Recent Posts

16 Μαΐου 2018

Το άρθρο 120 του ιουδαϊκού KERATISTAN


TΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΜΑΟΥΕΡ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΝΑ ΚΕΡΝΑ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ


Θεσσαλονίκη 13/5/2018


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Ορφανεμένοι  και ΒΑΡΥΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ! η Αγία ΣΙΩΝ α.ε. έπαψε πλέον να υφίσταται ! καθώς ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός σας την ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ! Τι σκοπεύετε να κάνετε τώρα ? Θα εξακολουθείτε να διασκεδάζετε την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ προτρέποντας τους αφελείς μασονάκους σας να επικαλούνται το άρθρο του Συντάγματος 120 του ιουδαϊκού σας GREKYLISTAN ?
Για λοιπόν απολαύστε διαλόγους από το διαδίκτυο προκειμένου να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός φρόντισε μέσω των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του να σας φτιάξει την ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ προκειμένου να φιλοξενήσει τους σκελετούς των ΕΚΛΕΚΤΩΝ συνεργατών της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ από τα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη των 77 φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !
Για την ώρα κάντε ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας διαλόγους από το διαδίκτυο !

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

13 Μαΐου · 
 
Ένας
Εθνοσωτήρας
Από τους 300
Ας ενεργοποιήσει
Το Άρθρο 120
Μεσα Βουλή!
 — μαζί με Maria Kouvary BJohn KountourisΚώστας ΟλύμπιοςΓεωργιος Αλ Παλμος χαραμης και Κώστας Ολύμπιος
Σχόλια
Βασιλειος Στοιχειος
Βασιλειος Στοιχειος Ανθέλληνες ξεπουλημενα τομάρια που καταστρέφουν την πατρίδα Μάς!
Σε εντεταλμένη υπηρεσία αφανισμό των Ελλήνων και του Ελληνικού έθνους!
Διαχείριση
Τάσος Μαστρογιάννης
Τάσος ΜαστρογιάννηςΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΉΣ .. ΌΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ , ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΟΑ ΤΗς ΧΩΡΑΣ .ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΈΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΑΥΤΗΝ ΠΑΤΆΕΙ ΚΑΙ ΙΣΣΟΡΟΠΕΊ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ .... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=220584942040056&id=100022656543755&notif_id=1526267486040472&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif
Διαχείριση
Ο χρήστης Αναστασης Μαχητης είναι με τους Κώστας Ελευθεριάδης καιLazaros Smyrloglou.
 Θα την φάτε αγαπητοί υπερπατριώτες με τις Ελληνικές σημαίες και τις υπερπατριωτικές δημοσιεύσεις.Ο λόγος που θα την φάτε ενώ θέλετε να προστατέψετε την Ελλάδα, ειναι γιατί πολύ απλά ενώ έχει ανακοινωθεί επίσημα Εσχάτη Προδοσία απο το 2011,εσείς τον παίζετε και κάνετε οτιδήποτε άλλο απο αυτό που πρέπει.Τα βήματα είναι συγκεκριμένα.
1)Καταγγέλεις εγγράφως στο Α.Τ. την Εσχάτη Προδοσία και την παράλειψη διώξεων, ενεργοποιείς το άρθρο 120 Σ. και παίρνεις ακριβές αντίγραφο.
2)Απομακρύνεσαι απο την κάλπη εως ότου δικαστούν οι υπόλογοι και επανέλθει η έννομη τάξη.
3)Θέτεις σε εφαρμογή το άρθρο 120 Σ. και αντιστέκεσαι με κάθε μέσο για την άμεση επαναφορά του Συντάγματος το οποίο είναι ο πρώτος νόμος του Κράτους.
4) Δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο στην Ελλάδα σε περίοδο αποδεδειγμένης κατοχής το οποίο να μπορεί να καταδικάσει πολίτη ο οποίος έχει θέσει σε ενεργοποίηση κι εφαρμογή την ακροτελεύτια διάταξη και παρ 4 του άρθρου 120 Σ.
Όλοι οι εμφανιζόμενοι σωτήρες είναι βαλτοί και ο σκοπός τους είναι να καθυστερήσεις να καταλάβεις,ώστε να μοιράσουν ιθαγένεια σε ορδές λαθρομεταναστών επιτυγχάνοντας την αντικατάστασή σου.Το άρθρο 120 όταν δεν χρησιμοποιείται απο σένα που έχεις δικαίωμα και υποχρέωση ,λειτουργεί εναντίον σου .Σκέψου το..

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις ΔΕΝ βαρεθήκατε ? και ακόμα δουλεύετε τους εαυτούς σας ? Αλλά διασκεδάζετε παράλληλα και την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΩΝ εβραίων ? με το άρθρο σας το 120 ? βλέπω εδώ είναι και ο εβραίος Τασούλης Μαρτσέλο Μαστρογιάννη που τον λένε και Ελλη Ταγκαλίδου ! αλλά και Ελισάβετ ! Μα τι ΞΥΛΟΠΝΑΚΙΑ είστε όόόλοι οι νεροκουβαλητές της εβραϊκής εγκληματικής οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ? Ρέέέ  σεις αφού ξέρετε ότι οι πρόγονοί σας της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.κάναν σκάντζα μέσω της Μασονικής Φιλικής Ανωνύμου Εταιρίας το Γιουνανιστάν απο την Οθωμανική Αυτοκρατορία ονομάζοντάς το GREKYLISTAN και ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ που τον φέρατε απ την Ρωσσία με την εγκληματική σας μοσσάντ ! για να καταργήσετε το ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΟ Δίκαιο ! μία και ήθελε να φτιάξει κράτος ΔΙΚΑΙΟΥ ! Αλλά τον προλάβατε και τον ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΤΕ για να εφαρμόσετε μέσω του ΛΟΥΤΒΙΧ ΦΟΝ ΜΑΟΥΕΡ νέο Δίκαιο που ιουδαίος να κερνά και ιουδαίος να πίνει με το άρθρο 120 μετατρέποντας το Αλλοτε Γιουνανιστάν σε πραγματικό ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ του ιουδαϊκου σας KERATISTAN ! Tασούλη Μαστρογιάννη ΣΦΥΡΑ τώρα την εγκληματική σας μοσσάντ ! και αν έχει κώλο καθαρό ας επιχειρήσει να με καθαρίσει ! Gege ? ή nuku gege ?
Διαχείριση
Lefteris Bagatzounis
Lefteris Bagatzounis Ξεχασες τους παπαδες και την εκκλησια φιλε αυτοι ειναι το αλλο μισο του κακου που υπαρχει στην Ελλαδα
Διαχείριση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ! ονομάζονται οι παπάδες τους ΛΕΥΙΤΕΣ !!! συνεπώς είναι υπηρέτες του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ ! όπως και οι Ταγματασφαλίτες τους μέσα στα Αστυνομικά τμήματα ! kapito ?
Διαχείριση
Lefteris Bagatzounis
Lefteris Bagatzounis Γιατι οι δικοι μας παπαδες ειναι καλυτεροι;;;;Τα ιδια σκατα ειναι σαν τους εβραιους και αυτοι Παπαδες Δεσποταδες = ψευτες- ανωμαλοι - και κλεφτες
Διαχείριση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου φιλαράκο οι γιδάρηδες εβραίοι τον μπαμπά τους τον θεό τον κάναν 1000 κομμάτια ! για να παίζουν ΜΑΥΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ με τους ΛΕΥΙΤΕΣ Δεσποτάδες τους της ΔΗΘΕΝ Χριστιανοσύνης ! και να ευλογούν το χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησίας με το προτεταμένο δάκτυλο ! θυμίζοντας τα ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ που εισπράττουν απ τους εβραίους ! όταν τους χρίζουν Δεσποτάδες ! και έτσι παραμυθιάζουν τους λαούς ! με τα γίδια τα μασόνια τους που τα έχουν ενταγμένα σέ όόόλες τις θρησκίες ! Dako ?
Διαχείριση

Virus-free. www.avg.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου