Recent Posts

10 Ιανουαρίου 2017

6/1/2017 η ΕΞΑΫΛΩΣΗ του Ρωσσικού Αεροπλανοφόρου !


ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 6/1/2017 ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ  ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΟΣ ! ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ & Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ !

 
 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ
ΝΕΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ Κ.Ι.Σ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Θεσσαλονίκη 10/1/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                        ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                 
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ              pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ             protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                       minister@minfin.gr 
ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ                   FAX 2310 540769

    Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
    Αστροπελέκια του  Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! γιατι ΔΕΝ λετε στα ΖΩΑ τα μασόνια σας πως το Ρωσσικό Αεροπλανοφόρο ΔΕΝ βρίσκεται στην θέση του ? παρά τους παραμυθιάζετε πως στα καλά του καθουμένου αναχώρησε ΞΑΦΝΙΚΑ προς άγνωστη κατεύθυνση ! Και σας ρωτάμε ευθέως !Μήπως ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΕ ? στις 6/1/2017 και αυτό ? όπως το Ρωσσικό ΤΟΥΠΟΛΕΦ σας στις 25/12/2016 ! Καθώς είχατε περιθώριο χρόνου για την παράδοση της ΣΙΩΝ α.ε. με δεύτερο κάλεσμα εως τις 5/1/2017 ??? Με αποτέλεσμα στις 6/1/2017 το Ρωσσικό Αεροπλανοφόρο που βρισκόταν απέναντι απο τα ΣΥΡΙΑΚΑ παράλια για τις γνωστές αεροπορικές επιδρομές βομβαρδίζοντας άμαχο πληθυσμό ! προκειμένου να εκτοπίζετε απροστάτευτους Σύριους πολίτες ! και να τα κάνετε γης ΜΑΔΙΑΜ !!! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ολως περιέργως !
    Λοιπόν έχετε νέα προθεσμία 72 ωρών ! έως την Παρασκευή 13/1/2017 απο τον μπαμπά σας τον θεό ! τον ALLAHU AKBAR καθώς θέλει να εγκαταστήσει επί της γης τον γιο του τον ΧΡΙΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΣΜΟΥ ! Φροντίστε λοιπόν να παραδώσετε εγκαίρως αυτήν την φορά μέσω του διορισμένου Αυτεπαγγέλτως νομικού εκπροσώπου Κώστα Λογοθέτη ! όόόλον τον πλούτο που κατέχετε όόόλων των ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ επιχειρήσεων σας ! Αλλά και του ΖΩΙΚΟΥ σας βασιλείου ! Και μην αυταπατάστε ότι μπορούν να σας γλυτώσουν ΤΩΡΑ απο τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΣΑΣ μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του μπαμπά σας του Θεού ! οι ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕΣ μαριονέτες σας τύπου ΣΩΡΡΟΥ ! που μέσω αυτού χρηματοδοτείτε όόόλες τις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ σας Μ.Κ.Ο.! τον επίσης ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ σας ΣΩΡΡΑ με τα 600 κατά φαντασία δις ! και τον Ιουδαίο σας ΨΩΡΡΑ ! τον Χένρυ Κίσιγκερ ! που συντονίζει και αυτός με την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ το όόόλο εγχείρημα της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. ! πιστεύοντας όόόλοι μαζι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραίοι πως θα την βγάλετε καθαρή μαζί με τα ΖΩΑ σας τα μασόνια ! επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! Λοιπόν περιμένουμε την παράδοση όλου του πλούτου που κατέχετε μετά του ΖΩΙΚΟΥ σας βασιλείου μέσω της ΣΙΩΝ α.ε. προκειμένου η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να βάλει τάξη σ' αυτόν τον πλανήτη που φτιάχθηκε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 ΣΩΡΡΟΣ ο έμμεσος χρηματοδότης των μαφιόζικων εβραϊκών Μ.Κ.Ο. !!!
 ΣΩΡΡΑΣ ο γιαλαντζί χρηματοδότης των εβραιόφιλων ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ της ΣΙΩΝ α.ε.

 ΨΩΡΡΑΣ ο επονομαζόμενος και Henry Kissiger ! o Aρχιτέκτονας της εξαφάνισης των ΕΛΛΗΝΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου