Recent Posts

10 Φεβρουαρίου 2015

Oι βιβλικές καταστροφές στην ΗΠΕΙΡΟ από τον οργισμένο ΘΕΟ!



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΟΙ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΘΕΟ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ
ΟΙ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΘΕΟ
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ GREKΥLIKIS ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  Θεσσαλονίκη 10-2-2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ  nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ   pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  protodikeio-thes@otenet.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

ΕΠΙΟΡΚΑ ΖΩΑ του ιουδαϊκού GREKYLIKOU ΣΤΑΒΛΟΥ

Στις 10/2/2008 ο παιχνιδιάρης μπαμπάς και Θεός των ΠΑΝΤΩΝ, έβαλε τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους να επιλέξουν για αρχηγόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Τσίπρα τους. Το πήρατε χαμπάρι γιατί επέλεξε αυτή την ημερομηνία; Αλλά τέτοια ΖΩΑ που είστε όόόλοι οι δημοσιο-υπαλληλίσκοι του ιουδαϊκού KERATISTAN, πού να καταλάβετε και να αντιληφθείτε το τι σας μεθοδεύει, μαζί με τα αφεντικά σας τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ και ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ αφέντες σας, που σας έμαθαν πως αυτοί μόνον συνομιλούνε με τον μπαμπά τους τον Θεό, καθώς φρόντισαν να τον κάνουν κι αυτό κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή τους! δηλαδή ΑΛΗΤΗ! και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ!!!
Κι εσείς τα ΖΩΑ που τους υπηρετείτε, το πιστέψατε ότι ο Θεός μπορεί να είναι ΑΛΗΤΗΣ, σαν τα μαφιόζικα εβραϊκά αφεντικά σας από τα 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΑ τους ανά τον πλανήτη γη, που κουμαντάρουν όόόλα τα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη τους!
Ρε σεις, κάνει ΦΡΑΠΕ το ΚΛΟΥΒΙΟ σας κεφάλι; που δεν έχετε κώλο να τους ρωτήσετε τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ σας, γιατί με την ανάληψη των καθηκόντων από τα 300 κατοικίδια της GREKYLIKIS Βουλής, άρχισαν οι βιβλικές καταστροφές μέσα στο GREKYLISTAN σας; κι άρχισαν από το χωριό του Τσιπράκου τους! τι παραδοσιακά γιοφύρια, τι γέφυρες σιδηροδρομικών γραμμών, τι πλημμύρες, τι βουλιάγματα χωριών, και ξηλώματα οδικών αρτηριών, τι χαλαζοπτώσεις, τι καταστροφές στις γεωργικές καλλιέργειες, και τι ανεμοστρόβιλοι που ξήλωσαν στέγες δημοσίων κτιρίων!
Κι εσείς, τα ΖΩΑ του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ συνεχίζετε να μην αντιλαμβάνεστε το τι συμβαίνει γύρω σας, μην γνωρίζοντας ακόμα και την ημερομηνία που επέλεξαν τον Τσιπράκο τους, βάζοντας ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του σύμπαντος σημαδιακή ημερομηνία, για να θυμίζει στους Εβραίους το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Βάθρα από γέφυρες γκρεμίστηκαν
στην βιβλική θεομηνία της Ηπείρου

Τοξωτό παραδοσιακό γεφύρι κατέρρευσε
και οδικά δίκτυα βούλιαξαν από την ορμή των υδάτων

Σπίτια χωριών βουλιάξανε, καλλιέργειες & ποιμνιοστάσια
παρασύρθηκαν απ’ τα ορμητικά νερά με χαλαζόπτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου