Recent Posts

21 Νοεμβρίου 2016

βίντεο κατά παιδιών Αράβων από βομβαρδισμούς GOIΜ μισθοφόρων της ΣΙΩΝ α.ε



ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ GOIM ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.


Θεσσαλονίκη 21/11/2016 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Ρέέέ σεις που το παίζετε ακόμα περιούσια τέκνα του μπαμπά σας του θεού ? μέσω των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών Σταβλαρχειών σας & με την Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε ? Θα το ΚΩΛΟΒΑΡΑΤΕ ακόμα για πολύ ? παρουσιάζοντας και τον θεό σας για ΑΛΗΤΗ ? καθώς σφετερισθήκατε τα ΠΑΝΤΑ !!! Προκειμένου με την ΚΤΗΝΩΔΗ συμπεριφορά σας να χειραγωγείτε τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ-GOΙΜ μασόνια σας ! τύπου ΠΟΥΤΙΝ ! ΑΣΑΝΤ ! ΑΛ ΣΙΣΙ ! ΑΜΠΝΤΑΛΑ ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΟΜΠΑΜΑ ΤΡΑΜΠ ! Αλλά και των λοιπών ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ που τους στεγάζετε σε όόόλους τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ σας οργανισμούς ! όπως στον Ο.Η.Ε. ! το ΝΑΤΟ ! το Δ.Ν.Τ. ! το Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας ! τις Μ.Κ.Ο. ! τις OFFSHORE μαφιόζικες εταιρείες ! και τα χρηματιστήρια σας ! προωθώντας τους πάντα μέσω της ΜΑΥΡΗΣ & ΛΕΥΚΗΣ Αδελφότητος σας που απορρέει από την ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ διεφθαρμένη ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ακόμα και αθώα μικρά παιδάκια Αράβων ! όπως το αδιάψευστο βίντεο που σας μοστράρουμε μέσω διαδικτύου ! προκειμένου να το βλέπουν τα άβουλα ΖΩΑ μασόνια σας ! και να προβληματίζονται με την ιουδαϊκή ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας διακρίνει ως γνήσιοι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι αφέντες που είστε ! και προσδοκάτε ακόμα χωρίς ντροπή απ’ τον μπαμπά σας τον θεό να σας κατεδαφίσει ακόμα και το τέμενος του ΑΛΑΞΑ προκειμένου εκεί μέσα να χριστείτε και παντοκράτορες στο αχανές σας KERATISTAN !!! για τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που διαπράττετε καθημερινά ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ & ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ???
Σας θυμίζουμε για ακόμη μια φορά πως η Πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά περιμένει τον προκάτ ναό σας ! να τον στεγάσει μαζί με τα ΕΚΛΕΚΤΑ & ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ GOΙΜ - ΖΩΑ σας ! κοντή γιορτή για την αναγγελία της ΑΠΟΦΑΣΗΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ? η 20η ΔΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στην γνωστή αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ! που σας θυμίζει και την γιγάντια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας οργάνωση ! την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!!
Φροντίστε όόόλα τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ & ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ σας να τα έχετε εκεί ! για να μάθουν και αυτά κατά πού πηγαίνουν ! Έτσι ? Και όπως είπαμε Αν ΔΕΝ θελήσετε να προσαρμοστείτε με την πραγματικότητα και την εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ??? ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας ? σας περιμένει μετά των ΑΥΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για το ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΣΑΣ ΣΥΓΥΡΙΣΜΑ !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου