Recent Posts

31 Ιανουαρίου 2017

27/1/2017 ο εορτασμός του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.


ΝΕΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ
ΝΕΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ Κ.Ι.Σ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Θεσσαλονίκη 31/1/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                      minister@minfin.gr 
ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ                   FAX 2310 540769

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Κωλόπαιδα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, μάθαμε ότι βάλατε τα ΖΩΑ τα μασόνια σας να ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ λογαριασμούς ανυπεράσπιστων πολιτών ! ΧΩΡΙΣ να έχει προηγηθεί ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! Για GEL BURDA τώρα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ! με τα συνεργάσιμα ΖΩΑ μασόνια σας εντός 24 ΩΡΩΝ να μας αιτιολογήσετε την ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΑ αυτή ΠΡΑΞΗ σας ?
Και βλέπουμε είχατε δεν είχατε, βάλατε και φέτος να καταθέσουν στεφάνια στο επερχόμενο εβραϊκό σας ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ ΣΑΣ στις 29/1/2017 που τα επιλέγετε για να βουλιάζουν την οικονομία στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ! Με πρώτο και καλύτερο τον μπιρμπιλομάτη σας τον ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ! ακολουθώντας ο ΖΑΒΑΛΗΣ σας Δήμαρχος Γιαννάκης Μπουτάρης ! και την ομογάλακτη αδερφή σας, την περιφερειάρχη σας Βούλα Πατουλίδου ! που αγωνίζεται κι αυτή η έρμη ! για το KERATISTAN SAS RE GAMOTO !!!
Είδατε ρέέέ σε τι κατάντια σας έχει φέρει ο μπαμπάς σας ο θεός ? να εορτάζετε προκαταβολικά το ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΑΣ  με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τα μασόνια σας ? που τα έχετε τοποθετημένα σε όόόλες τις υπηρεσίες Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα ! Και μετά θέλετε να δείτε χαΐρι και προκοπή ! με τους ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ μασόνους σας, που ίσα με μιας κότας μυαλό ΔΕΝ έχουν ! Αλλά θα έχουν την απαίτηση να τους συνταξιοδοτήσει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! και να μην τους στείλει για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! στα ανοικτά των θαλασσών ! για τις υπηρεσίες που προσφέρουν έργο στην ποταπή σας Αγία ΣΙΩΝ α.ε.! ΞΑΦΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΛΑΩΝ !!!
Αάάά ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ & ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που ΔΕΝ έχετε τον ΚΩΛΟ να προσέλθετε σε ένα δικό σας, ιουδαϊκών συμφερόντων Δικαστήριο ! και να μας πείτε ΕΥΘΑΡΣΩΣ ότι όόόλος αυτός ο πλούτος που υπάρχει σ’ αυτόν τον πλανήτη ! σας τον άφησε κληρονομιά ο μπαμπάς σας ο θεός ? που έχει δώσει εντολή να σας ΕΞΑΫΛΩΝΟΥΝ οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μετά του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας ! τα αεροσκάφη σας ! τα ελικόπτερα σας ! τα ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ σας ! τις αποθήκες ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ σας ! Και στο τέλος με το ΙΣΛΑΜ να σας περάσουν και τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ για γραβάτα ! μέσα στα ενυδρεία των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών σας ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ ! (Κ.Ι.Σ.) Για να σας βλέπουν και οι επερχόμενες γενεές και να αναλογίζονται το παραδειγματικό ΤΕΛΟΣ που σας προγραμμάτισε μαζί με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! 

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου