Recent Posts

14 Οκτωβρίου 2013

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΘΗΤΙ!!!




Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΚΥΛΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ



Θεσσαλονίκη 14/10/2013



Προς τον ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ

ΔΗΘΕΝ υπουργό Οικονομικών της υποτιθέμενης ΕΛΛΑΔΟΣ

Νίκης 5-7 Τ.Κ. 10180 ΑΘΗΝΑ




Στουρνάάάρα



Το αρχαίο Ελληνικό ρητό το ξέρεις; που λέει ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΓΕΡΘΗΤΙ!!!  ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ!! ΑΜΥΝΟΜΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!!! Αλλά πούούού εσύ; στον ιουδαϊκό σου κόσμο, με την ευθυτενή κορμάρα σου, διαβάζεις μνημόνια του Ιουδαίου κερατά, που σου μάθανε οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Σιωνιστές το μπάτε σκύλοι  και σκυλεύσατε το πτώμα ενός ανήμπορου και νεκρού πλέον λαού, που άκουγε στο όνομα GREKYLISTAN!!! με την ΕΛΕΕΙΝΗ σας μασονία! Γιάάά ΣΦΥΡΑ λοιπόν τώρα τους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ, και πάτρονές σου Εβραίους, να έρθουν στο Ελληνικό πλέον δικαστήριο της Θεσσαλονίκης στις 14/11/2013 να ακούσουν την ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, το τι τους αφήνει ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ, και όχι την Παλαιά Διαθήκη, που την γράψανε σύμφωνα με τα μέτρα και τα γούστα τους, για να διασκεδάζουν τα γκόιμ  (χαϊβάνια) τους, που τα μάθανε να βόσκουν παράδες, στα αχανή ιουδαϊκά τους λιβάδια, μετατρέποντας τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σε ένα απέραντο, άθλιο κι ελεεινό KERATISTAN!!! Φροντίστε μαζί σας να πάρετε και τους ροπαλοφόρους σας, τα ΜΑΤ!!! που τα είχατε μοστράρει πρωί - πρωί στις 16/8/2013 για να μην διαπιστώσετε το ΘΑΥΜΑ που έγινε στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ στις 15/8/2013 κι έσωσε την ανθρωπότητα από την μασονική σιωνιστική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατέτρωγε επί αιώνες όλες τις οικονομίες των υποτιθέμενων κρατών με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους!

Σας δίνουμε λοιπόν και το πλεονέκτημα στα δικαστικά έδρανα να τοποθετήσετε τα πλέον αστεράτα ιουδαϊκά πατσαβούρια σας, και στην θέση του εισαγγελέα τον THE BEST FIRFIRIKO του σιωνιστικού σας Κερατιστάν!!! για να διαπιστώσετε εάν θα την βγάλετε καθαρή όόόλοι σας από εκεί μέσα, που στείλατε και ατομική ειδοποίηση χρεών σε μέλος μας, που ανήκει στο ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, μέσω της υποτακτικής προϊσταμένης της Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσ/νίκης Βαμβατήρα Γεωργίτσας, αξίας 500 ευρώ, πριν ΚΑΝ δικαστικά τελεσιδικήσετε, για την περιβόητη περίπτωση στα διόδια Αιγινίου, που στις 21/3/2013, ημέρα Πέμπτη, του ξηλώνανε τις πινακίδες οι μπάτσοι οι δικοί σας, επιβάλλοντας πρόστιμο 200 ευρώ, γιατί δεν πλήρωσε το αντίτιμο των 2,40 ευρώ, παίρνοντας την άδεια και το δίπλωμά του, και 500 ευρώ γιατί ΔΕΝ  ήταν ασφαλισμένος σε μαφιόζικη ασφαλιστική εταιρεία δική σας Α.Α.Ε.

-2-

 Θυμίζοντάς του ο δικός μας του ευτραφούς μπάτσου σας Καρυπίδη, πως αυτοί πάνε για ψαροτροφή στα πιράνχας, τοποθετούνται οι σκελετοί τους πάνω από τα διόδια για να παριστάνουν τους φωτεινούς κολοσσούς των Ιουδαίων, μέσα σε περιστρεφόμενες βιτρίνες, για να τους βλέπουν οι διερχόμενοι, πως κάποτε έδρασαν αυτά τα υποτακτικά κτήνη για λογαριασμό του ιουδαϊκού τους Κερατιστάν!

Και για το ιστορικό εκείνης της ημέρας, ρίξαμε εξ ουρανού βροχή από ρουκέτες μέσα στην Ιερουσαλήμ, μια και οι κοπρίτες και τσόγλανοι Σιωνιστές, κουβάλησαν εκείνη την ημέρα τον ομογάλακτο αδερφό σας, τον μαυρούλη τον Ομπαμάκο για να λύσουν το Παλαιστινιακό τους ζήτημα, με τον επίσης πανύβλακά τους Αμπού Αμπάς, που τον χειραγωγούν κι αυτόν μέσω της ελεεινής σας μασονίας και είδατε το τι επακολούθησε, μια και πανικοβλήθηκε ο Ομπάμα και ήθελε να την κοπανίσει από κει άρον – άρον, ψάχνοντας το αεροπλάνο για να φύγει.

Θυμίζοντάς σας με την ευκαιρία αυτή και τις πυρακτωμένες πέτρες εξ ουρανού στα Ουράλια της Ρωσίας, χαζεύοντας και ο πανύβλακάς σας Βλαδιμηρούτσκας Πούτιν με το περιστατικό αυτό, που αφορμή έγινε ένας καθαρόαιμος Εβραίος από το Γκρεκυλιστάν σας, για την φράση που είπε στον δικό μας ΟΞΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!! που όλοι οι διάλογοι είναι μοστραρισμένοι μέσα στην ιστοσελίδα του neataxi555.blogspot.gr κι από εκεί με βελάκι στα ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, μεταφρασμένα σε 156 γλώσσες.

Ευκαιρία λοιπόν   όποιοι από εσάς επιθυμούν να προσβάλλουν την ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και μπορούν να αποδείξουν πως ο ΘΕΟΣ των πάντων συνεχίζει να κοιμάται όρθιος και να μην ασχολείται με τα εγκόσμια, ας κοπιάσει! Καθώς από τις 22-12-2012 αποτελεί παρελθόν η ΑΠΛΗΣΤΟΣ, ΑΦΡΟΝΑ, και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΗΓΜΕΝΟ 666 σας, καθώς αποτελεί γεγονός η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ barcode  555, που μετατρέπει όλες τις μαφιόζικες θυγατρικές εταιρείες της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. σε Κοινής Ωφέλειας, μια και ο ΘΕΟΣ του σύμπαντος, τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε για νοήμονα όντα και όχι για τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό των Εβραίων, που σας το παίζουν με το θλιβερό ΤΑΛΜΟΥΔ τους, και τα πρωτόκολλα της Αγίας τους Σιών α.ε. παντοκράτορες επί της γης. μένοντας στην ιστορία της ανθρωπότητας ως παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ, φέροντας τον τιμητικό τίτλο των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, που τα έκαναν ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ, σαν τα μούτρα τους, μαζί με τους συνεργάτες (μασόνους) κτηνανθρώπους τους! Και κοσμώντας τα δημόσια αφοδευτήρια του πλανήτη γη το εξάκτινο αστέρι τους, που ο πάνσοφος ΘΕΟΣ σας θυμίζει με το ένα τρίγωνο πού να αφοδεύετε, και με το άλλο πού να πατάτε το καζανάκι του W.C.!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου