Recent Posts

22 Οκτωβρίου 2013

Προς την Τ.Ε.Ο. α.ε. θυγατρική της μαφιόζικης ΣΙΩΝ α.ε.









Θεσσαλονίκη 22-10-2013

Προς τον ΑΛΤΑΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟ
Γενικό διευθυντή Τ.Ε.Ο.  Α.Ε.
θυγατρική της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε.
του ταμείου ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ
Βυτίνης 14-18 Τ.Κ. 143 42 Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
FAX 210 2523652

Χαρούμενε Αλτάνη
Που εξακολουθείς να ζεις στον ιουδαϊκό σου κόσμο, μαζί με τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ και πάτρονές σου Ιουδαίους, που μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΣΑΣ μασονίας, σας καθοδηγούν για να συλλέγετε το χρήμα και τον πλούτο υπέρ του εβραϊκού σας KERATISTAN!
Τώρα μοστράρουμε στο διαδίκτυο το μπιλιέτο σας υπό μορφή παράβασης στα διόδια των Μαλγάρων στις 23/12/2012 στις 3 το μεσημέρι όταν επιχείρησε να διέλθει με το όχημά του δικό μας μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, επιδεικνύοντας το πλαστικοποιημένο πάσσο που χορηγούμε στα μέλη μας. Αντ’ αυτού εισέπραξε άρνηση από τον υπάλληλο της φεουδαρχικής σας βαλκανικής σας μπανανίας Αναστασόπουλο Σωτήρη, ισχυριζόμενος ο δικός σας ότι εδώ ΔΕΝ είναι επικράτεια Ελληνική αλλά εβραϊκό φέουδο, που διοικείται από το Κ.Ι.Σ. της βαλκανικής ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ! Οργισμένος τότε ο δικός μας, άνοιξε το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, και άρχισε να μοιράζει φυλλάδια στους διερχόμενους, με φωτό τον εαυτό μου, που έχω ΣΒΕΡΚΩΜΕΝΟ έναν πανέξυπνο Εβραίο, που έχει μια πινακίδα μπροστά του που γράφει I AM THE 666 MASON BOSS με όλα τα τρωκτικά εσάς από κάτω, και με το σλόγκαν STOP MASON MAFIA THE END.
Βλέποντας οι ταγματασφαλίτες από το αστυνομικό φυλάκιο των διοδίων Μαλγάρων το τι γίνεται, πανικόβλητοι μην τυχόν και ξυπνήσει ο διερχόμενος κοσμάκης από τον ιουδαϊκό λήθαργο που τον περιβάλλει, έδωσαν αμέσως εντολή να ανοίξει η μπάρα, καθώς του την είχαν στημένη οι παρακολουθούντες ρουφιάνοι μέσω δορυφόρου, δίνοντας εντολή  στα υποτακτικά όργανά τους να πέσουν επάνω στην μπάρα τρία άτομα, εμποδίζοντας τον να την σηκώσει, αν δεν πληρώσει το αντίτιμο των 2,40 ευρώ, για να τον υποδεχτούν στα ενδότερα του φυλακίου και να του κόψουν κλήση 400 ευρώ, που δεν πλήρωσε τα 2,40 ευρώ της διέλευσης των διοδίων Μαλγάρων, αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος και του διπλώματος για 20 μέρες, συστήνοντας του να πάει να παραλάβει τις πινακίδες που δεν είχε και κυκλοφορούσε χωρίς πινακίδες από 11/11/2012 απ’ την ΔΗΘΕΝ δημοτική ιουδαϊκή αστυνομία Θεσ/νίκης, μια και η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ λόγω Χριστουγέννων, έδειξε τον καλό της εαυτό και αμνήστευε τους παραβάτες, λέγοντας και ο προϊστάμενος του αστυνομικού φυλακίου των διοδίων, που έφερε τον βαθμό του ταγματάρχη, πως την εικόνα μου την έχει κρεμασμένη στον τοίχο δίπλα του, για να τον προστατεύω! ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ο έρμος ότι η παλαιά, διεφθαρμένη, και άφρονα τάξη ΑΠΟΔΗΜΗΣΕ εις Κύριον, μαζί με το ληγμένο 666 τους. Άλλωστε το είχαν προβλέψει πριν εκατοντάδες χρόνια οι Ινδιάνοι Μάγια εξ Αμερικής, ότι το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 21/12/2012 και από 22/12/2012 αναλαμβάνει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το νέο barcode 555, για να ξεβρομίσει τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, που επί αιώνες καταδυνάστευαν τον κοσμάκη και δημιουργούσαν έριδες μεταξύ των συνανθρώπων τους, προκειμένου να απολαμβάνουν την τύφλα τους την ιουδαϊκιά, μην γνωρίζοντας για τον πάνσοφο μπαμπά τους ΘΕΟ, το τι σας έχει ετοιμάσει όόόλους σας, που σας μάθανε να πιστεύετε ότι είναι αχμάκης (αγαθός) και ότι μπορείτε να τον δουλεύετε ψιλό γαζί και να κάνετε βρομοδουλειές κατά των συνανθρώπων σας, προς δόξα του ιουδαϊκού KERATISTAN  σας.
Το πήρες τώρα χαμπάρι γιατί αυτός ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ έφτιαξε τα ψαράκια πιράνχας; τους καρχαρίες; το ΚΟΡΑΝΙ; και την ΣΑΡΙΑ; Και από 14/11/2013 κυκλοφορούμε μέσω διαδικτύου και την πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ κι αυτά που σας μάθαιναν με την Παλαιά τους Διαθήκη και την Καινή, αλλού λοιπόν, μια και απευθύνονται σε ΚΑΦΡΟΥΣ! Που η κατάληξη όλων σας να έχει τώρα παραδειγματικό χαρακτήρα για τις μελλοντικές γενεές, ενθυμούμενες ότι από τον πλανήτη αυτόν, πέρασαν κάποτε οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι, που με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, τα κάναν ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα τους.
Πρόσεξες ότι την ΔΗΘΕΝ παράβαση την κόψατε στις 23/12/2012; Που σημαίνει ότι γίνεστε όλοι οι επιθυμούντες αυτού του βρομερού καθεστώτος, οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ ΣΑΣ!!!
Καιρός λοιπόν να προσέλθετε στο Ελληνικό πλέον δικαστήριο Θεσσαλονίκης στις 14/11/2013 κι εάν έχετε κώλο ακόμα καθαρό! και τσαγανό, επιχειρήστε να προσβάλλετε την ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! για λογαριασμό των πατρόνων σας και ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του ΘΕΟΥ, που εξακολουθούν να σας το παίζουν ακόμη παντοκράτορες.
Άρα αυτό που σας έγραψε παλιά το μέλος το δικό μας, ότι προσεχώς με τους σκελετούς σας από το ξεκοκάλισμα των ψαριών πιράνχας, γίνεστε οι ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ Εβραίων, τοποθετημένοι πάνω από τα διόδια Μαλγάρων, ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το κάνουμε πράξη, για να σας βλέπουν οι τυχόν ανεγκέφαλοι και να ξεχαϊβανεύουν! Ενθυμούμενοι πως τα ιουδαϊκά ΚΤΗΝΗ, είχαν στήσει το κράτος τους σε ΛΑΘΟΣ τόπο, την αδούλωτη ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! το παρακράτος τους σε ΛΑΘΟΣ πλανήτη, μια και είναι των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ! και προπαντός το εβραϊκό αληταριό τους με ΛΑΘΟΣ συνεργάτες, που είστε όλοι σας τα ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου