Recent Posts

28 Ιουλίου 2017

Απαιτώντας παράλογο κόμιστρο από θυγατρική εταιρεία της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ


ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΜΥΑΛΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΑΠΟ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ


Θεσσαλονίκη 28/7/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                         info@enosi-makedonias.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                       minister@minfin.gr 

Προς Μεταφορική ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΦΙΝΟΥ Α.Μ.Ε.
Ήρας 4 Ταύρος 177 78 ΑΘΗΝΑ

Σχετικά με την παράλογη φορτωτική που εκδόσατε για τον Στραβοδούλη Γεώργιο στο ΣΟΥΦΛΙ, που για 211 κιλά τσάντες χαρτοπλάστ του χρεώσατε φορτωτική 125,10 ευρώ, σε εμπόρευμα αξίας του τιμολογίου μαζί με το Φ.Π.Α. 523,53 ευρώ, όταν η παλέτα των 600 κιλών χρεώνεται 45 – 50 ευρώ. Γι’ αυτό έχει αναλάβει την καταβολή του κομίστρου η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ να σας την εξοφλήσει, που η έδρα της βρίσκεται εδώ στη Θεσσαλονίκη με ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας τον ΜΑΦΙΟΖΟ πρόεδρό σας Νταβίντ Σαλτιέλ από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία σας ( Κ.Ι.Σ.) της Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, που χρεοκοπά και την οικονομία του GREKYLISTAN σας από το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους, που το αποκαλούν ειρωνικά Βουλή των Ελλήνων !
Καιρός λοιπόν να μάθετε πως το Σουφλί υπάγεται στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αλεξανδρουπόλεως και ανήκει στην Δ.Ο.Υ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ. Συνεπώς ο Στραβοδούλης ψηφίζει στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ !
Για του λόγου το αληθές πάρτε τηλέφωνο στην θυγατρική τους υπηρεσία την Ε.Υ.Π. που υπηρετεί συμφέροντα της εγκληματικής Μοσσάντ ! για να σας το επιβεβαιώσει ! άλλωστε αυτό το FAX  αλλά και e-mail που σας το στέλνουμε με εντολή του μπαμπά τους του Θεού, καθώς σας παραμυθιάζουν ότι κοιμάται όρθιος και ΔΕΝ ασχολείται ο μπαμπάς τους ο Θεός με τα εγκόσμια και ειδικά με όόόλους εσάς που υπηρετείτε το εβραϊκό μασονικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ με τις θυγατρικές Ανώνυμες Μεταφορικές εταιρείες ΜΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ το τι ΣΚΑΤΑ τρώτε παρέα με τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του ! Πληκτρολογείτε neataxi555.blogspot.gr κι απολαμβάνετε με τα ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά που έχετε όόόλοι σας τα κατορθώματά σας.  Καθώς αφορά ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ 100 ευρώ και 0,10 λεπτών !!!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εάν στην απίθανη περίπτωση φανείτε αδιάλλακτοι, τότε αρμόδια είναι τα ΑΛΛΟΤΕ ιουδαϊκά τους δικαστήρια ! για να δείτε εκεί μέσα το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στην ΠΡΑΞΗ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου