ΦΟΝ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ








Θεσσαλονίκη 13-2-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ          nis@nis.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ             protodikeio-thes@otenet.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr



ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά ΖΩΑ του ιουδαϊκού GREKYLIKOU ΣΤΑΒΛΟΥ



Οι πάτρονές σας και ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι από το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!!! σας επιλέξαν για πρόεδρο ΔΗΘΕΝ Δημοκρατίας τον Δημητράκη Αβραμόπουλο, με τα 300 κατοικίδια που τα έχουν μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους, το οποίο και αποκαλούν Βουλή των Ελλήνων.

Εσείς θα συνεχίσετε να τρώτε στην μάπα τα ιουδαϊκά μασονικά ΣΚΑΤΑ που σας λανσάρουν αυτά τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ; και θα εξακολουθείτε να πιστεύετε πως ο μπαμπάς τους ο Θεός κοιμάται όρθιος! και πως αυτούς τους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ, άφησε να διαχειρίζονται τις τύχες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ;       Που τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε για νοήμονα όντα! κι όχι για ΖΩΑ μασόνια σαν κι εσάς! καθώς καταθέτετε πρώτα το μυαλό σας, στην όποια μασονική στοά για να σας εντάξουν στην εβραϊκή ΜΑΦΙΑ κι εν συνεχεία να φορέσετε την μασονική τους ποδιά, προκειμένου να παριστάνετε μετά τις ιουδαϊκές υπηρέτριες σε ένα από τα προτεκτοράτα τους, στο αχανές KERATISTAN τους!

Αναλογιστήκατε ποτέ σας ΖΩΑ του ιουδαϊκού ΣΤΑΒΛΟΥ, γιατί ο Θεός του σύμπαντος έφτιαξε τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ, και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας; Τα μεν πιράνχας για να ξεκοκαλίσουν τους εκλεκτούς, για περισυλλογή των ΣΚΕΛΕΤΩΝ τους! Και τους καρχαρίες για να φάνε όόόλη  την ανεγκέφαλη SAVURA της ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. με το ληγμένο 666 σας, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!!

Είδατε τον λιμοκοντόρο σας Δημητράκη Αβραμόπουλο; που σας τον επέλεξαν για πρόεδρο ΔΗΘΕΝ της Ελληνικής Δημοκρατίας; Καθώς έχει παρουσιαστικό ΔΟΝ! τουπέ ΦΟΝ! και μυαλό ΜΑΣΟΝ! Προερχόμενος από το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, που εκεί στεγάζουν τα 751 επίλεκτα μοσχάρια τους, για να βοσκάτε και να τρώτε την ΠΑΠΑΡΑ μαζί με παράδες όόόλοι εσείς στα εβραϊκά σας παχνιά!!!

Οπότε έχουμε και λέμε τι ΔΟΝ! τι ΦΟΝ! τι ΜΑΣΟΝ! Όόόλοι σας είστε τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ των ιουδαϊκών ΣΚΑΤΩΝ, που αποτελείτε την ευυπόληπτη φαρισαϊκή κοινωνία της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. με το ληγμένο 666 από 22/12/2012, καθώς είστε ΠΑΡΕΛΘΟΝ με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ σας από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

Σημείωση: αν στην απίθανη περίπτωση αισθάνεται θιγμένο κάνα μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! κάνας ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ εισαγγελέας! ή κάνας πανέξυπνος Εβραίος με ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό από το Κεντρικό Ισραηλινό ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΟ!!! το μεϊντάνι των άλλοτε ιουδαϊκών σας δικαστηρίων είναι στην διάθεσή σας! για να σας φτιάξουμε εν συνεχεία σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Παρουσιαστικό ΦΟΝ





Τουπέ ΔΟΝ


Φυσιογνωμία ΜΑΣΟΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου