Recent Posts

23 Οκτωβρίου 2013

Προς την ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 666 της ΣΙΩΝ α.ε.











Θεσσαλονίκη 23-10-2013


Προς τον Δένδια Νικόλαο

Υπουργό ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣΟΝΩΝ

Π. Κανελλοπούλου 4 Τ.Κ. 10177 ΑΘΗΝΑ

pressoffice @yptp.gr




Χαρούμενε Δένδια

Σου κομίζουμε νέα δυσάρεστα για τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό σας από τον μπαμπά σας ΘΕΟ, που τον έχετε καταεξευτελίσει στα μάτια των μασονοειδών σας αποβλήτων, που σιβυλλικά τα αποκαλείτε ζωάδια, ή γκόιμ αν προτιμάς στην αραμαϊκή σας διάλεκτο, τοποθετώντας τα σε όόόλα τα κοινοβούλια των χωρών του πλανήτη γη, σε όλες τις δημόσιες κρατικές υπηρεσίες, και σε όλες τις ιδιωτικές δήθεν επιχειρήσεις που είναι θυγατρικές της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. μια και  έχετε σφετερισθεί τα πάντα προς δόξα του ελεεινού σας ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.

Βάζοντας τους χρυσαυγίτες ομογάλακτους αδερφούς σας στην στενή, ως ΔΗΘΕΝ εγκληματική οργάνωση, και κουβαλώντας  τους λαθρομετανάστες από τα πέρατα της γης, βάζοντας εκπροσώπους τους, τους ευρωκομμουνιστές του Σύριζα να τους εκπροσωπούν, παίζοντας τις Χρυσαυγούλες και τις Συριζούλες, όπως το 1944-1949 με τους βασιλόφρονες και τους κομμουνιστές, για να αιματοκυλάτε την χώρα των Ελλήνων μετατρέποντάς την σε Γκρεκυλιστάν και παραμυθιάζοντας συγχρόνως και τον μπαμπά σας τον Θεό, που είναι και αχμάκης (αγαθός) πως με αυτές τις αθλιότητες που κάνουν αυτά τα ζωάδια (γκόιμ) είναι καιρός να σας χρίσει παντοκράτορες επί της γης, για να αναλάβετε κι επίσημα πλέον την διακυβέρνηση του πλανήτη γη, που ακόμη δεν πήρατε χαμπάρι όόόλοι οι ζαβαλήδες Εβραίοι με το κλούβιο μυαλό που διαθέτετε από το πολύ Ταλμούδ που διαβάζετε, ότι αυτόν τον πλανήτη τον έφτιαξε ο μπαμπάς σας ο Θεός για νοήμονα όντα, και όχι για χαϊβάνια! Που έβαλε και τα χαϊβάνια βέβαια τα βόδια, άλογα, σκυλιά, γατιά κτλ. να υπηρετούν τους νοήμονες αφέντες τους.

 Εσείς σαν πανέξυπνος και ραδιούργος λαός τι κάνατε; Αρχίσατε να στρατολογείτε ανεγκέφαλα μασόνια, εντάσσοντάς τα μέσα στις στοές για να τα έχετε στην δούλεψή σας, τοποθετώντας τα σε καίρια σημεία των δημοσίων και ιδιωτικών υπηρεσιών, διαβρώσατε σιγά-σιγά όλα τα κοινοβούλια του πλανήτη, στελεχώσατε με άβουλα γκόιμ τους διεθνείς σας οργανισμούς, και φτιάξατε μια κοινωνία ΜΠΑΧΑΛΟ, βάζοντάς την να σας φτιάξει και κράτος στην αδούλωτη Παλαιστίνη, αγνοώντας ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός έφτιαξε και τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού, που ξεκοκαλίζουν δημόσιους προϊσταμένους υπηρεσιών, και παμφάγους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας, που τρώνε ακόμη και την μασονική SAVURA του σάπιου διεφθαρμένου κι ελεεινού συστήματος σας, που ευαγγελίζεστε με την Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε. και το ληγμένο 666 από τις 21/12/2012 να κατακυριεύσετε τη γη.
 
Σφύρα τώρα τους δικούς σας έγκριτους νομικούς σας μασόνους, να επιχειρηματολογήσουν εντός της αιθούσης του δικαστηρίου Θεσσαλονίκης πως οι θυγατρικές ανώνυμες ασφαλιστικές εταιρείες εξακολουθούν νόμιμα να υφίστανται μέσα στην Ελληνική επικράτεια, μια κι έρχεστε τώρα σε απευθείας αντιπαράθεση με το δικό μας νομικό τιμ που εκπροσωπεί την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που υπερασπίζετε το μέλος του κινήματός μας, που στις 19-3-2013 του ξηλώσατε τις πινακίδες στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας, πράκτορες δικοί σας, του Γκρεκύλικου αστυνομοκρατούμενου ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ σας, αφαιρώντας την άδεια για 40 ημ. και το δίπλωμά του για 20 ημ.  αγνοώντας ότι το όχημά του το έχει ασφαλισμένο σε δική μας ασφαλιστική εταιρεία που είναι ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, επιβάλλοντας του πρόστιμο 200 ευρώ για άρνηση καταβολής διοδίων αξίας 2,40 ευρώ, ενώ πληρώνει κανονικά κάθε χρόνο τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης για να κυκλοφορεί ελεύθερος καθ’ άπασαν την Ελληνική επικράτεια, κι έτερο πρόστιμο 500 ευρώ γιατί είναι ασφαλισμένος στην κοινής ωφέλειας ασφαλιστική μας εταιρεία, κι όχι στις μαφιόζικες δικές σας ασφαλιστικές εταιρείες, που τις χρεοκοπάτε προς δόξα του ιουδαϊκού σας Ισραήλ τρώγοντας τα χρήματα του κοσμάκη και μεταφέροντας τις ντόγκες σας στις πλάτες των απροστάτευτων λαών, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο το πόσο έξυπνος και περιούσιος λαός είστε οι άφρονες Εβραίοι.

Και το σπουδαιότερο, που πριν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ η υπόθεση με τα μασονικά σας απόβλητα επάνω στα δικαστικά έδρανα, να χρεώνετε τον λογαριασμό του μέλους του κινήματός μας με 500 ευρώ, το οποίο μοστράρουμε μέσω του taxisnet, για να αντιλαμβάνεται και η νοήμονα κοινωνία στο κατάντημα που έχετε περιέλθει όλοι σας, δολοφονώντας ακόμα με την εγκληματική σας Μοσσάντ τον απροστάτευτο κοσμάκη μέσω των κρεματορίων που διαθέτετε στα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές.

Ο δρόμος είναι ανοικτός να προσέλθει όποιο μασονικό τσογλάνι επιθυμεί να σας εκπροσωπήσει, αλλά ακόμη και να βγάλουν όποια απόφαση επιθυμούν τα ιουδαϊκά σας κτήνη επάνω στα δικαστικά έδρανα κατά του μέλους μας. Διατηρώντας κι εμείς το δικαίωμα εν συνεχεία να σας κάνουμε μπάζα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη επιθυμούμε, στοχεύοντας τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο και ΑΦΡΟΝΑ ΛΑΟ ΣΑΣ!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου