Recent Posts

9 Μαΐου 2018

Διάλογοι με τους νεροκουβαλητές της Ελληνικής Λύσης


ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ


Θεσσαλονίκη 9/5/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Συμπαθέστατοι συνεργάτες της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ, το βλέπετε το κατάντημά σας ? που τελικά ο μπαμπάς σας ο θεός μας έμαθε να μην μασάμε τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ ! Γι’ αυτό σας μοστράρουμε μερικούς διαλόγους με έναν ομογάλακτο αδερφό σας από το διαδίκτυο, που τραβάει κι αυτός κουπί μαζί με τον φουκαρά σας τον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, που τον βάζετε κι αυτόν για λογαριασμό της εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ να σας πουλά ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝ για τις γαλοπούλες τα μασόνια σας, και TRELOPON για τους ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ πάτρονές σας Εβραίους, που πίστεψαν κι αυτοί πως είναι ο περιούσιος ΔΗΘΕΝ λαός του μπαμπά τους του Θεού ! ενώ ΔΕΝ έχουν παραπάνω μυαλό από μιας κότας ή ενός συμπαθέστατου γαϊδαράκου μυαλό.
Ευκαιρία λοιπόν να θαυμάσετε το κατάντημά σας στο οποίο έχετε περιέλθει και να κάνετε και την ανάλογη ατμόσφαιρα με τους διαλόγους του εκπροσώπου μας με τον δικό σας ομογάλακτο αδερφό που έχει και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για τους Έλληνες που σταμάτησαν να μασάνε τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ !

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Ο χρήστης Stefanos Stampolioy κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Την Τετάρτη 09/05 στις 18:00 στα Βριλήσσια, στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», πρώην ΤΥΠΕΤ (Μπακογιάννη και Πλαταιών), ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος δίνει το σύνθημα της ΝΙΚΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ ! Σας περιμένουμε ¨ΟΛΟΥΣ !
Έτοιμος είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, να ενημερώσει τους πολίτες, με
Σχόλια
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρέέέ σείς δέν βαρεθήκατε να τραβάτε κουπί για την εγκληματική οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ? ΔΕΝ σας το είπε η μαφιόζικη μασσάντ ? πώς ο μπαμπάς σας ο θεός έκανε ακόμα και τής πέτρες και τα πελεκούδια να σάς πέρνουν χαμπάρι το τι ΣΚΑΤΑ σας μαγειρεύουν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραίοι και τα τρώτε παρέα όόόλοι μαζί ! ΔΕΝ ντρέπεστε ρέέ να πιστεύετε πώς ο μπαμπά σας ο θεός είναι αχμάκης ? ( ΑΓΑΘΟΣ ) να θυμάστε πώς είναι εδώ και ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.! πατάτε shaco-hamas.blogspot.comΔιαχείριση
Stefanos Stampolioy
Stefanos Stampolioy Στεφανος Χατζής Ιωάννου Λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω στο σχόλιο σας...προφανώς και δεν με βοηθάει το συγκεκριμένο κείμενο... όσο αναφορά την σύνταξη του...επιτρέψτε μου να βρίσκω και λίγο μπερδεμένη την σκέψη και την ροή του λόγου σας....τόσο που αισθάνομαι πως υποβόσκει μια ειρωνεία.Παρολα αυτά ..είμαι εδώ ανοιχτός να συζητήσουμε οτιδήποτε θέλετε....είτε αφορά είτε όχι την κοινοποίηση μου....!!
Διαχείριση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου κάάλώώώς τον Ελληνα Stefano Stampolioy ! και σε ροτώ μέ πιά απο της δύο τάξεις είσαι ? με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? ή με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ? και να ροτήσεις και τον Βελόπουλο γιά να σου πεί κι'αυτός με πια τάξη είναι ? Έτσι ? Απάντα λοιπόν !
Διαχείριση
Stefanos Stampolioy
Stefanos Stampolioy Πίστευα πως αξίζει να ασχοληθώ....με μια πρόχειρη ματιά στο προφίλ σας...δεν διακρίνω κανέναν άνθρωπο σπουδαγμένο...και άξιο να μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε οτιδήποτε...παρολα αυτά θα πω για το υπόλοιπο κοινό και ειλικρινά όχι για σας ..πως δεν ανήκουμε γενικώς πουθενά...και κυρίως σε καμία τάξη πραγμάτων....πήγαμε λοιπόν και σε μια τάξη...και όχι ίσως σε τάξη πανεπιστήμιου όπως δηλώνετε εσείς....αλλά παρόλα αυτά σαν Έλληνες δεν κατακρεουργουμε την ελληνικήν και συνεχίζουμε να ρωτουμε...με ωμέγα...!!!Προφανώς για άλλο λόγο μπήκατε στο προφίλ μου. ..και για συγκεκριμένο λόγο ..κάνετε τον κόπο να ασχοληθείτε και με τον κύριο Βελόπουλο.......είναι ηλίου φαεινοτερο...καλό βράδυ...Ααααααααα και δεν συνηθίζω να απαντώ .....στην προστακτική του συνομιλητή μου.......όπως λέει και ένας πολύ πρόσφατος...πραγματικά σύγχρονος ποιητής......ΤΙΝΑΦΤΟΡΕΕΕ..!!(ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩΩΩΩ... ΈΛΕΟΣ)
Διαχείριση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου συμπαθέστατε φίλε μου οπως βλέπεις ο μπαμπάς σου ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! είναι πολύ πιο έξυπνος απ όόόλους εσάς ! τους μασονάκους που τραβάτε κουπί γία τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ γιδάριδες εβραίους ! παριστάνωντας τα γίδια τους ! γι αυτό και εμείς οι ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ σταματίσαμε να μασάμε τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ ! Gege ? ή nuku gege ?
Διαχείριση

Virus-free. www.avg.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου