Recent Posts

25 Ιανουαρίου 2017

Και οι ΕΞΑΫΛΩΣΕΙΣ συνεχίζονται της ΣΙΩΝ α.ε.


OI ΕΞΑΫΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ! ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΓΥΡΙΣΜΑ ! 25/12/2016 – 6/1/2017 – 14/1/2017

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ
ΝΕΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ Κ.Ι.Σ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Θεσσαλονίκη 26/1/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                  minister@minfin.gr  
ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ                   FAX 2310 540769

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Κωλόπαιδα του Ιουδαίου κερατά και από τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες (Κ.Ι.Σ.) καιρό έχουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, καθώς εσείς ΔΕΝ προσέρχεστε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να καταθέσετε όόόλον τον πλούτο της ΣΙΩΝ α.ε., που παρανόμως κατέχετε με τα δημοσιοϋπαλληλικά σας GOIM – ΖΩΑ από το αχανές σας μασονικό KERATISTAN ! προτιμώντας να σας ΕΞΑΫΛΩΝΟΥΝ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τα αεροσκάφη σας ! τα αεροπλανοφόρα σας ! και τις αποθήκες με τον πολεμικό εξοπλισμό σας ! Και μετά οργανώνετε ΔΗΘΕΝ χτυπήματα όπως το βίντεο που σας μοστράρουμε, ότι τάχα μου Παλαιστίνιος αυτοκινητιστής με το φορτηγό του σας ξεκλήρισε τις πλαστικές κούκλες με στολές Ισραηλινών στρατιωτών σε στάση λεωφορείου ! Ρε σεις ΔΕΝ αφήνετε κατά μέρος τα μουχλιάρικα που μάθατε να μασουλάνε τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ? και να φέρετε τους παράδες να τελειώνουμε με εσάς που το παίζετε ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ μέσω της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Κι ευελπιστείτε με τον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ σας τον ΤΡΑΜΠ, που τον χρίσατε και πλανητάρχη στο ιουδαϊκό σας ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ και τον βάζετε να μεταφέρει την Αμερικανοσιωνιστική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ ! για να είναι πιο κοντά για την κατεδάφιση του τεμένους του ΑΛ-ΑΚΣΑ με τον επίσης πανύβλακα σας τον Βλαδιμηρούτσκα Πούτιν ! που θα συμβάλλει και αυτός με τους μασόνους μισθοφόρους σας  στην εδραίωση της Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε.!
Ρουφάτε λοιπόν και σας έρχεται ΝΕΟ ΣΥΓΥΡΙΣΜΑ με προθεσμία έως την Παρασκευή 27/1/2017 να αποδεσμεύσετε όόόλους τους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς των δεινοπαθούντων και απροστάτευτων πολιτών, τόσο από το GREKYLISTAN σας αλλά και από τα υπόλοιπα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας. Και μέσω του ομογάλακτου νομικού εκπροσώπου κ. ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ να μας παραδώσετε τον πλούτο μετά του ΖΩΙΚΟΥ σας βασιλείου ! προκειμένου αυτό να επαναξιολογηθεί, καθώς τον πλανήτη αυτόν ο Θεός τον έκανε για νοήμονα όντα και όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αφέντες και μασονοειδή μη νοήμονα ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου