Recent Posts

24 Ιουλίου 2017

ο Ε.Φ.Κ.Α. της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.


Ο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.




 Θεσσαλονίκη 24/7/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

Ε.Φ.Κ.Α.                                            information@efka.gov.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ            info@kis.gr

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                    epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                             ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ               protodikeio-thes@otenet.gr    

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                           minister@minfin.gr 

Προς Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.)



Τέκνα περιούσια της Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των ομογαλάκτων συνεργατών σας ! γνωρίζουμε ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός τα πάντα ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ ! Εσείς όμως γιατί δίδετε εντολή στα δημοσιοϋπαλληλικά σας τα μασόνια ? και μάλιστα μέσα στο GREKYLISTAN σας, που το έχετε μετατρέψει σε ένα απέραντο και πραγματικό ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ? ακολουθώντας αυτά τα ΖΩΑ σας εντολές δικές σας να κλέβουν ΑΣΥΣΤΟΛΑ τον απροστάτευτο κοσμάκη για λογαριασμό της νεοσύστατης και ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗΣ ασφαλιστικής σας εταιρείας, που από Τ.Ε.Β.Ε. τον μετατρέψατε σε Ο.Α.Ε.Ε. κι εν συνεχεία τώρα σε Ε.Φ.Κ.Α. ? Που πριν τους γδέρνατε τους απροστάτευτους πολίτες, που όποιος ΔΕΝ πλήρωνε εγκαίρως την ασφαλιστική του εισφορά των 700,74 ευρώ, καθώς σκόπιμα δεν στέλνατε εγκαίρως την ειδοποίηση για να χρεώνετε μετά την επομένη 952,39 ως πρόστιμο για την γιγάντια Αγία  σας ΣΙΩΝ α.ε. Όπως συνέβη με το ειδοποιητήριο της 31/5/2016 που πληρώθηκε στις 8/6/2016 βάζοντάς τον να πληρώνει για τρία δίμηνα από 952,39 ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ για την εγκληματική σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!!

Και τώρα που τα αδειάσατε όόόλα τα ταμεία με τα GOLDEN GOIMS σας, επινοήσατε να εισπράττετε διπλά τις ασφαλιστικές τους εισφορές, που πρέπει να σας καταβάλλουν ως γνήσια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που είστε με την επωνυμία 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !

Σας μοστράρουμε μέσω διαδικτύου κατάθεση μέσω ΕΛ.ΤΑ στις 28/6/2017 167,95 ευρώ και στις 30/6/2017 τα ΞΑΝΑΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΕ μέσω της ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗΣ τράπεζάς σας, της ALPHA BANK από μπλοκαρισμένο λογαριασμό απροστάτευτου πολίτη!

Γνωρίζετε λοιπόν αυτό το συμβάν ? Καθώς ο μπαμπάς σας ο Θεός που ΔΕΝ είναι ΑΓΑΘΟΣ, και ΔΕΝ είναι ΜΑΛΑΚΑΣ, έχει δώσει εντολή να σας φαρδύνουν τα ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΣΑΣ η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προκειμένου να σας πασσαλώσουν ! τσιμεντάρουν ! και φουντάρουν ! τους εκπροσώπους των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών Σταβλαρχειών (Κ.Ι.Σ.) από τις φεουδαρχικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ? που κατακλέβετε με αυτόν τον τρόπο τον απροστάτευτο κοσμάκη ?

Περιμένουμε υπεύθυνη απάντηση από τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ εκπροσώπους, που τους έχετε στο ταμείο Ε.Φ.Κ.Α. και την σχετική απόδειξη για την αφαίμαξη των χρημάτων που κάνατε από τον λογαριασμό του απροστάτευτου πολίτη ! Καθώς τώρα πρέπει να υπολογιστεί για τον μήνα ασφάλισης του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ.



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου