Recent Posts

6 Μαρτίου 2015

Η χρεοκοπία τραπεζών τύπου PROTON BANK από την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΠΡΟΣ ΤΑ  ΕΠΙΟΡΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ GOIM ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ GREKYLISTAN

Ο ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ ΣΕ ΝΕΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ PROTON BANK

 Θεσσαλονίκη 6/3/2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ:

ΔΗΜΑΡΧΟ       ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ                     press@thessaloniki.gr

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                     pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                     protodikeio-thes@otenet.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr



Γιαννάάάκη, άάά ρε ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Δήμαρχε των Θεσσαλονικέων, με το σκουλαρικάκι στο αυτί.

Που ακόμα ΔΕΝ έμαθε να σε προσφωνεί η μαμά σου η ενενηνταπεντάχρονη Δήμαρχε! καθώς ξέρει ότι κουβαλάς ακόμα μυαλά πιτσιρικά και σε προσφωνεί με πολλά άλφα και δύο νι, για να σε ξεχωρίζει από τον άλλον Γιαννάκη τον Βαρουφάκη, που τον βάζουν να χορεύει λατινοαμερικάνικο ταγκό με την Αγγελικούλα ΜΕΡΚΕΛ, που τους εκπροσωπεί το 4ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ!!! στο ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους. Έχοντας ΚΛΟΥΒΙΑΣΕΙ το μυαλό του, οι πάτρονές σας οι Εβραίοι, και συναγωνίζεται κι αυτός ο Βαρουφάκης το μυαλό του κατ’ ουσίαν ΜΑΦΙΟΖΟΥ δημάρχου των Θεσ/νικέων ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ. Που όποια βρωμοδουλειά κοιτάξεις, από πίσω θα δεις να είναι πάντα Εβραίος! Όπως με την περίπτωση της χοντρής κομπίνας, που την κατηύθυναν μέσω του Βαλκανικού ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΟΥ σας του Κ.Ι.Σ. οι Εβραίοι! χοροστατούντος του Χασδάι Καπόν στην χρεοκοπία της τράπεζας ΩΜΕΓΑ BANK κι εν συνεχεία με την PROTON BANΚ του νεροκουβαλητή τους ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ.

Αναγκασμένος τώρα να παραιτηθεί από την θέση του αντιδημάρχου των Οικονομικών, καθώς είναι μπλεγμένος και σε αυτήν την βρωμοδουλειά ο κολλητός σου Χασδάι, χρεοκοπώντας τράπεζες και μεταφέροντας τα φέσια στους απροστάτευτους πολίτες του προτεκτοράτου τους, το GREKYLISTAN.

Και καθώς έχουν στα δικαστήρια τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες τους, και τους ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ εισαγγελείς τους, σαν τον Βαγγελάκη Μαδεμλή, θα τον απαλλάξουν τον Χασδάι λόγω αμφιβολιών, μετακυλίοντας τις ευθύνες της κομπίνας στα μασόνια τους, όπως στην περίπτωση του ξεκωλιάρη με το ΤΑΓΚΑ, που τον αποκαλούν στην στοά του η φλογερή γιατρός! τον Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο, που παίζουν εδώ και χρόνια στα δικαστήρια τις ιουδαϊκές κουμπάρες, και δουλεύουν την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, που ξέρει αυτή η κοινωνία πως τα 18.000.000 που λένε ότι υπεξαιρέθηκαν από τον Δήμο των Θεσσαλονικέων είναι 58.000.000 ευρώ και τους τα παρέδωσαν μέχρι δεκάρας, προκειμένου οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ να κάνουν το νέο εμπορικό τους κέντρο στην οδό Τσιμισκή, απέναντι από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης! τραβολογώντας τα ζωντόβολά τους τα μασόνια με τις χειροπέδες στα χέρια για το πού πήγαν τα χρήματα; Και ΔΕΝ το λένε σε ποιων Ιουδαίων τσέπες ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ!!! Όπως και του εφοπλιστή Παναγόπουλου τα 30.000.000 κατέληξαν στο Κ.Ι.Σ., καθώς οι νεροκουβαλητές της απαγωγής τα χρήματα τα μετέφεραν στην Θεσσαλονίκη!!! Κι έκτοτε ΔΕΝ βρέθηκαν σε ποιον ιουδαϊκό κουμπαρά μπήκανε!!!

Γιανάάάκη θυμάσαι έναν δικό μας που σας μοίραζε προσκλήσεις για μια δίκη στις 18/11/2011, που στα τέλη Οκτωβρίου σε ένα βραδιάτικο διάλλειμα του δημοτικού σας συμβουλίου, τότε που δουλεύατε ψιλό γαζί τους υπαλλήλους του δήμου της καθαριότητας, κι έλεγε ο πανέξυπνος Χασδάι Καπόν, «αν σας κρατήσουμε στην καθαριότητα και ΔΕΝ σας απολύσουμε, πρέπει να αυξήσουμε τα δημοτικά τέλη κατά 26%». Και σου χτύπαγε την πλάτη αυτός που σας μοίραζε τις προσκλήσεις, μια και σε έβλεπε σκεπτικό και αμίλητο, λέγοντάς σου «Άιντε ρε Γιάννη, μην φοβάσαι» αφήνοντας να καταλάβεις ότι εσύ ΔΕΝ πας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ αλλά οι εκλεκτοί Εβραίοι, που σας το παίζουν ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός του μπαμπά τους του θεού! όπως ο κατ’ ουσίαν δήμαρχος των Θεσσαλονικέων Χασδάι Καπόν! που καταλαμβάνει την θέση σου!

Και όπως διαπιστώνεις Γιαννάκη, ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! μας έδωσε κι εμάς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τέτοια τεχνογνωσία, και ανάλογο μυαλό! να στέλνουμε την ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μας ατελώς! στις αρμόδιες υπηρεσίες! που εάν σε εύλογο χρονικό διάστημα τα δημοσιο-υπαλληλάκια που βρίσκονται στα πόστα που εκφράζουν τον Νόμο και την Τάξη! ΔΕΝ επιληφθούν των υποθέσεων αυτών; τότε ονομάζονται ΕΠΙΟΡΚΑ και οδεύουν με συνοπτικές διαδικασίες για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ οι προϊστάμενοι των αρμόδιων υπηρεσιών! Που όπως βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή σου, μοστράρουμε ένα κίτρινου χρώματος όχημα, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΑ9110, που εκλάπη μπροστά από το σπίτι του πελάτη μας από τoν δήμο σας στις 3/4/2008 επί εποχής Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλου, που τα τέλη κυκλοφορίας ήταν πληρωμένα το 2008 και το αυτοκόλλητο σήμα σε εμφανές σημείο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, όπως και μετά το 2009, ενώ το είχατε δημεύσει άνευ λόγου κι αιτίας, προσφεύγοντας ο πολίτης στην δήθεν δικαιοσύνη, καθώς δεν του έδινε απάντηση ο δήμος σας, αλλά και η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα Θοδωρίτσα Τσαμαδιά στην αίθουσα 38 του 3ου ορόφου των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που την υπόθεση την έκανε γαργάρα με το άρθρο 47, παράγραφος 1 του Κ.Π.Δ. του ιουδαϊκού ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΟΥ που της δίνει το δικαίωμα να μην αντιλαμβάνεται το ιουδαϊκό αυτό ΖΩΟΝ ότι ο αριθμός της πινακίδας αθροίζει ένδεκα όπως και η αίθουσα του δικαστηρίου για να σας θυμίζει και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ την ενδεκάτη του εντολή «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ!!!»

Το εν λόγω όχημα συμπαθέστατε και προβληματισμένε Γιαννάκη το θέλουμε ΤΩΡΑ για λογαριασμό του πελάτη μας βαμμένο και σινιαρισμένο, όπως ήταν όταν το παραλάβατε, για να το μοστράρουμε σε παρακείμενο χώρο του παρεκκλησιού των 1.400 τ.μ. της ΑΛΚΑΪΝΤΑ!!!

    Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου