Recent Posts

16 Μαΐου 2018

το ΒΑΤΕΡΛΩ των Ιουδαίων


ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ α.ε. ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ


 Θεσσαλονίκη 17/5/2018


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                          mayor@serres.gr

Άραγε έχετε συνειδητοποιήσει όόόλοι εσείς οι ΒΑΡΥΠΕΝΘΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ που παριστάνετε τα GOIM animals Israel Farm και λαμβάνετε τα e-mails μας με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού, αλλά εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε καίρια πόστα, το τι σας περιμένει ? Καθώς η ΤΑΡΙΧΕΥΣΗ των γιδάρηδων αφεντάδων σας  έγινε στις 22/12/2012 ? και ο ενταφιασμός την 1η ΜΑΗ του 2018 της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των OFFSHORE εταιρειών σας ? Λογικά τώρα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και πρέπει να προσέλθετε για την συμβολαιογραφική πράξη μέσα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ, μια κι εσείς είστε οι φυσικοί κληρονόμοι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! που καλείστε να εξοφλήσετε όόόλους τους λογαριασμούς που δημιούργησαν οι πάτρονες σας Ιουδαίοι στο διάβα των αιώνων με την ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών σας !
Μια και συνεχίζετε τον ιουδαϊκό σας χαβά, σαν τον ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ δήμαρχο των Σερρών να απαιτεί ΔΗΘΕΝ οφειλές από τον εκπρόσωπο μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που πέτυχε πελάτη από ΖΒΕΡΚΟ !!! Ενώ στις 12/2/2014 από την ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ τράπεζα σας ALPHA BANK αυθαίρετε εισέπραξε 93,75 ευρώ αλλά και στις 14/2/2014 άλλα 28,25 ευρώ για να του ανοίξει η όρεξη και να ξαναεισπράξει από την επίσης ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ στις 10/4/2014 άλλα 199,52 ευρώ. Ανοίγοντας του τώρα η όρεξη περισσότερο και στέλνοντας ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ότι ΔΗΘΕΝ ο εκπρόσωπος μας τους χρωστά και άλλα 167,95 ευρώ. Άρα ο κώλος του επιζητά τον σιδερολοστό που αναμένουν όόόλοι οι ΑΦΡΟΝΕΣ Εβραίοι ! για ΔΗΘΕΝ επενδύσεις που θέλει να κάνει στον δήμο του με εντολή της εβραϊκής μασονικής σας ΜΑΦΙΑΣ ! Καθώς για σλόγκαν έχετε όόόλοι σας το ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟ GREKYLISTAN ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ  ούούούτε ακόμα και στον μπαμπά σας τον Θεό !
Όπως ακριβώς με εντολή της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ενήργησε στις 3/4/2008 και ο έτερος ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ ΤΙΚΙ ΤΑΝΚΑΣ με το τάγκα του ο Βασιλάκης Παπαγεωργόπουλος, που τον αποκαλούν στη στοά του η ΦΛΟΓΕΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ, καθώς τον έχρισαν δήμαρχο μέσα στο βαρέλι της μασονικής του στοάς, κάνοντας τον κώλο του ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙ, για να υπακούει ΤΥΦΛΑ στις εντολές της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που την στελεχώνετε όόόλοι εσείς οι υπάλληλοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα του ιουδαϊκού σας KERATISTAN.
Δημεύοντας με αυθαίρετο τρόπο το όχημα ΚΑ9110 για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής μαφίας, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας με το αυτοκόλλητο σήμα του 2008 ήταν επικολλημένα   στο παρμπρίζ του οχήματος, που δεν είχε ούούούτε γρατζουνιά αυτό το όχημα, και προπαντός τα αρχικά γράμματα με τα νούμερα της πινακίδας να σας θυμίζει τους Κάφρους Αντίχριστους του Ιουδαϊκού Ισραήλ !
Είδατε ρε όρνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ το τι πλάκες σας κάνει αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ? Και σαν να μην φθάνει αυτό να επισκέπτεται τον κατ’ ουσίαν δήμαρχο των Θεσσαλονικέων Χασδάι Καπόν ο εκπρόσωπός μας συστήνοντας του ως ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ και πανικοβλημένος ο Χασδάι Καπόν έντρομος, να εγκαταλείπει το γραφείο του το 218 = 11 και να τρέχει ΣΦΕΝΤΟΝΑ ! προς τα ασανσέρ του δευτέρου ορόφου του Δημαρχείου ! Φωνάζοντας τον και ο εκπρόσωπος μας ΡΕΕΕ ΧΑΣΔΑΪ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ?
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά τα ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ να στέλνει και το ΔΗΘΕΝ υπουργείο των Οικονομικών του GREKYLISTAN τέλη κυκλοφορίας για το ΚΑ 9110 εις διπλούν 135 + 135 = 270 για κάθε έτος ! προτείνοντας και ο λογιστής του, μια και του είπαν από τον Δήμο να κάνει μια αίτηση ο πελάτης του ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι ΑΓΝΩΣΤΟΙ του το έκλεψαν το όχημα και αυτοί θα φροντίσουν μετά να τον απαλλάξουν από τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ! ενώ το όχημα ήταν τίγκα γεμάτο από έντυπα της ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ !
Και η ιστορία να έχει και συνέχεια, να βάζουν τον ΖΑΒΑΛΗ σας Γιαννάκη Μπουτάρη να κάνει αφαιμάξεις από τους λογαριασμούς της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ στις 18/12/2015 260,66 ευρώ από τον έναν λογαριασμό και 942,58 ευρώ από τον δεύτερο λογαριασμό του εκπροσώπου μας, ξεχνώντας κι αυτός ο έρμος πως έχει ψωνίσει πελάτη από ΣΒΕΡΚΟ για επενδύσεις στον δήμο των Θεσσαλονικέων που είναι και η πρωτεύουσα της φεουδαρχικής Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! όπως και η ομογάλακτη αδερφή σας Γεωργίτσα Βαμβατήρα, με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλό προϊσταμένη της Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, να κάνει κι αυτή ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ αφαιμάξεις από τους λογαριασμούς των τραπεζών Millennium Bank 4.510,39 ευρώ στις 17/9/2012, επίσης το ίδιο ποσόν στις 19/10/2012 και από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ 4.510,39 ευρώ όπως και οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ σας προϊσταμένες και ομογάλακτες αδερφές σας από το Ι.Κ.Α. Αλεξ/πόλεως με ΨΕΥΔΗ καταγγελία από κωλομάσονά σας 9.797,53 ευρώ στις 22/6/12 από την Millennium Bank.
Αυτά να τα βλέπετε ! σε τι κατάντημα σας έχει φέρει ο μπαμπάς σας ο Θεός ! για να σας αποκαλούν και οι πάτρονες σας Εβραίοι, σιβυλλικά GOIM Animals Israel Farm !
Καλείστε λοιπόν όόόλοι εσείς που λαμβάνετε e-mail, σε εύλογο χρονικό διάστημα όπως προσέλθουμε από κοινού σε Ελληνικό πλέον δικαστήριο, και μας παραδώσετε τον παράνομο πλούτο που κατέχετε από την φεουδαρχική Βαλκανική σας ΜΠΑΝΑΝΙΑ, μια και σας έχουν εντάξει στην εγκληματική τους οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, καθώς εξυπηρετεί συμφέροντα της άλλοτε ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου