Recent Posts

31 Ιουλίου 2017

η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για το ΚΑ 9110


H ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑ 9110 ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΝ ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ





Θεσσαλονίκη 1/8/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                               info@thessaloniki.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                    epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ               grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                             ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ              protodikeio-thes@otenet.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                           minister@minfin.gr 

Δήμαρχε Γιαννάκη Μπουτάρη, σου μοστράρουμε τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις για να παραδώσετε το ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑ 9110 που ο μπαμπάς σας ο Θεός σας θυμίζει με τα νούμερα 9-11-0 την 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, καθώς ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το ιουδαϊκό τους έμβλημα τους δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη των U.S.A.
Καιρός λοιπόν να το παραδώσετε όμορφα και χωρίς πολλές φασαρίες, διότι ο Βασιλάκης Παπαγεωργόπουλος τον Απρίλιο του 2008 την κοπάνησε με βηματισμό ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ από την διπλανή πόρτα του γραφείου του από το Καραβάν Σεράι, εκτελώντας εντολές της εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! Όπως και ο κατ’ ουσίαν δήμαρχος των Θεσσαλονικέων ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ από το 218 = 11 γραφείο του, που μόλις του συστήθηκε ο εκπρόσωπος μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ως ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ πανικοβλήθηκε και το έβαλε στα πόδια, τρέχοντας προς το ασανσέρ από τον φόβο που πήρε !
Αλλά κι εσύ ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕΣ εκείνο το βράδυ στο διάλειμμα στα τέλη Οκτωβρίου του 2011, που δουλεύατε ψιλό γαζί τους υπαλλήλους της καθαριότητας, λέγοντας και ο Χασδάι Καπόν, που ήταν ο κατ’ ουσίαν Εβραίος δήμαρχος, ότι εάν δεν τους απολύσετε θ’ αναγκασθείτε ν’ αυξήσετε τα δημοτικά τέλη κατά 26%.
Έτσι λοιπόν από τις 22/12/2012 που έχουμε αναλάβει στο αθόρυβο με εντολή του μπαμπά σας του Θεού ως ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, πρέπει να μας παραδώσετε το όχημα ΚΑ 9110 και οι πάτρονές σας Εβραίοι που σας διορίζουν δημάρχους, να παραδώσουν όόόλο τον πλούτο που κατέχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες τους (Κ.Ι.Σ.) Άλλωστε το όχημα αυτό, που έχει ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, γίνεται η αφορμή για το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στην ΠΡΑΞΗ!!!
Τώρα εάν ΔΕΝ το παραδώσετε εγκαίρως, θα βρεθείτε αναγκαστικά αντιμέτωποι με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 
 

 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου