Recent Posts

24 Μαΐου 2018

Άστεγος Έλληνας έκανε το όχημά του σπίτι


ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ
ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ


Θεσσαλονίκη 21/5/2018


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Ομογάλακτα μασόνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, εσείς που λαμβάνετε τα e-mail μας αλλά δεν έχετε κώλο να εκφράσετε την άποψή σας, όπως και οι πάτρονές σας Εβραίοι ! Παρά οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ  Εβραίοι του διαδικτύου σχολιάζουν και προκαλούν με την συμπεριφορά τους ! Διαγράφοντας τους διαλόγους και τις ύβρεις που κάνουν ! πιστεύοντας πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δεν έχει την τεχνογνωσία  να επαναφέρει αυτά που διέγραψαν !
Καιρός λοιπόν να μάθετε όόόλοι οι κουφιοκεφαλάκηδες που υπηρετείτε αυτή την γιγάντια  εγκληματική οργάνωση της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! πως και τα κύτταρα του οργανισμού σας τα ελέγχουμε και ΔΕΝ χρειάζεται να σας τσιπάρουμε, όπως ακριβώς κάνουν οι πάτρονές σας οι Εβραίοι για να σας παρακολουθούν το τι λέτε και το τι κάνετε !
Απολαύστε λοιπόν ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ διαλόγους με έναν ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ Εβραίο πάτρονά σας που μας το παίζει ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ! 


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Giannhs Potamia
ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ ΟΧΙ ΜΌΝΟ ΤΟΝ ΤΆΣΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΆΓΡΑ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΦΌΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΥΣΤΙΡΙΑΣΜΩΝ!!!!Ο ΤΆΣΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΕΡΌΣ ΠΟΎ ΈΧΕΙ ΣΤΈΓΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΈΝΑ ΠΙΆΤΟ ΦΑΪ!!!!ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΟΙ ΟΔΗΓΉΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ ΤΏΝ ΔΡΟΜΩΜ!!! ΠΟΛΛΟΊ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΆ!!!ΣΥΤΗΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΣΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΏΝ ΑΓΟΡΏΝ!!!! ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΟΔΗΓΉΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΈΞΟΥΝ!!! ΣΚΟΤΏΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΑΎΡΙΟ!!!ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΈΘΝΟΣ ΕΝΑΝ ΛΑΌ ΜΊΑ ΠΑΤΡΊΔΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΆ ΣΤΗΝ ΑΠΌΓΝΩΣΗ !!!ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΆ ΠΆΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΤΗΣ ΤΆΧΑ ΕΝΩΜΈΝΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΌΣ ΜΑΪΜΟΥ ΝΟΜΊΣΜΑΤΟΣ ΠΟΎ ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΛΈΓΧΕΙ!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΉΣΕΙ ΝΑ ΤΌ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΟΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΤΟΥ!!!ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΣ ΤΆΧΑ ΕΝΩΜΈΝΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΠΟΎ ΑΝΤΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΤΉΣ ΒΡΥΞΈΛΛΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ!!!!! ΌΛΟΙ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΨΑΤΑΙ ΤΆ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΆΡΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΎ..ΣΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥ..ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΌΜΕΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΖΕΤΕ ΠΏΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΏΣΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΟΊΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΜΑΣ ΔΏΣΑΤΕ!!! ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 σχόλια
Σχόλια
Giannhs Potamia
Giannhs Potamia ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΣΥΗΝ Ε.Ε ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΤΗΣΔιαχείριση
Toula Eleftheriadou
Toula Eleftheriadou διαβαζοντας το προβληματιζομαι....ως προς την ευθυνη.. αυτων που καταλογιζουμε ...μηπως φταιμε ολοι? ποσοι ελληνες περνανε διπλα απο τον κο τασο καθε μερα ..ποσοι απο αυτους τον βλεπουν? ισως ολοι ?ισως καποιοι ..ποσοι ενδιαφερονται γι αυτον? ποσοι κ...Δείτε περισσότερα
Διαχείριση

Anna Art
Anna Art ΈΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Διαχείριση

Ιωάννης Ευαγγέλου
Ιωάννης Ευαγγέλου ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΧΝΙΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΞΕΥΤΗΛΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ !!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΉΦΙΣΗ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΣΥΜΦΈΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΑΞΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΑΓΗ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΟΠΟΣ ΛΕΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ !!!
Διαχείριση

Despoina Kontonatsiou Gatsia
Despoina Kontonatsiou Gatsia Θα έτρεχαν με το αζημείωτο, βέβαια...Λεφτά υπάρχουν
Διαχείριση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρέέέ πανέξυπνε Γιαννάκη Ευαγγέλου εσύ που μας λές οτι ΔΕΝ ξέρουμε να ψηφίσουμε ! ΕΣΥ γιάάά πες μας τι ψηφίζεις ? την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? με όόόλα αυτά τα ΜΠΟΚΛΟΥΚΙΑ ( ΣΚΑΤΑ ) του ? τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ της Αγιας ΣΙΩΝ α.ε.? ή την ΝΕΑ ΤΑΞΗ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ? Απάντα λοιπον ? και άσε κατά μέρος τά ιουδαϊκά μαϊμουντζιλίκια ! Gege ?
Διαχείριση

Ζαφείρα Ολυμπιάδα
Ζαφείρα Ολυμπιάδα Εσείς τι ψηφίζετε κε Στέφανε;
Διαχείριση

Ιωάννης Ευαγγέλου
Ιωάννης Ευαγγέλου ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΑΓΝΕΙΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΜΕΧΡΗ ΤΟ 2002 ΣΤΟΥΣ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΥΚΑ ΓΙΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΥΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟ ΓΙΤΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΠΕΙΓΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!
Διαχείριση

Ιωάννης Ευαγγέλου
Ιωάννης Ευαγγέλου ΟΧΙ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗΣΑΣ ΕΙΔΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟ Η ΒΛΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΡΝΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΟΔΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΞΕΥΡΗΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΣ ΑΦΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΘΙΚΟΤΗΤ !!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΩΝΙΑΔΕΣ !!!
Διαχείριση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ζαφείρα Ολυμπιάδα για να ψηφίσεις μέσα στο ιουδαϊκό KERATISTAN πρέπει να είσαι πρώτα μασόνι του ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ και προπαντός να έχεις ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό ! Ξέρεις εσύ κάναν ΝΟΗΜΟΝΑ πολίτη να πηγαίνει και να ψηφίζει ? όταν ξέρει πώς οι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ εβραίοι με τα μασονοειδή 300+1 ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους βγάζουν τα μαγειρεμένα αποτελέσματα μέσω SINGULAR ? τον είδες τον ΚΟΠΡIΤΗ τον εβραίο ? που μας το παίζει Γιαννάκης Ευαγγέλου ? έχει κώλο να απαντήσει ? με σκατά μυαλό που έχουν όόόλοι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραίοι ? είδες το τι έπαθε χθες ο ΖΑΒΑΛΗΣ τους ο Γιαννάκης Μπουτάρης που τον πήραν στο ΓΙΟΥΡΓΙΑ ? στο πρόγραμμα είναι να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ οι πάντες !
Διαχείριση

Ζαφείρα Ολυμπιάδα
Ζαφείρα Ολυμπιάδα Ο Ιωάννης Εβραίος;;; χαχαχααα να είστε καλά με κάνατε και γέλασα!!!
Διαχείριση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ζαφείρα Δεν τον βλέπεις τον ΚΟΠΡΙΤΗ τον εβραίο ? που μας το παίζει Γιαννάκης Ευαγγέλου ? απο χιλιόμετρα μακριά κάνει ΜΠΑΜ & μπορούν και τον παίρνουν χαμπάρι ακόμα οι πέτρες και τα πελεκούδια ! κατι σαν κι αυτόν τον Ελληναρά που θέλει να μας πουλήσει και εξυπνάδα με το ΚΛΟΥΒΙΟ εβραϊκό του μυαλό ! γιατί δεν έχει ΚΩΛΟ να απαντήσει με ποια απο τις δύο τάξεις είναι ? παρά ο χάϊβανος προσπαθεί να μας πουλά ιουδαϊκά φύκια για μεταταξωτές κορδέλες ! kapito ?
Διαχείριση

Ζαφείρα Ολυμπιάδα
Ζαφείρα Ολυμπιάδα Μπορεί να μην ήταν ον λαιν...
Διαχείριση

Ιωάννης Ευαγγέλου
Ιωάννης Ευαγγέλου ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΠΤΕ ΠΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΠΕΙΝΗΣ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΣΚΟΤΟΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ !!!
Διαχείριση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου

Ιωάννης Ευαγγέλου
Ιωάννης Ευαγγέλου ΜΟΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΣΚΑΤΟΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΤΡΑ ΘΥΧΤΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΘΗΞΑ ΤΟ ΜΠΟΡΔΟΛΕΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΖΗ ;;; ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΗΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΨΗΦΗΖΕΙΣ ΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑΣΟΥ ΣΤΗΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !!! ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΕ !!!
Διαχείριση

Ιωάννης Ευαγγέλου
Ιωάννης Ευαγγέλου ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΡΕ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΗΜΕΝΟ ΕΣΥ ΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ;;;;ΘΡΑΣΥΔΙΛΟ ΣΚΟΥΛΙΚΗ !!!
Διαχείριση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Κάάάλώώώς το Αρχικοπρόσκυλο του ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! που μας το παιζεις Γιαννάκης Ευαγγέλου ! έχεις την εντύπωση ΕΣΥ μαζί με τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας τον Νταβίντ Σαλτιέλ ! την εγκληματική σας την μοσσάντ ! και το λοιπό ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΑΣ που αποτελούν την εγκληματική σας οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ πως θα την βγάλετε καθαρή ? μέσα στην Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή σας Σταβλαρχία ( Κ.Ι.Σ.) της Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ?που είναι μία απο τις 77 που κουμαντάρετε μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ? Μάθε λοιπόν πώς σάς έχουμε προγραμματίσει για λογαριασμό τής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! να σας περάσουμε και τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ σας για γραβάτα ! όόόλους τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραίους για τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που έχετε διαπράξει στο διάβα των αιώνων ! μετατρέποντας τον πλανήτη γη με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ !!! Δέέέν την βγάζετε τώρα καθαρή ούούούτε με μια πιθανότητα στο άπειρο ! ρωτήστε ακόμα και την εγκληματική σας μοσσάντ γιά να σας το επιβεβαιώσει ! Gege ? ή nuku gege ?
Διαχείριση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου πούούού είσαι ρέέέ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ & ΚΟΠΡΙΤΗ εβραίε ? Κατάπιες την γλώσσα σου ? που μας το παίζεις και Διανοούμενος Ελληναράς ? γίίίάάά πές μας ? το τι σας λέει τώρα η ΣΚΑΤΑΤ που προΐσταται της εγκληματικής σας μοσσάντ ? θά την βγάλετε τελικά καθαρή απο τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας με τα των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ? που σας περιμένουν μέσα στις πρωτεύουσες των 77 ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑΚΩΝ σας ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ το ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! & το ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ! πρός ΔΟΞΑΝ του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ???


Virus-free. www.avg.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου