Recent Posts

14 Οκτωβρίου 2013

Προς ΜΑΦΙΟΖΟ δήμαρχο ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, συνεργάτη της Αγ. ΣΙΩΝ α.ε.




ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14-10-2013

Προς τον κύριο Γιάννη Μπουτάρη
υποτιθέμενο δήμαρχο των ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ
Βασ. Γεωργίου 1Α  Τ.Κ. 54660 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γιάννη

Σε αποκαλούμε υποτιθέμενο δήμαρχο, για να έχεις το ελαφρυντικό και την αβάντα του σκαπουλαρίσματος, μια και ο κατ’ ουσίαν δήμαρχος είναι ο Εβραίος μαφιόζος Χασδάι Καπόν. Οπότε μην γανιάζεις, απαλλάσσεσαι λόγω πρότερης κοντομυαλοσύνης και την θέση σου με τον λουστραρισμένο σκελετό του μέσα στο γραφείο σου, την καταλαμβάνει ο παρασκηνιακός δήμαρχος, που χειρίζεται και τα οικονομικά του Δήμου Θεσσαλονικέων, που φρόντισε να στείλει ειδοποίηση ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ Κ.Ο.Κ. αξίας 200 ευρώ για το ελεεινό τους το KERATISTAN σε μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, το οποίο μπιλιέτο το μοστράρουμε μέσω του διαδικτύου για να το διαβάζει και ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ, που σας τον παρουσιάζουν για ΑΧΜΑΚΗ (αγαθό) και σας παραμυθιάζουν πως αυτός ο ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια, αφήνοντας αυτά τα πανέξυπνα τέκνα του να ξεφορτώνουν με παράδες τους φορτωμένους, αλλά και αυτούς που δεν έχουν φράγκο στην τσέπη να τους φορτώνουν με φόρους, χαράτσια, και χρέη, για να φορτώνουν εν συνεχεία τις τράπεζές τους με φέσια και εικονικές ντόγκες, για να γίνεται ευκολότερο το έργο του βουλιάγματος όλων των οικονομιών του πλανήτη γη, μια και θέλουν να αποδείξουν στον μπαμπά τους τον ΘΕΟ, πόσο πανέξυπνοι είναι προκειμένου να τους χρίσει κι επίσημα ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ επί της γης, καθώς τα πάντα παντού τα κάνανε ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα τους! Ισοπεδώνοντας κάθε αρχή δικαίου, κι εφαρμόζοντας τον νόμο της ζούγκλας με τα μασονοειδή απόβλητά τους, που άλλη δουλειά δεν κάναν παρά να παίρνουν ένα μπλοκάκι και να κολλάνε κλήσεις στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Γι’ αυτό και σας κλείσαμε ΟΛΕΣ τις δήθεν δημοτικές σας αστυνομίες, μια και με παράνομο τρόπο κάναν σκάντζα τους απροστάτευτους Έλληνες από την Οθωμανική αυτοκρατορία στην γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε. του βαλκανικού ιουδαϊκού φεουδάτου, που ακούει στο όνομα ΕΛΕΕΙΝΟ KERATISTAN. Ονομάζοντας τους Έλληνες Γκρεκούς, και τους συνεργαζόμενους μασόνους τους Γκρεκύλους!

-2-
Οπότε σφύρα στον ομογάλακτο αδερφό σου Χασδάι Καπόν να έρθει στο Ελληνικό πλέον δικαστήριο, με το αβάντσο δικό τους, να επιλέξουν όποιες πατσαβούρες δικαστίνες δικές τους έχουν και να τις βάλουν επάνω στα δικαστικά έδρανα, και τον THE BEST φιρφιρίκο εισαγγελέα τους, για να προσβάλλουν στις 14/11/2013 την ΔΙΑΘΗΚΗ του μπαμπά τους ΘΕΟΥ, που είναι για την σωστή ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!
Γι’ αυτό σφύρα και στον Παναγιωτάκη Ψωμιάδη, που τον ντύναν τον έρμο ΖΟΡΡO των Ιουδαίων, πως κι αυτός την σκαπουλάρει τώρα, μια και δεν είναι περιφερειάρχης, και ως γνωστόν την θέση του καταλαμβάνει ο ενεργών χρέη περιφερειάρχη, θυμίζοντας του Παναγιωτάκη, πως για την ολοκλήρωση του φουνταρίσματος μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο της ηγεσίας του Κ.Ι.Σ., πρέπει εσύ να κάνεις τον αριστερό ψάλτη, και ο Πόντιος Παναγιωτάκης τον δεξιό ψάλτη, χοροστατούντος του Παναγιώτατου Άνθιμου Ρούσσα, που δεν είχε τον κώλο τον Δεκέμβριο του 2004 να ορθώσει το ανάστημά του στην εβραϊκή μαφία, λέγοντας στον δικό μας που τον παρότρυνε τότε να πάνε μαζί να τους ξεπορτιάσουν, πως τον εαυτό του τον θέλει και δεν μπορεί να τα βάλει με αυτούς! που είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον πλανήτη γη. Οπότε εκείνο που ακολούθησε αμέσως μετά, στις 26/12/2004, δεν ήταν τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ που σας κάναμε! Ευκαιρία λοιπόν τώρα να τους δώσει αυτός ο Λευίτης Παναγιώτατος τις γνωστές ευχές για το καλό κατευόδιο προς τον μπαμπά τους, τον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου