Recent Posts

31 Ιανουαρίου 2017

Η αλωθείσα μονή ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ από την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ


ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ


 Θεσσαλονίκη 1/2/2017

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τους αρμόδιους μέσω του διαδικτύου
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                   grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                 ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                   infopar@parliament.gr                    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                               minister@minfin.gr
ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ                      press@imd.gr 

Προς τους εν Χριστώ αδελφούς
της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού Βόλου

 Λάβαμε το διμηνιαίο περιοδικό ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που εκδίδετε, με το κύριο άρθρο του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου για τα Χριστούγεννα του 2016.
Και ρωτάμε τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους που σας το παίζουν παντοκράτορες μέσω των 77 Κοινοβουστασιακών τους Ισραηλινών ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ, που καυχώνται ότι κατόρθωσαν τον μπαμπά τους τον θεό να τον κάνουν 1000 κομμάτια, για να τον διανείμουν στα ΖΩΑ τα μασόνια τους ! που μασουλάνε ΠΑΡΑΔΕΣ στα παχνιά των ΔΗΘΕΝ κομματικών τους ΣΤΑΒΛΩΝ ! Χρηματοδοτώντας όόόλες τις θρησκευτικές αιρέσεις ! προκειμένου να απολαμβάνουν με τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μυαλά τους ! τον επίγειο παράδεισο που τους έταξε ο ΔΗΘΕΝ θεός τους ο ΓΙΑΧΒΕ ! Που αν πάρεις την ΤΟΡΑ ( ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ) και την ψηλαφίσεις ? εκεί θα δεις τις φαιδρότητες και τις αθλιότητες, που οι ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΙ τους πρόγονοι τους έγραψαν πως μέσω της ΣΙΩΝ α.ε. θα κατακυριεύσουν την ανθρωπότητα ! μετατρέποντας τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ του μπαμπά τους του θεού σε GOΙΜ όπως σιβυλλικά τα αποκαλούνε ! Δηλαδή σε ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ που μεταξύ αυτών και εσάς, σας ονομάζουν ΛΕΥΙΤΕΣ ! Δηλαδή υπηρέτες του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ ! Γι’ αυτό και ο θεός είπε ! ΘΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ !!! και εννοεί εσάς τους ιεράρχες της Χριστιανοσύνης ! όπως π.χ. ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός το 1940 βάφτιζε τους θρασύδειλους Εβραίους σε Χριστιανούς σε συνεργασία με τον Εβραίο Έβερτ ! που τους έβγαζε νέες ταυτότητες ! Για να διασκεδάζουν όόόλοι μαζί την ιουδαϊκή τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! καθώς είχαν λάβει γραμμή απ’ την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ να τους κάνουν κι αυτούς κράτος ! αυτά τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !!! Που με τον ομογάλακτο αδερφό τους τον ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ, που αυτοί τον ανέδειξαν στο ύπατο αξίωμα του 3ου Ιουδαϊκού ΡΑΪΧ, να τους έχει μαντρωμένους σε στρατόπεδα για να μην τους ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ οι εξοργισμένοι πολίτες ! που ξέρουν πως για όόόλα τα κακά της ανθρωπότητας ευθύνονται οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι ! Και έτσι να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ μέσα σε αυτά τα στρατόπεδα και να ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΟΥΝ εκεί μέσα επί του ασφαλούς !
Και να παραμυθιάζουν τα ΖΩΑ ΤΟΥΣ τα μασόνια για ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ που πριν μερικές ημέρες τα ΖΩΑ ΤΟΥΣ τα έβαζαν να καταθέτουν στεφάνια στο ΔΙΑΟΛΙΚΟ τους μνημείο στην Θεσσαλονίκη στις 29/1/2017. Παραμυθιάζοντας και τα μασόνια τους, πως ο μπαμπάς τους ο θεός εξακολουθεί να κοιμάται όρθιος ! Και να μην αντιλαμβάνεται αυτός ο θεός το τι κάνουν ακόμα στο Άγιο Όρος ! που το έχουν αλώσει εξ ολοκλήρου ! Καθαιρώντας ακόμα και τους ελάχιστους μοναχούς της μονής ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ που είναι ενάντια στην ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! Γι’ αυτό και ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ και καλοκάγαθος ΠΑΪΣΙΟΣ έλεγε σ’ αυτούς που ήθελαν να μονάσουν εκεί ! το ΑΛΑΡΓΑ ! ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ’ ΕΔΩ !!! γιατί το έχουν γεμίσει οι Εβραίοι το Άγιο Όρος από ΔΙΑΟΛΙΑ μοναχούς ! έχοντας το δικό του παράδειγμα ! που τον έκαναν καζούρα οι νεαροί μοναχοί ! μια και ήξεραν από τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους που του κουβαλούσαν μπαρόβιες στο κελί του ΠΑΪΣΙΟΥ ! ρωτώντας τον το πρωί «γέροντα χθες βράδυ ακούγαμε γυναικεία φωνή στο κελί σου !» Και εκείνος απάνταγε «με επισκέφθηκε η ΕΥΘΥΜΟΥΛΑ ΜΟΥ». Γι’ αυτό και οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι του υπαγόρευαν τα μελλούμενα περί ξανθού γένους απ’ την Ρωσσία με τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ τους τον ΠΟΥΤΙΝ, που θα απελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη ! θα σηκωθεί από τον τάφο του ο Ιωάννης Βατατζής εκ Διδυμοτείχου Αυτοκράτωρ του Βυζαντίου ! και θα λειτουργήσουν μέσα στην Αγιά ΣΟΦΙΑ ! που η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των Εβραίων όρια ΔΕΝ έχει ! παραμαζεύοντας τον από εκεί και τον ΠΑΪΣΙΟ τους, που τον έκαναν και Άγιο στην ΣΟΥΡΩΤΗ ! Αφού πρώτα του έριξαν και έναν καρκίνο ! όπως και τον ομογάλακτο αδερφό τους τον Αρχιεπίσκοπο τους ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ καθώς τον έβαζαν και αυτόν να κάνει ΚΩΛΟΣΟΥΖΕΣ μέσα στο ιερό με τον αρχιμανδρίτη τους τον ΚΩΛΟΣΟΥΖΑ ! για να τους αφήνει και ο θεός να λιώνουν σαν τα κεράκια !!! Και να μην αντιλαμβάνονται αυτοί οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι που καυχώνται πως τους πάντες τους έχουν κάνει υποχείρια τους και όργανα του ΣΑΤΑΝΑ μέσω της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ! Καθώς ΔΕΝ αντιλαμβάνονται για ποιους το έγραψε το ΚΟΡΑΝΙ ο μπαμπάς τους ο θεός ! που οι ΕΞΑΫΛΩΣΕΙΣ από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τους διαδέχονται η μια μετά την άλλη ! και ΔΕΝ έχουν ΚΩΛΟ ΤΩΡΑ να σηκώσουν δικά τους αεροσκάφη πάνω από την ΣΥΡΙΑ για να βομβαρδίζουν άμαχο πληθυσμό ! Και αναλογίζονται τώρα εάν το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ θα είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ! όπως ακριβώς τους το προγραμμάτισε μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
  
Αρχιεπίσκοπος ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ, ένας ακόμη μασόνος, υπηρέτης του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ και του 3ου   ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ !

 
Αρχιεπίσκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, με τα προτεταμένα δάχτυλα των χεριών του θυμίζει το ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ που εισπράττουν τα μασόνια μέσα στα βαρέλια των μασονικών τους στοών !

 Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ, που οι Εβραίοι τον έκαναν προφήτη, υπαγορεύοντάς τον τα μελλούμενα και στο τέλος τον έκαναν και Άγιο στη ΣΟΥΡΩΤΗ Θεσ/νίκης για τις υπηρεσίες που τους προσέφερε !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου