Recent Posts

16 Μαΐου 2018

Μεταφορά πρεσβείας των U.S.A. στην Ιερουσαλήμ


ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΜΑΧΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ


 Θεσσαλονίκη 15/5/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

ΒΑΡΥΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα  που η Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε. ! αν και ταριχευμένη βρίσκεται τώρα θαμμένη από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!
Λοιπόν τι λέτε ? θα συνεχίσετε να πιστεύετε στην ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? Όπως είδατε οι ομογάλακτοι Εβραίοι αδερφοί σας κάλεσαν τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ τους Ντόναλντ Τραμπ να μεταφέρει την Αμερικανική πρεσβεία στην πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ! για να ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ αμάχους διαδηλωτές ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ! Εσείς τώρα τι λέτε, μια και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ σας έδωσε μυαλό για να καταλαβαίνετε, ποιος θα ΖΒΕΡΚΩΣΕΙ τώρα ποιον ? οι Εβραίοι τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ? ή οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μετά του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ τους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ αφέντες σας ? Όπως τον αρχιμακελάρη σας Αριέλ Σαρόν  που τον ΖΒΕΡΚΩΣΑΝ στις  4/1/2006 και για 8 χρόνια τον κρατούσαν ΖΒΕΡΚΩΜΕΝΟ σαν το γατί σε αντιστάθμισμα για το ΞΗΛΩΜΑ μιας εξώπορτας γραφείου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, για να εισπράξουν την ΜΗΝΥΣΗ στις 5/1/2006 ΚΑΤΑ Ιουδαϊκού Ισραήλ ! που παραμένει σε ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ! στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ Θεσσαλονίκης με αριθμό 3379/29-5-2007, που τα νούμερα αθροίζουν 22 : 2 = 11 θυμίζοντάς σας την 11η εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ για το τελικό ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ που σας περιμένει όόόλους σας !
Για την ώρα λουφάξτε όλοι οι συνεργάτες της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και όπως αντιλαμβάνεστε πρώτα έρχεται η δικιά σας σειρά και στο τέλος ΞΥΡΙΖΟΥΜΕ την ΑΛΗΤΑΡΟΥ Ιουδαία πεθερά σας, που σας χειραγωγεί διά μέσου της ΕΛΕΕΙΝΗΣ & ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ μασονίας σας !
Το τέλος σας πλησιάζει και ΔΕΝ μπορεί πλέον να σας γλυτώσει ούούούτε η εγκληματική σας Μοσσάντ ! αλλά ούτε και οι ομογάλακτοι αδερφοί σας που είναι η ΣΚΑΤΑΤ και προΐσταται της εγκληματικής σας Μοσσάντ ! για να τους τιμήσουμε στο τέλος με το μετάλλιο του W.C. και του Ιουδαίου ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ! 

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου