Recent Posts

29 Μαΐου 2018

Μωχάμετ Β' & Γεννάδιος 1.453 μ.Χ.

 

H ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ 1453 μ.Χ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤ Β’ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ


Θεσσαλονίκη 28/5/2018


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Συμπαθέστατοι και ΖΑΒΑΛΗΔΕΣ υπηρετούντες της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! τα e-mail μας τα λαμβάνετε κανονικά ! έτσι ? Συνεπώς αύριο συμπληρώνονται 565 χρόνια από την ΑΛΩΣΗ της Πόλης και ο εκτοπισμός των ραδιούργων Εβραίων ήταν γεγονός, που μέσω του βρωμοπάπα σας είχαν αλώσει την Κωνσταντινούπολη από το 1.204 μ.Χ. διαφθείροντας τα πάντα με τους Σταυροφόρους μασόνους αδελφούς σας ! Κάνοντας πράξη ο Θεός ! την αντικατάσταση του Βυζαντίου μέσω ΙΣΛΑΜ.
Αλλά ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός φρόντισε το 1.453 μ.Χ. να θέσει την Χριστιανοσύνη υπό την προστασία του ΙΣΛΑΜ προκειμένου από τότε να αποκαλύψει σε όραμα μετά την Άλωση της Πόλης στον ΜΩΧΑΜΕΤ Β’ τον Πορθητή την ΝΕΑ γραμμογράφηση 555 (barcode) για να αρχίσουν σιγά – σιγά να αντιλαμβάνονται και οι γιδάρηδες Εβραίοι αφέντες σας πώς σας μεθοδεύει ο Θεός την ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών της ΣΙΩΝ α.ε. και το παραδειγματικό ΤΕΛΟΣ του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ εβραϊκού λαού, που μέσω της μασονίας υποδύεστε εσείς τα γίδια των γιδάρηδων Εβραίων αφεντάδων σας, καθώς ΔΕΝ θα συνεχίσετε να καταδυναστεύετε τους απροστάτευτους λαούς για την ΔΟΞΑ του Ιουδαϊκού σας KERATISTAN.
Όπως διαπιστώνετε ο μπαμπάς σας ο Θεός φρόντισε μέσω των Τούρκων να σας φτιάξει και γραμματόσημο ! για να σας θυμίζει την συνένωση όόόλων των θρησκειών ! και την προστασία της ορθόδοξης χριστιανοσύνης από το ΙΣΛΑΜ θυμίζοντας σας πως τα πάντα ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ ! Ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου