Recent Posts

18 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ! ΕΛΕΓΟΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ

Η ELITE THΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ
ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ SANURA ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ

 
Θεσσαλονίκη 18-10-2013
Προς την κυρία Βαμβατήρα Γεωργία
Προϊσταμένη της Δ’ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Βασ. Ηρακλείου 38 Θεσσαλονίκη
e-mail: syzefxis.2086@n3.syzefxis.gov.gr  

Συμπαθεστάτη μας Γιωργίτσα

Η εντολή που έχουμε λάβει από τον μπαμπά και ΘΕΟ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, είναι να τσιμεντώσουμε, να πασσαλώσουμε, και να φουντάρουμε τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του μέσα στα 77 φέουδά τους, που σας το παίζουν παντοκράτορες με την ελεεινή σας μασονία. Και με βάση τους νόμους, που έχει γράψει μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ, πρέπει να εφαρμόσουμε πιστά και την ΣΑΡΙΑ, που αρχίζουμε πρώτα από τους προϊσταμένους των δημοσίων υπηρεσιών, για να σας βλέπουν τους σκελετούς σας σε βιτρίνες οι αντικαταστάτες σας, και να ξελαμπικάρει το μυαλό τους, προκειμένου να κάνουμε κοινωνία Αγγέλων! με κράτη σωστά!! και κοινωνίες εθνών με αρχές!!! Οπότε αυτό που σου είπε το μέλος του κινήματός μας ότι σε έχουμε προγραμματίσει να μοστράρει ο σκελετός σου μέσα στο γραφείο του προϊσταμένου με το ένα χέρι να κρατάς το πακέτο Marlboro Light, και με το άλλο ένα τσιγάρο ανάμεσα στα δάχτυλα του χεριού σου, πάμε τώρα να το κάνουμε ΠΡΑΞΗ!!! ακούγοντας όόόλοι σας την ΛΥΠΗΤΕΡΗ στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 14/11/2013, για την σωστή ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, μια και σας έμαθαν αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ και πάτρονές σας Σιωνιστές, να στέλνετε ραβασάκια πρόστιμα 500 ευρώ ΠΡΙΝ τελεσιδικήσετε σε κάποιο δικαστήριο του ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ σας. και να βουτάτε απροειδοποίητα δυο φορές από διαφορετικές τράπεζες χρήματα ανυπεράσπιστων πολιτών με το έτσι θέλω, για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής σας μαφίας.
Μήπως έχουμε άδικο; Μια και σε τσακώσαμε να παίρνεις χρήματα δυο φορές, μια από την Millennium Bank 4.510,39 ευρώ, και μια δεύτερη φορά 4.510,39 ευρώ από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ του υποτακτικού τους Σάλα, θυμίζοντας σου το αρχαίο ρητό που λέει «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», καθώς τα τραπεζικά αυτά ιδρύματα είναι κληρονομιά της Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε. από τον κοιμώμενο όρθιο μπαμπά και Θεό τους, που τον παραμυθιάζουν  αυτά τα ιουδαϊκά κτήνη, πως όόόλες αυτές τις αθλιότητες τις κάνετε εσείς τα γκόιμ τους, που σας κότσαραν αυτόν τον υπέροχο χαρακτηρισμό για να σας ξεχωρίζουν από την νοήμονα κοινωνία των Εβραίων  που την αποτελούν μόνο αυτοί, καθώς είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΘΕΟΥ!!! δηλαδή με λίγα λόγια κάναν τον μπαμπά τους τον ΘΕΟ ΑΛΗΤΗ! σαν κι αυτούς.

Τώρα για να την βγάλεις καθαρή, μια και του δικού μας του ξαναζητάς μέσω Taxisnet άλλες 4.231,79 ευρώ άνευ λόγου και αιτίας, μας πρότεινε η αγία σου Ακυλίνα να μας υποδείξεις έναν καθαρόαιμο Εβραίο, που σε χειραγωγεί αθέατα και σε βάζει να κάνεις αυτές τις βρομοδουλειές, βάζοντας τον σκελετό του μέσα στην βιτρίνα στη θέση τη δική σου, μια κι ο πάνσοφος Θεός έφτιαξε αυτά τα μικροκαμωμένα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ, που σε ξεκοκαλίζουν στο τσάκα – τσάκα, αντί να ασχολούμαστε με λεπίδια κι εκδοροσφαγείς.
Όσο για τον ομογάλακτο αδερφό σου, τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Στουρνάρα, αυτός απαλλάσσεται ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, άλλωστε το λέει και το επώνυμό του. Στουρνάρι του κερατά! και ως είναι φυσικό, λόγω πρότερης κοντομυαλοσύνης, μας κάνει μια υπεύθυνη δήλωση, όπως και τα υπόλοιπα τσιουάουα (μινικόσκυλα) της Γκρεκύλικης ΔΗΘΕΝ Βουλής, και δεν τους πειράζει μετά κανείς. Διότι ανήκουν στην κατηγορία των κατοικίδιων του ιουδαϊκού καναπέ! κι αν πάμε να τους βάλουμε χέρι θα μας κατηγορήσει η νοήμονα κοινωνία για ζωοκτονία! Όσοι όμως από αυτούς θελήσουν να μην υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση, για να απαλλαγούν λόγω βλακείας, τότε δεν τους χαλάμε το χατίρι! Επιτύμβια στήλη με τα ονοματεπώνυμά τους στους χώρους που έδρασαν, με τίτλο ΟΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ! στο κρουαζιερόπλοιο επάνω και φουλ για τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας, μια και θέλουν να είναι η SANURA αυτού του συστήματος, που ο πάνσοφος Θεός τα έκανε αυτά τα ψάρια να είναι παμφάγα και να τρώνε ό,τι σαβούρα τα ρίξεις!
Τώρα εάν θέλεις να μάθεις το τι περιμένει τους προκατόχους σας ομογάλακτους αδερφούς που είναι στην σύνταξη; Υπομονή μέχρι τις 14/11/2013. και γι’ αυτούς έχει φροντίσει ο πάνσοφος και παντοκράτορας Θεός, που είναι δίκαιος, και μας προτείνει το τι πρέπει να τους κάνουμε στο ΑΛΛΟΤΕ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ!!!






                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου