Recent Posts

16 Μαΐου 2018

Οι παραχαράκτες της ιστορίας για την καταστροφή της ΣΜΥΡΝΗΣ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ! ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ! ΤΩΝ ΘΡΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ! ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ! ΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ !



 Θεσσαλονίκη 14/5/2018


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Το προπαγανδιστικό 10 λεπτών βιντεάκι που έφτιαξαν οι πάτρονες Εβραίοι αφέντες σας για τον ΞΕΡΙΖΩΜΟ των λαών από τις πατρογονικές τους εστίες ! είναι για να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να παραποιούν την ΑΛΗΘΕΙΑ !
Όπως αντιλαμβάνεστε ΒΑΡΥΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ! καλείστε να πληρώσετε τους λογαριασμούς που δημιούργησαν οι πάτρονες σας Εβραίοι γιδάρηδες αφέντες ! καθώς εσείς προθυμοποιηθήκατε να παραστήσετε τα γίδια από τα 77 τσελιγκάτα του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !
Για την ώρα απολαύστε στο προπαγανδιστικό βιντεάκι του ομογάλακτου αδελφού σας και γιαλαντζί ισλαμιστή ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ που φρόντισαν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι αφέντες σας να του μοστράρουν τα 7 κέρατα επάνω στην λάμπα φωτισμού του κόμματος του, το AK PARTI που του έχουν φτιάξει, όπως και το άγαλμα της Ανελευθερίας που το έχουν κι αυτό φορέσει τα  κέρατα του αρχιδιαόλου τους ΣΑΜΑΕΛ στην είσοδο της Νέας Υόρκης των U.S.A., καθώς τους ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το ιουδαϊκό τους έμβλημα τους δίδυμους πύργους ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στις 11/9/2001 αλλά και τους ανατίναξαν τα άλλοτε ιουδαϊκά τους δικαστήρια της Θεσσαλονίκης στις 14/5/2010, σαν σήμερα πριν 8 χρόνια, μετά την αποχώρηση του εκπροσώπου μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, για το ALEPARTY που σας περιμένει όλους σας αλλά και για τις ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ που σας βάζουν να κάνετε για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ !


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου