Recent Posts

22 Οκτωβρίου 2013

Προς την Δ.Ε.Η. θυγατρική της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε.




Θεσσαλονίκη 22-10-2013

Προς τον Ζερβό Αρθούρο

Διευθύνοντα σύμβουλο της Δ.Ε.Η. α.ε.

Θυγατρική της ΑΛΛΟΤΕ γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε.

Χαλκοκονδύλη 30 Τ.Κ. 10432 Αθήναι




Χαρούμενε Αρθούρε

Τα έμαθες τα νέα; Στρατολογούμε διευθύνοντες συμβούλους, και προϊσταμένους δημοσίων ιουδαϊκών υπηρεσιών από το άλλοτε μασονικό KERATISTAN σας!!! ονομάζοντάς σας ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ της αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε.

Επιλεκτικά σου στέλνουμε μερικούς λογαριασμούς της Δ.Ε.Η., μελών του κινήματος ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ονομάζοντάς σε συνεργάτη του 4ου και τελευταίου ιουδαϊκού ΡΑΪΧ, στέλνοντάς σας μαζί με τους υπόλοιπους ομογάλακτους αδερφούς σας κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο, για να σας υποδεχθούν τα εκλεκτά ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ, όόόλην την ELITE και διευθύνουσα τάξη, που καταδυναστεύει για λογαριασμό της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ τους απροστάτευτους φουκαράδες πολίτες των λαών της γης. Δεν πιστεύουμε να έχετε αντίρρηση; Την ιδέα μας την έδωσε ο μπαμπάς και ΘΕΟΣ των πανέξυπνων ιουδαϊκών τέκνων, που σας το παίζει ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και σας παραμυθιάζει πως ο μπαμπάς τους Θεός είναι αχμάκης (αγαθός), άρα και ελεήμων και φιλεύσπλαχνος, για τις θηριωδίες που διαπράττετε κατά των συνανθρώπων σας και για λογαριασμό αυτών των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που μέσω των 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών σας μπανανιών, σας το παίζουν παντοκράτορες και αόρατοι δυνάστες των λαών!

Για εσάς λοιπόν που αποτελείτε την εκλεκτή και ομογάλακτη τάξη της μασονικής μαφίας, φροντίσαμε να σας εξασφαλίσουμε θέσεις προνομιακές μέσα σε βιτρίνες με λουστραρισμένους τους σκελετούς σας στον χώρο που προσφέρατε τις υπηρεσίες σας, προκειμένου να δοξαστεί το όνομα του εκλεκτού λαού του Θεού στα δημόσια W.C. των αφοδευτηρίων, που σας παραμύθιαζε επί αιώνες με τις δύο διαθήκες του, την παλαιά Διαθήκη και την Καινή, για να μάθει επιτέλους και η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ πως υπάρχει και η πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! και φυσικά να σας βλέπουν και οι αντικαταστάτες απόγονοι συνάδελφοι σας, και να ξελαμπικάρει το μυαλό τους, ενθυμούμενοι πως ο αχμάκης Θεός τα πάντα ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ, φτιάχνοντας τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ, τους παμφάγους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας, το ΚΟΡΑΝΙ που εκεί μέσα είναι οι νόμοι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, και την ΣΑΡΙΑ που είναι η εκτέλεση των ποινών.

Γιατί αν όλους τους συγχωρήσει αυτός ο μπαμπά τους ο ΘΕΟΣ, που είναι και δικός μας μπαμπάς τότε τι σόι Θεός θα είναι; Και σαν πάνσοφος Θεός που είναι, έφτιαξε και τα διαόλια, για να σας πάρει ο αρχιδιάολός τους ο Σαμαέλ τον πατέρα που σας πατέρωνε όλους σας, μαζί με την εβραϊκή σας φάρα!

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, πληκτρολογείτε neataxi555.blogspot.gr, μια και στις 14/11/2013 ημέρα Πέμπτη, δημοσιεύεται μέσω του Ελληνικού πλέον δικαστηρίου Θεσσαλονίκης αλλά και μέσω διαδικτύου η ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Αν λοιπόν διαθέτετε κώλο καθαρό, και τσαγανό υπερασπιστού των Ιουδαίων, μπορείτε να προσέλθετε και να προσβάλλετε την Διαθήκη, επιχειρηματολογώντας και τεκμηριώνοντας τις απόψεις σας, για να μην μετατραπούν όλες οι ανώνυμες εταιρείες σε κοινής ωφέλειας, και το offshore μπάχαλο να συνεχίσει να βασιλεύει, καθώς ο δρόμος είναι ανοικτός και τα ιουδαϊκά σκυλιά ΔΕΜΕΝΑ!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου