Recent Posts

9 Ιανουαρίου 2017

Διάλογοι με τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ του Αρτέμη Σώρρα

  
Θεσσαλονίκη 9/1/2017
Ο Νακος Μαρουγκας κοινοποίησε το βίντεο του Nakos Marougkas.


-3:33

838 προβολές
Nakos Marougkas
Σοκ προκαλούν οι τελετές μύησης νέων μελών στην οργάνωση του Σώρρα. Στο μεταξύ, πρώην συνεργάτες καταγγέλλουν ότι δεν δίσταζε να εξαπατά ακόμη και τους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Prodromos Zoumis
Prodromos Zoumis Όταν τον κατάγγελνα από το 2013, (στο παρακάτω κείμενο καρφιτσωμένης ανάρτησης ομάδας, και από Τηλεοράσεως στη φωτό), κάποιοι ανεγκέφαλοι, με περνούσαν για δήθεν ανθέλληνα, δήθεν Εβραιωσινιστή, ή Μασώνο:
Prodromos Zoumis
Prodromos Zoumis ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ TOΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ TV, ΚΑΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ...!!!
+++ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Metania: ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ", ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ, ΦΑΝΑΤΙΚΗΣ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ...!!!
+++ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO, 9 ...Δείτε περισσότερα

Ελενη Μπαρλαμπα
Ελενη Μπαρλαμπα ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
Αντωνης Δρογωσης
Αντωνης Δρογωσης Το ότι βρωμάει όλο το Κοινοβούλιο, αυτό δεν συνεπάγεται ότι ο Σώρρας είναι καθαρός. Που ακούστηκε τέτοια λογική ?...
Αντωνης Δρογωσης
Αντωνης Δρογωσης Ο σνθρωπος χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας ή είναι πολύ μεγάλο λαμόγιο ή και τα δύο μαζί. Απορώ πώς τον ακολουθούν τόσοι συμπατριώτες μας...Εκμεταλευόμενος τη δεινή κατάσταση τής χώρας μας κατάφερε να δελεάσει πολλούς με πλαστικά καθρεφτάκια. Όταν ξεσκεπαστεί εντελώς -γιατί ακόμη βολεύει κάποιους αυτή η κατάσταση- τότε θα ήθελα πολύ να ξέρω που θα κρυφτούν όλοι αυτοί οι ένθερμοι υποστηριχτές του.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις ακομα διασκεδαζετε με τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ & ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΩΝ εβραιων ? Καλα ρεεε ακομα ΔΕΝ το λαβατε το χαμπερι ? οτι οι ΠΑΝΤΕΣ ειναι μεσα στο μασονικο κολπο ? Με πρωτους και καλυτερους τους ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ τους ! που το παιζουν ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ & ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ αστυνομικοι υπαλληλοι ! Ακολουθουν τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ & ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ στα δικαστικα τους εδρανα ! που βγαζουν αποφασεις της αρεσκειας τους ! Εχουν όόόλο το ΛΕΒΙΤΙΚΟ παπαδαριο ! που υπηρετει την Αγια τους ΣΙΩΝ α.ε.! Και τις 300 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορευτριες τους ! μεσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους που το αποκαλουν βουλη των ΕΛΛΗΝΩΝ !!! Και πιστευουν αυτοι οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ εβραιοι πως με την τριπλετα του ΣΩΡΟΥ ! ΣΩΡΡΑ ! & ιουδαιου ΨΩΡΑ ! πως θα την βγαλουν καθαρη μαζι με τα ΖΩΑ μασονια τους ! απ τον μπαμπα τους τον θεο ! τον ALLAHU AKBAR !!!
Lasaros Tsiflikiotis
Lasaros Tsiflikiotis  ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 5 ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!! ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΣΠΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΩΓΜΑ ΧΡΩΜΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ???
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aαα ρε χαρουμενε Λαζαρε Τσιφλικωτη ? ακομα βαyκαλιζεστε όόόλοι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι ? με την ιουδαϊκη σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας διακρινει ? και πιστευετε πως ο μπαμπας σας ο θεος ΜΑΣΑ τον εβραϊκο σας ΤΑΡΑΜΑ !!! Παρτε το χαμπαρι όόόλοι σας ! Πως ο μπαμπας σας ο θεος εχει πολυ περισσοτερο μυαλο απο όόόλους σας ! καθως εκανε τις πετρες και τα πελεκουδια να σας παιρνουν χαμπαρι το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρευετε καθε μερα με τα ΖΩΑ τα μασονια σας ! και τα τρωτε παρεα όόόλοι μαζι ! Gege ? ή nuku gege ?
Lasaros Tsiflikiotis
Lasaros Tsiflikiotis ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 2015... ΣΕΛΙΔΑ 17... 675 ΔΙΣ!!! ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ https://drive.google.com/.../0B29hmeGfnRGycEtIWlZmSD.../view

drive.google.com
Lasaros Tsiflikiotis
Lasaros Tsiflikiotis
Lasaros Tsiflikiotis
Lasaros Tsiflikiotis
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aάά ρεε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ εβραιε ? που μας το παιζεις και ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ακομα ΔΕΝ καταλαβες ? Οτι το Ρωσσικο ΤΟΥΠΟΛΕΦ σας το ΕΞΑΥΛΩΣΑΝ στις 25/12/2016 ? και στις 6/1/2017 το Ρωσσικο ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ με τα βομβαρδιστικα σας απεναντι απο την ΣΥΡΙΑ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου