Recent Posts

5 Φεβρουαρίου 2015

Το κάψιμο του Ιορδανού πιλότου από τιην ISIS




Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Σ Η

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ISIS



Θεσσαλονίκη 6-2-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ  nis@nis.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ   pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  protodikeio-thes@otenet.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ cybercrimeunit@hellenicpolice.gr





ΕΠΙΟΡΚΑ ΖΩΑ του ιουδαϊκού GREKYLIKOU ΣΤΑΒΛΟΥ



Γνωστοποιείστε στους πάτρονες και ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, πως η ISIS ΔΕΝ μασά ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ. Και ΔΕΝ σας τον έκαψε τον ομογάλακτο αδερφό σας τον Ιορδανό πιλότο, που βομβάρδιζε άμαχο Συριακό λαό, προκειμένου να τρομοκρατεί τον απροστάτευτο κοσμάκη για λογαριασμό των πατρόνων της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. Και όπως προείπαμε δεν μάσησε η ISIS το παραμύθι που οι ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ αφέντες σας μοστράρανε μέσω των Μ.Μ.Ε., αλλά τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ στο επί τόπου! Όπως κάθε μισθοφόρικο μασόνι του ΚΕΡΑΤΑ που συλλαμβάνουν, να δουλεύει για το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ. Και θυμήθηκαν οι Εβραίοι να  μοστράρουν την ΔΗΘΕΝ τζιχαντίστρια του 2005, που οι ανατινάξεις στα τρία ξενοδοχεία στο Αμμάν της Ιορδανίας γίναν γιατί φιλοξενούνταν εκείνες τις ημέρες το αφάν γκατέ των Εβραίων μαφιόζων, καθώς συνεδρίαζαν όόόλη η επίλεκτη σιωνιστική ΜΑΦΙΑ, ανατινάζοντας τα ξενοδοχεία Grand HyattDays Inn, και Radisson SAS, με ΑΫΛΕΣ βόμβες από τις άυλες δυνάμεις, μην μένοντας τίποτε όρθιο στους χώρους που διαβουλεύονταν  τα θρασύδειλα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, τα εβραιόπουλα.

Και σας θυμίζουμε ότι πριν από καιρό σας εξαΰλωσαν και τρία μαχητικά πολεμικά αεροσκάφη από τα υπόστεγα του υποτακτικού Συριακού ιουδαϊκού στρατού. Αυτό βλέπετε δεν έχουν ΚΩΛΟ να σας το ανακοινώσουν οι αφέντες σας, για να μην σας πανικοβάλλουν πως έμπλεξαν με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!! Αλλά συνεχίζουν να σας το παίζουν παντοκράτορες με την πανούργα κι εγκληματική Μοσσάντ τους, αλλά και την διαβόητη ΣΚΑΤΑΤ τους, που σας παρακολουθεί όόόλους τους πανύβλακες και κουφιοκεφαλάκηδες μασόνους σας!

Και για να διασκεδάζουν την ιουδαϊκή τους τρέλα, πίστεψαν πως μπορούν να παραμυθιάζουν την νοήμονα κοινωνία, με την θλιβερή τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ, που αντί ποσού 100 δολαρίων την φωτογράφιζαν και την βιντεοσκοπούσαν το 2005  ότι δήθεν αυτή τους έκανε ταυτόχρονα τις τρεις ζημιές! Τώρα εάν θα διαθέτετε όόόλοι σας κότας μυαλό, θα καταλάβετε πως ταυτόχρονα δεν μπορεί να βρισκόταν η ομογάλακτη αδερφή σας, που σας την παρουσιάζουν για τζιχαντίστρια της συμφοράς. Και βάζουν τώρα τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ τους βασιλιά Αμπντάλα να ωρύεται γιατί ΔΗΘΕΝ του κάψαν το μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ η ISIS!!!

Πάρτε χαμπάρι όόόλοι σας, με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μπλέξανε οι κοπρίτες αφέντες σας. γι’ αυτό και το τέλος σας έχει προγραμματιστεί να είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Αμπντάλα! Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ μονάρχης της Ιορδανίας!

σε ρόλο φερέφωνου της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ!




Θαυμάστε ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ του γλυκού νερού! που την επέλεξαν οι Εβραίοι αντί 100 δολαρίων

να παριστάνει την βομβίστρια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στα 3 ξενοδοχεία στο Αμμάν της Ιορδανίας το 2005




Το ΔΗΘΕΝ κάψιμο του Ιορδανού πιλότου από την ISIS προκειμένου

οι ΑΛΗΤΕΣ Εβραίοι να παραπληροφορήσουν τους αφελείς μέσω των Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου