Recent Posts

14 Οκτωβρίου 2013

Προς ΜΑΦΙΟΖΟ δήμαρχο ΚΟΖΑΝΗΣ, συνεργάτη της Αγ. ΣΙΩΝ α.ε.




Θεσσαλονίκη 14-10-2013
Προς τον κύριο Μαλούτα Λάζαρο
υποτιθέμενο Δήμαρχο ΚΟΖΑΝΗΣ
Πλ. Νίκης 1 Τ.Κ. 50100 ΚΟΖΑΝΗ

Δήμαρχε Μαλούτα

Τι βλέπουμε; Στείλατε μπιλιέτο των 20 ευρώ για ολιγόλεπτη στάθμευση με βερεσέδια που θέλετε να εισπράξετε για τα πανέξυπνα και περιούσια τέκνα του παιχνιδιάρη μπαμπά τους ΘΕΟΥ; σε μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, καθ’ ήν στιγμή πληρώνει κανονικά κάθε χρόνο τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης μέσα στην Ελληνική επικράτεια! Και σίγουρα, αφού τα εισπράξετε, θα προσδοκάτε θέση στο υποτιθέμενο Ελληνικό Κοινοβούλιο του ελεεινού τους KERATISTAN,  όπως προήγαγαν τον προκάτοχό σας Άρη Κουκουλόπουλο, για να παραμυθιάζει κι αυτός με την σειρά του τον φουκαρατζίκο κοσμάκη. Και το ιουδαϊκό πανηγύρι να συνεχίζεται στο διηνεκές, με το να εφαρμόζετε όλοι σας την σοφή λαϊκή ρήση που λέει « Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ» και για λογαριασμό της σιωνιστικής μαφιόζικης μασονικής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, που συνεχίζει να σας δουλεύει ψιλό γαζί, πείθοντάς σας πως ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια, μια κι έχει πολλές δουλειές επάνω στον ουρανό, αφήνοντας αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ του ΚΕΡΑΤΑ να καταδυναστεύουν τον απροστάτευτο κοσμάκη, μη ξέροντας οι έρμοι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Σιωνιστές, ότι υπάρχει διαδίκτυο που μοστράρονται αυτές οι επιστολές, για να τις διαβάζει όχι μόνο ο μπαμπάς τους ο Θεός αλλά και οι πιγκουΐνοι στη Γη του Πυρός! Και να σας παίρνουν χαμπάρι οι πέτρες και τα πελεκούδια.
Τσίμπα λοιπόν τώρα την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ μέσω διαδικτύου κι έλα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 14/11/2013. Ανοίγει η ΔΙΑΘΗΚΗ του παιχνιδιάρη μπαμπά τους, ενώπιον δικαστών και εισαγγελέα για την πραγματική ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! Ευκαιρία λοιπόν να μάθετε όλοι σας το τι παράδες σας αφήνει όλους σας, που κουβαλάτε νερό, γυρίζοντας αόκνως στο ιουδαϊκό μασονικό μαγγανοπήγαδό τους. Εμπιστευτικά στο λέμε, τα περιούσια τέκνα του μένουν άφραγκα, άκληρα, και προπαντός χωρίς ζωικό βασίλειο, γκόιμ όπως σιβυλλικά σας αποκαλούνε.
Ευκαιρία λοιπόν να μάθετε όλοι σας ποιοι πάνε για ψαροτροφή, και τι ακολουθεί για τους εκλεκτούς φεουδάρχες των 77 τριγωνικών τους μπανανιών ανά τον πλανήτη γη! Καιρός λοιπόν να χεστείτε όλοι από την χαρά σας, μια και το εξάκτινο αστέρι τους γίνεται το διεθνές σήμα για τα δημόσια αφοδευτήρια με τα αρχικά γράμματα W.C., για να σας θυμίζει αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους ΘΕΟΣ με το ένα τρίγωνο πού να αφοδεύετε και με το άλλο πού να πατάτε το καζανάκι του   W.C.!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου