Recent Posts

17 Ιουλίου 2017

H 11η ΕΝΤΟΛΗ προς τους ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑ 9110


Η 11η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΚΑ 9110) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΗ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ»








ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΩΜΕΝΟΥΣ



Θεσσαλονίκη 17/7/2017


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                       minister@minfin.gr 

ΜΠΟΥΓΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ                                 ampougeli@hotmail.com    

Τέκνα του Ιουδαϊκού Ισραήλ γνωρίζετε τον μπαμπά σας τον Θεό ? που σας στέλνω e-mail για να σας θυμίζω την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ σας σε σημαδιακή ημερομηνία 17/7/17 ? καθώς στις 17/7/2003 επιχειρήσατε να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ με επιστημονικό τρόπο τον  εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, μια κι εγώ σας έκανα ανθρώπους και σας έμαθα να επικοινωνείτε μεταξύ σας με e-mail ? Τι μαθαίνω από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που σας παρακολουθούν αδιαλείπτως και σας ρίχνουν τις ΔΑΚΤΥΛΙΚΕΣ που σας αρμόζουν με τα χολιγουντιανά συγυρίσματα, χωρίς να το παίρνετε χαμπάρι από πού σας έρχονται ? Αποκαλώντας ΕΣΕΙΣ σαν πανέξυπνος λαός τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας, που πολύ σωστά τα χαρακτηρίζετε σιβυλλικά GOIM, αφού τα αφαιρείτε το μυαλό που τα έδωσα για να εκτελούν τυφλά εντολές δικές σας ! Προκειμένου να μου αποδείξετε ότι ΕΣΕΙΣ είστε ο περιούσιος και πανέξυπνος λαός μου ! και ότι ΕΣΑΣ πρέπει να σας χρίσω παντοκράτορες επί της γης !

Ρέέέ σεις ? κάνει FRAPPE ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ σας κεφάλι ? που μου τα παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ? ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός κοιμάται όρθιος ! ότι είμαι ΑΓΑΘΟΣ ! ότι είμαι μαλάκας ! ότι ΔΕΝ ασχολούμαι με τα εγκόσμια κι ότι ΔΕΝ σας παίρνω χαμπάρι το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρεύετε με όόόλα αυτά τα ΑΠΟΒΛΗΤΑ της κοινωνίας, που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε και τα έχετε στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας, καθώς τα κουμαντάρετε από τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες (Κ.Ι.Σ.) των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, παραμυθιάζοντας ακόμα τα ΖΩΑ σας, που τα χειραγωγείτε μέσω των μασονικών σας στοών, πως όταν ο μπαμπάς σας ο Θεός τα βρίσκει σκούρα επάνω στον ουρανό ! καλώ τους ραββίνους σας να μου λύσουν τα προβλήματα επάνω στον ουρανό που κουμαντάρω το σύμπαν ! Και οι ΕΞΑΫΛΩΣΕΙΣ των αεροσκαφών σας ? αλλά και το καμάρι σας τους δίδυμους πύργους ? στις U.S.A. ποιος σας τις έκανε ? ο τηλεοπτικός σας αστέρας ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ? ή ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που σας έχουν σε στενή παρακολούθηση ? ρίχνοντάς σας και τα σχετικά συγυρίσματα !

Γιάάά λοιπόν είναι καιρός να σας θυμίσω ότι επί αρχαιοτάτων χρόνων που σχεδόν όόόλη την ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ την έδωσα στους Αρχαίους Έλληνες, για να εμπεδώνετε το αρχαίο σοφό ρητό «ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ» για να καταλάβετε ότι δεν πρόκειται να την βγάλετε καθαρή ! μια και σας έστειλα τον Γιο μου τον Μονογενή τον Χριστό για να σας νουθετήσει κι εσείς μου τον σταυρώσατε ! αποκαλώντας τον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ! και την μητέρα του ΠΟΡΝΗ !



-2-

Σας έγραψα τους νόμους μου το 570 μ.Χ. διά χειρός ΜΩΧΑΜΕΤ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ για να σας φτιάξω καλούς ανθρώπους ! και συνεχίζετε να μου τους καταπατάτε ! παριστάνοντας παράλληλα τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τα μασόνια σας, που ακολουθούν ΤΥΦΛΑ τις εντολές σας, προκειμένου να χρεοκοπούνε οικονομίες λαών ! και μαγαρίζοντας τα πάντα !

Σας έστειλα τον ΗΡΑΚΛΕΙΟ τον Αυτοκράτορα και Βασιλέα του Βυζαντίου να σας εκτοπίσει στα πέρατα της γης το 628 μ.Χ. από την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, μετά από τη σφαγή που σας έκανε, για να μου τον καταριέστε στις προσευχές σας και να μου λέτε ότι να μην ξεχάσω να κάνω τα κόκαλα του Ηράκλειου να τρίζουνε ! Βαρέθηκα να σας ακούω για τον εκτοπισμό και την συμφορά που τότε σας βρήκε ! Σας έστειλα το  1223 – 1227 μ.Χ. τον Τζένγκις Χαν να σας ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ τον περιούσιο λαό σας μαζί με τους συγγενείς αδερφούς σας τους ΧΑΖΑΡΟΥΣ ! και παρ’ όόόλο αυτό το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ δεν βάλατε μυαλό κι εξακολουθούσατε να αλώνετε τα πάντα ! μέχρι και το Βυζάντιο το διαβρώσατε κι αυτό ! κι από το 1204 το κουμαντάρατε μέσω του βρωμοπάπα σας απ’ το Βατικανό ! και των μασόνων Σταυροφόρων σας ! Για να σας εκτοπίσουν από εκεί μετά από χρόνια μέσω του Ιωάννη Βατάτζη αυτοκράτορα της Βυζαντινής ΝΙΚΑΙΑΣ το  1225 μ.Χ.  

Κι αφού είδα κι αποείδα ότι δεν στρώνετε με τίποτε, φρόντισα μέσω του ΜΩΧΑΜΕΤ Β’ του Πορθητή το 1453 μ.Χ. να σας μοστράρω και τη ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗ (barcode) της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  τα τρία πεντάρια (555) που αντικαθιστούν την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ  του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! μια και μου μαγαρίσατε όόόλους τους ναούς και τις εικόνες των εκκλησιών, υπαγορεύοντας τους αγιογράφους να ζωγραφίζουν τους αγίους με το να ευλογούν με το τέταρτο δάκτυλο προτεταμένο του χεριού τους, για να θυμίζουν πως τους ΛΕΥΙΤΕΣ (υπηρέτες) δεσποτάδες σας τους χρίζετε με την δακτυλική Δεσπότες ! βάζοντάς τους μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών ! για ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ που εισπράττουν τα ΚΟΥΛΙΑ τους !

ΔΕΝ ντρέπεστε ρέέέ ? αυτά σας έμαθα μέσω του προπάτορά σας του Αβραάμ ? που οργισμένος μου λέει κι αυτός ότι εσείς ΔΕΝ είστε τέκνα του αλλά ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! γι’ αυτό κι εγώ σας έβαλα να φτιάξετε την πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ για να τοποθετήσετε τους ορίτζιναλ σκελετούς, μέσω των ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού, των ΕΚΛΕΚΤΩΝ σας συνεργατών τους GOLDEN GOIMS, που τους έχετε σε όόόλα τα κοινοβούλια των ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! όπως και από τα διάφορα φόρα Ο.Η.Ε. ! Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ! ΝΑΤΟ ! Δ.Ν.Τ. ! Και τα λοιπά ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας, που τα έχετε στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και αποτελούν κι αυτά την ΣΑΒΟΥΡΑ της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ να πάνε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ για τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! Γι’ αυτό και τα κήτη αυτά τα έκανα παμφάγα ! να τρώνε όόόλα τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! όπως και τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ να αρχίζουν το φάγωμα εκ των έσω. Όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς διαβρώνοντας τις κοινωνίες εκ των έσω ! Για να ιδρύετε ΦΙΛΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μέσω των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, εντάσσοντας όόόλους τους αφελείς αγωνιστές αλλά και κατσαπλιάδες, που ο ομογάλακτος αδερφός σας  ο Βαρθολομαίος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Πόλης, τους αποκάλεσε ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ αγωνιστές του 1821 που διατάραξαν την υπέροχη σχέση που είχε η Ορθοδοξία με το ISLAM ! Αλλά σκόπιμα σας κάλυψε για να μην αντιλαμβάνονται τα ΖΩΑ τα μασόνια σας, ότι από πίσω από αυτούς τους αγνούς αγωνιστές ήταν η ΔΙΑΟΛΟΥ κάλτσα, η Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε. ! που χρηματοδοτούσε τον αγώνα προκειμένου να κάνετε σκάντζα το Γιουνανιστάν από την Οθωμανική αυτοκρατορία στο νεοσύστατο GREKYLISTAN σας. Στελεχώνοντας τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με ΖΩΑ δικά σας ! που όποιος σας πήγαινε κόντρα στο διαβολικό σύστημά σας όπως ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ! ο ΜΕΤΑΞΑΣ ! και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ! να τους δολοφονείτε και να τους καθαιρείτε από το αξίωμα που τους δώσατε !

Κι ερχόμαστε στα πρόσφατα γεγονότα που μετά τον Δεκαπενταύγουστο του 2001 βάλατε να ΞΗΛΩΣΟΥΝ την εξώπορτα των γραφείων των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη ! για να προβούν σε αντίποινα οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και να σας ΕΞΑΫΛΩΣΟΥΝ το ιουδαϊκό σας έμβλημα τους δίδυμους πύργους στις U.S.A. ! θυμίζοντάς σας την 11η ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ !!! Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα δίδοντας το 2003 εγώ που σας έφτιαξα ανθρώπους, 30.000 ευρώ στον εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, προκειμένου να αναγερθεί στο Μοναστηράκι Φερρών το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ όλο τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώτε τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, εκεί που είναι προγραμματισμένη να οικοδομηθεί και η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ με τον περίοπτο ναό των ΜΑΥΡΩΝ & ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ.

Που στις 17 ΝΟΕΜΒΡΗ του 2004 σας ξαναέστειλα επιταγή όψεως 30.000 ευρώ διά του εκπροσώπου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ για να καταλάβετε σαν ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ που είστε, ότι είναι καιρός να αναγερθεί και ο περίοπτος ναός των ΤΣΙΟΡΝΙΓΕ ! ΓΚΡΟΖΝΙΓΕ ! ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! Γι’ αυτό και έδωσα εντολή στο πλήκτρο της γραφομηχανής να χτυπήσει ΣΤΑΥΡΟ πριν από το ποσόν ! 


-3-

Αλλά εσείς τέτοια ΖΩΑ που είστε, πούούού να αντιληφθείτε την ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ εξαργυρώνοντας την επιταγή στις 19/11/2004 και τσεπώνοντας και αυτό το ποσόν ! πιστεύοντας ότι θα εξακολουθείτε να την περνάτε ΖΑΧΑΡΗ με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! που τα έχετε τριγύρω σας να σας υπηρετούν τυφλά ! Αναγκαζόμενος και ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ να σας στείλει μήνυμα μέσω του πράκτορά σας από την θυγατρική μαφιόζικη εταιρεία σας την Ε.Υ.Π. που τον στείλατε εσείς για διαβουλεύσεις καθώς κι αυτό το τριανταχίλιαρο το σφετεριστήκατε εσείς ! Δίδοντας κι εγώ εντολή στον εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να βγούνε το βράδυ των Χριστουγέννων πανελλαδικά δύο δίσκοι για κάνα φραγκάκι για την ανέγερση του παγκόσμιου ιδρύματος της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ και για τον περίοπτο ναό της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ -  ΑΛΚΑΪΝΤΑ ! Τα αποτελέσματα που ακολούθησαν την επομένη των Χριστουγέννων στις 26/12/2004 σας ήταν γνωστά ! Η εντολή που έδωσα στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ήταν να σας ξεκληρίσουν 300.000 ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ σας στον Ινδικό ωκεανό και να σας μετατρέψουν τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ σας σε ΜΠΑΖΑ !!! διότι εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι ! αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ !!!

Συνεχίζοντας εσείς να μην βάζετε μυαλό από την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, που σας διακρίνει, δώσατε εντολή στα υποτακτικά σας ΖΩΑ τα μεσάνυχτα στις 26/12/2005 να ΞΑΝΑΞΗΛΩΣΟΥΝ την εξώπορτα των γραφείων των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στην Θεσσαλονίκη μια και ΔΕΝ σας έφτιαξαν εορταστική εκδήλωση οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ανάλογη της επομένης των Χριστουγέννων του 2004. Συμμαζεύοντας τα ΖΩΑ σας κι έναν υπολογιστή με τον εκτυπωτή και την οθόνη του, προκειμένου απ’ αυτόν τον υπολογιστή να διαβάσετε την ΤΥΦΛΑ σας την ιουδαϊκιά ! Καλώντας τον εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ στην Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης, ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ σας Ταξίαρχος ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, προσπαθώντας να τον νουθετήσει για να μην σας παρενοχλεί την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία σας (Κ.Ι.Σ.) μια και του είπε αστειευόμενος «Στέργιο ζωντανός είμαι ακόμα!» λέγοντάς του και ο Στέργιος σας «ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΟΣ» για να εισπράξει ο Στέργιος σας τον πρώτο τόμο λέγοντάς του «τι έγινες  κι εκδότης ? πουλάς και βιβλία ?» κι εν συνεχεία να εισπράξετε κι ΕΣΕΙΣ την ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΗ σας ΚΑΤΑ Ιουδαϊκού Ισραήλ με συνοδεία αυτόν τον τόμο στις 5/1/2006 με προτροπή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ κι ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ του 666 ιουδαϊκού σας Ισραήλ ! για να κατατεθεί στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης ! τηρώντας και την υπόσχεση ο Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ ότι με την κατάθεση της μήνυσης ΖΒΕΡΚΩΝΕΙ τον αρχιμακελάρη των Παλαιστινίων τον Αριέλ Σαρόν ! Εξ ού και η εικόνα που έχω δώσει εντολή να μοστράρεται μέσα στον περίοπτο ναό της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

Ακολούθησε δεύτερη ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ στις 29/12/2006 κατά του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! που εκκρεμεί κι αυτή !

Με μια Τρίτη ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ στις 23/8/2007 για το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΩΝ βουλευτικών σας εκλογών στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN !!! Αρνούμενη η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ σας Ζαμπούρη Αναστασία να δεχθεί το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των στημένων εκλογών που κάνετε σε όόόλα τα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας για να χρεοκοπάτε οικονομίες απροστάτευτων λαών επί του ΑΣΦΑΛΟΥΣ ! Για την άρνηση της υποτακτικής σας πατσαβούρας που τελούσε χρέη Προέδρου Πρωτοδικών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ! την ίδια στιγμή σας έβαλαν ΦΩΤΙΑ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην Πελοπόννησο ! στα Καλύβια Αττικής ! και στην μισή Εύβοια ! Αυτό το γνωρίζουν τα ΖΩΑ σας τα μασόνια ? όπως το γνώριζε ο ομογάλακτος αδερφός σας Βύρων Πολύδωρας ! που φώναζε ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ! από τον στρατηγό άνεμο για να αντιληφθείτε όόόλοι σας τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων !

Κι ερχόμαστε ακόμη πιο πρόσφατα για να σας θυμίσω μέσω του ημερολογίου των ΜΑΓΙΑ εξ Αμερικής ότι ΛΗΓΕΙ στις 21/12/2012 η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Και από 22/12/2012 στο αθόρυβο αναλαμβάνει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με την ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗ (barcode) 555 καθώς όόόλος ο πλούτος που κατέχετε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μέσω της γιγάντιας ΔΗΘΕΝ Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. περιέρχεται στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!! Γι’ αυτό κι έλαβε εντολή ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ να σας κοτσάρει στις 21/2/2013 μέσω διαδικτύου την ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για ποσόν 2.760.000.000.000.000 ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ υπολογισμένα σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ ! και όχι χαρτονομίσματα ! και το ΖΩΙΚΟ σας βασίλειο που το έχετε μέσα στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις σας για ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ! Που όσα από τα ΖΩΑ σας θέλουν να μην απολαμβάνουν επίγειο παράδεισο μπορούν να σας ακολουθήσουν για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! Όπως αντιλαμβάνεστε τέκνα μου, αυτόν τον πλανήτη τον έφτιαξα για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ! και όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες που μετατρέπουν τους αφελείς ανθρώπους σε ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ ! προκειμένου να σας υπηρετούν.



-4-

Γι’ αυτό τότε και ο Παναγιωτάκης Παυλίδης σας, Πρόεδρος Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εισέπραξε την επόμενη ημέρα e-mail από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για την άρνηση του να παραλάβει τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των περιουσιών σας μαζί με τις επιχειρήσεις σας. Με το σχετικό τριπλό συγύρισμα μέσα στην Δαμασκό της ΣΥΡΙΑΣ θυμίζοντάς του οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ότι μπορούν να τον καθαρίσουν για την ειρωνική συμπεριφορά του επί τόπου ! πριν προλάβει να σηκωθεί από το κάθισμα του !

Έτσι λοιπόν εκκρεμούν μια ΜΗΝΥΣΗ από 5/1/2006 ΚΑΤΑ Ιουδαϊκού Ισραήλ ! μια ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ από 29/12/2006 κατά Κ.Ι.Σ. ! μια ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των βουλευτικών εκλογών στις 23/8/2007 ! μια ακόμα ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ στις 21/2/2013 ΚΑΤΑ ΣΙΩΝ Α.Ε. ! Και μια ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ κατά ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων υπαλλήλων από τις 11/6/2014 !

Λοιπόν τι λέτε ΤΩΡΑ ? ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα μου ? Θα την βγάλετε καθαρή μαζί με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ? που μέχρι τις 14/8/2017 πρέπει η γιγάντια εγκληματική σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ να μεταφέρει την εικόνα της πραγματικής ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ από το SOCHI της Ρωσσίας στον φυσικό της χώρο ? στο ναό που είναι 7 χιλιόμετρα βόρεια από την θέση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ? ανοικοδομώντας και τον ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ ! Καθώς και η Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε. να καταθέσει όόόλον τον παράνομο πλούτο που κατέχετε με τις μαφιόζικες θυγατρικές Ανώνυμες Εταιρείες σας στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !

Και ασφαλώς μην ΞΕΧΑΣΕΤΕ να μεταφέρουν στον χώρο του παρεκκλησιού της ΑΛΚΑΪΝΤΑ ! μια και το όχημα ΚΑ 9110 οι πισωγλέντηδες σας οι μασόνοι σαν τον Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο, που τον βάλατε ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ στις 3/4/2008 να το σφετεριστείτε καθώς ξέχασαν ότι το όχημα αυτό έχει ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ! Διότι είναι ΑΝΤΙΚΑ του 1978 που όσα οχήματα είναι από το 1988 και κάτω, θεωρούνται ΑΝΤΙΚΕΣ ! Καθώς μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ φρόντισα να φτιάξετε νόμο, που να τα απαλλάσσει αυτά τα οχήματα από τέλη κυκλοφορίας ! φόρους ! και ασφάλιστρα ! Μην μου πείτε ότι δεν γνωρίζετε την περίπτωση αυτήν ? και αρνηθείτε να το παραδώσετε ! Γιατί τα μουχλιάρικά σας μπορείτε να τα λέτε στα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! να βλέπουν και οι πισωγλέντηδες τα οπίσθια του οχήματος ΚΑ 9110 στο Πισοδέρι, που η φωτο είναι βγαλμένη το 1981 για να θυμούνται τους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ που ξέχασαν την 11η εντολή, μια και τα νούμερα φρόντισα να αθροίζουν ένδεκα ! το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΗ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ !

Και φυσικά να απαντήσουν τα GOIM – ΖΩΑ σας, που τα έχετε μέσα στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις σας με ποια τάξη τελικά θα πάνε. Με εσάς ? που αποτελείτε την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? ή με τον μπαμπά σας τον Θεό ? που αναγκαστικά για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΩ τον πλανήτη αυτόν, έφτιαξα την ΝΕΑ ΤΑΞΗ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου