Recent Posts

31 Ιουλίου 2017

TO ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ



ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ



Θεσσαλονίκη 31/7/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                    epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                             ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ              protodikeio-thes@otenet.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                           minister@minfin.gr 

Επί τη επετείω δύο χρόνων τέκνα εκλεκτά της ΣΙΩΝ α.ε. ΘΥΜΑΣΤΕ τι επακολούθησε ? πριν δυο χρόνια στις 31/7/2015, που δώσατε εντολή τότε μέσω των μασονοειδών σας ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ αστυνομικών σας υπαλλήλων στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας ? για το ξήλωμα των πινακίδων ΝΖΜ 2082 ? Ακολούθησαν σκηνές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ στη Σαγκάη της ΚΙΝΑΣ που επί 15 ημέρες είχαν καεί χιλιάδες αυτοκίνητα ! και βιομηχανικές εγκαταστάσεις από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! που είναι αντίθετος με το χαράτσι που επιβάλλετε μέσω των GOIM στα διόδια των αυτοκινητοδρόμων. Ενώ οι πολίτες πληρώνουν κάθε χρόνο ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ για να κυκλοφορούν ελεύθερα και να σταθμεύουν καθ’ άπασα την Ελληνική επικράτεια !
Και στο διάβα των δύο χρόνων που κρατούσατε ΠΑΡΑΝΟΜΑ τις πινακίδες του οχήματος είδατε το τι συμφορές σας βρήκαν ? Που όσες φορές επιχειρούσαν τα ΕΠΙΟΡΚΑ αστυνομικά σας ΖΩΑ αλλά και τα επίσης ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ σας που τα έχετε να παριστάνουν κι αυτά τους δικαστικούς λειτουργούς, σας εύρισκαν ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΣΥΓΥΡΙΣΜΑΤΑ χολιγουντιανού επιπέδου με το κερασάκι στο τέλος επάνω στην ιουδαϊκή σας τούρτα να φιγουράρει με την ΕΞΑΫΛΩΣΗ του αεροσκάφους της Ρωσσικής Φιλαρμονικής, που μετά την παρέλευση στις 24/12/2016 να προσέλθετε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ και να καταθέσετε όόόλον τον πλούτο που παρανόμως κατέχετε με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! Καθώς για εκείνη την ΕΞΑΫΛΩΣΗ του ΤΟΥΠΟΛΕΦ αφορμή έγινε ένας ένθερμος πράκτοράς σας ο GREKYLOS ΠΛΑΤΣΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, υπαρχιφύλακας αστυνομικός υπάλληλος της Υ.ΜΕ.Τ. στις 20/12/2016 πετώντας έξω από την αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης τον εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, που καλούσε τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ τις δικές σας που παρίσταναν τις δικαστικές λειτουργούς, να τον ακολουθήσουν για να αιτιολογήσουν στην αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !
Όπως και στις 16/8/2013 καλούσε ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ τον επίσης ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ εισαγγελέα σας Βαγγέλη Μαδεμλή να προσέλθουν από κοινού στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να σας βάλει σε επανάληψη το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ενώ εσείς οι ΓΚΑΓΚΑΝΙΔΕΣ Εβραίοι φροντίσατε να παρατάξετε μια κλούβα με ΜΑΤ έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, για να μην δείτε το ΘΑΥΜΑ !
Τώρα τι χαμπάρια ? Θα το ΚΩΛΟΒΑΡΑΤΕ για πολύ ακόμα με τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας ? Καθώς ΤΩΡΑ ο μπαμπάς σας ο Θεός το ΘΑΥΜΑ σας το βάζει να το δείτε στην ΠΡΑΞΗ και μάλιστα με ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για το όχημα ΚΑ 9110 που σας θυμίζει όόόλους σας τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ καθώς και στα ζώα σας με τα αρχικά τους Κάφρους Αντίχριστους και με 9-11-0 της 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ που σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ το άλλοτε κραταιό σας ιουδαϊκό έμβλημα τους δίδυμους πύργους με το σοφό ρητό που λέει «ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ» και μάλιστα για λογαριασμό του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Τα στοιχεία που έλαβε ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ από τον αξιωματικό υπηρεσίας στις 20/12/2016 για την ΑΡΝΗΣΗ να προσέλθει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ αστυνομικός υπάλληλος προκειμένου να αιτιολογήσει τους πάτρονές του ! της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου