Recent Posts

18 Οκτωβρίου 2013

Ο.Α.Σ.Θ. Θυγατρική της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε.





Θεσσαλονίκη 18-10-2013



Προς τον κύριο Στεφανίδη

Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Fax 2310 945 839



Κύριε Στεφανίδη



Καιρός να φτιάξουμε κοινωνία αγγέλων, από κοινωνία διαόλων που σας έχουν φτιάξει τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του μπαμπά τους του Θεού, που διά μέσου της ελεεινής μασονίας σας κουμαντάρουν όλες τις μαφιόζικες θυγατρικές τους επιχειρήσεις, όπως τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης Ο.Α.Σ.Θ. α.ε., που τις στελεχώνουν με καρά μασόνια του κερατά και αποθρασύνονται σε τέτοιο βαθμό, αφού έχουν την κάλυψη των ιουδαϊκών σας δικαστηρίων, που εάν σας τραβολογήσουν απλοί πολίτες, μπορούν να βρουν και τον μπελά τους, ασχέτως εάν έχουν δίκιο 100%.

Και σου φέρνουμε το παράδειγμα με τον οδηγό σας, που στις 30/8/2013, ημέρα Παρασκευή, στις 13.15 το μεσημέρι προξένησε ζημιά σε δικό μας μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, στο δεύτερο φανάρι της πλατείας Αριστοτέλους κι επί της Εγνατίας οδού, βαδίζοντας προς το Βαρδάρη, σταματημένοι και οι 2 μπροστά στο φανάρι κι ανάβοντας πράσινο, ξεκινά ο δικός σας πρώτος με το αστικό λεωφορείο που βρισκόταν από δεξιά του δικού μας οδηγού, μια και του έκλεισε τον δρόμο πριν καν ξεκινήσει ο δικός μας, ξηλώνοντας το κάτω μέρος του προφυλακτήρα και από την δεξιά πλευρά ξύνοντάς του το φτερό, κι αντί να αναγνωρίσει την ζημιά που προξένησε, κατέβηκε από το αστικό και ζήταγε και τα ρέστα! καλώντας την Τροχαία και το επιχειρησιακό κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. αλλά πού να φανεί Τροχαία, μια κι άκουγε από το κινητό την όλη συνομιλία, που είχαν επί μία ώρα και 15 λεπτά οι δυο τους, ενώ οι μαφιόζοι ταγματασφαλίτες που ήξεραν ότι ο δικός σας είχε άδικο, εξιστορώντας ο δικός μας στον δικό σας εορταστικές εκδηλώσεις ανατινάξεων, που όποιος έμπλεξε με μας, την έχει πληρώσει πάντα η ΑΛΗΤΑΡΟΥ Ιουδαία πεθερά σας, δηλαδή αυτοί που σας το παίζουν ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες στο ελεεινό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ σας. Προτείνοντάς του δικού σας να έρθει στις 14 Νοεμβρίου στα εδώ δικαστήρια Θεσσαλονίκης να τον πληρώσουμε, για την κοντομυαλοσύνη που είχε ο δικός σας οδηγός, λέγοντας του δικού μας ότι έχετε επτά νομικούς συμβούλους στην α.ε. σας, που αναλαμβάνουν αυτοί να βγάζουν άσπιλους τους οδηγούς σας.



Όπως στην παλιά περίπτωση του οδηγού Γιαννάκη Δημήτριου, που παρέσυρε άτομα με το αστικό λεωφορείο σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, και οι πατσαβούρες δικαστίνες που τις έχουν επάνω στα δικαστικά έδρανα, όπως και ο φιρφιρίκος εισαγγελέας, λέγανε στους άμοιρους πολίτες που είχαν υποστεί σωματικές βλάβες, τι να σας κάνουμε βρείτε τον οδηγό και φέρτε τον μας να τον δικάσουμε, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα η ιουδαϊκή σας αστυνομία να τον μπαγλαρώσει και να τον πάει πακέτο στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά πυρίμαχος βλέπεις και ο οδηγός Γιαννάκης Δημήτριος, μια και είναι κι αυτός μασόνι του κερατά, την σκαπουλάρει κι έτσι βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Τελικό ρεζουμέ, τα νέα ΔΕΝ είναι καθόλου καλά για τα περιούσια τέκνα του Θεού, αλλά και για τους συνεργάτες τους μασόνους. Η γραμμή που μας έχει δώσει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ να στείλουμε όλους τους διευθύνοντες συμβούλους των επιχειρήσεων των μαφιόζων Εβραίων στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ για το σχετικό ξεκοκάλισμα κι εν συνεχεία στα διευθυντικά γραφεί που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, με την θυγατρική α.ε. στην γιγάντια Σιών α.ε., καθώς και τους πλεονάζοντες μασόνους που επιθυμούν να γίνου οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, είναι ευπρόσδεκτοι για κρουαζιέρα στα ανοικτά των ωκεανών να φάνε αν μπορούνε ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ!

Έχετε λοιπόν το αβάντσο, εάν μας προτείνετε κάποιον Εβραίο να πάρει την θέση σας, ασχέτως εάν δεν είναι διευθυντικό στέλεχος στην επιχείρηση που σας την κουμαντάρουν αθέατα. Έχουμε εμείς του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ λάβει γραμμή από τον Δίκαιο ΘΕΟ, που τον οικειοποιήθηκαν οι Εβραίοι, κοπτόμενοι ως περιούσιος λαός να αφανίσουμε από προσώπου γης το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ! προς ΔΟΞΑ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου