Recent Posts

24 Νοεμβρίου 2016

Ο κόμπος στις 20/12/2016 έφτασε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να κοπεί



ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΨΥΛΛΟ ΚΑΙΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

  
Θεσσαλονίκη 24/11/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΓΔΕ                ggde@mofadm.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                   infopar@parliament.gr                      
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και της Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας από την Βαλκανική ΜΠΑΝΑΝΙΑ σας. Καλείστε τώρα να απαντήσετε στον μπαμπά σας τον Θεό ! διά μέσου της κυρίας Κομκότου του υπουργείου Οικονομικών της ΕΛΛΑΔΟΣ και στο τηλέφωνο 2104802128 γιατί ο εκπρόσωπος του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ υπέβαλε φορολογική δήλωση για το έτος 2015 ? στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN !!! που βουλιάξατε την οικονομία αυτής της υποτιθέμενης χώρας με την βοήθεια των ΕΠΙΟΡΚΩΝ μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ που τα στεγάζετε σε όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις σας μέσω της ΑΘΛΙΑΣ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ σας οργανώσεως της 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ, που είναι η ΒΡΩΜΕΡΗ σας ΜΑΣΟΝΙΑ !!! Καθώς δεν έχετε αφήσει τίποτε όρθιο ! μέχρι και στου βοδιού τα κέρατα έχετε τοποθετημένα δικά σας μασόνια, που στελεχώνουν όχι μόνον την υποτιθέμενη Βουλή των Ελλήνων με τις 300 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορεύτριές σας που τις έχετε εκεί μέσα ! αλλά όόόλες τις δημόσιες υπηρεσίες αυτού του ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ Ελληνικού λαού !
Ως θα γνωρίζετε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός, μας προγραμμάτισε συνάντηση στις 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του 2016 στη γνωστή και μη εξαιρετέα αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, για να σας θυμίζει την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας οργάνωση με τα τρία εξάρια (666), που είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! κι όπως θα γνωρίζετε απέναντι από την αίθουσα αυτή είναι η δικαστική αίθουσα 16, που είναι το ΑΥΤΟΦΩΡΟ ! καθώς στις 29/6/2015 ΑΡΝΗΘΗΚΕ ο Σταβλάρχης της Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας (Κ.Ι.Σ.) ο Νταβίντ Σαλτιέλ την πρόσκληση του εκπροσώπου μας να προσέλθει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να μας αποδείξει εάν η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ, καθώς η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΛΗΞΕ στις 21/12/2012 και από τις 22/12/2012 ανέλαβε στο αθόρυβο η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!
Το αντιληφθήκατε λοιπόν, πως ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ σας έδωσε ακόμη μία περίοδο χάριτος τεσσάρων χρόνων μέχρι τις 20/12/2016 ? και μέσω των ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ που στελεχώνουν τώρα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αστυνομία και με τον νόμο 4286/26-8-1831 του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, που τον δολοφονήσατε ΕΣΕΙΣ και ΔΕΝ τον αφήσατε να κάνει σωστό κράτος ! Να παραμαζέψουν οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ όόόλους τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δημοσίους υπαλλήλους σας ! που τους στεγάζετε στις υπηρεσίες του υποτιθέμενου Ελληνικού κράτους ! αλλά και όόόλα τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ στον ιδιωτικό τομέα ! που τα Α.Φ.Μ. τους φέρουν τις χαρακτηριστικές τελείες που δηλώνουν και τους μασονικούς τους βαθμούς ! Στέλνοντας αυτούς που επιθυμούν να γίνουν και οι Νεομάρτυρες Ζώα μασόνοι των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ (ΝΖΜ2082) για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! Καθώς και εσάς τους (ΚΑ9110) Κάφρους Αντίχριστους του Ιουδαϊκού Ισραήλ για το γνωστό ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ! που σας περιμένει μέσα στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !!! Και ζητάτε ακόμη και τέλη κυκλοφορίας για το 2014 & 2015 για το όχημα ΚΑ 9110 ενώ το ΔΗΜΕΥΣΑΤΕ στις 3/4/2008 με τον ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ πρώην δήμαρχό σας με το ΤΑΓΚΑ, που οι ομογάλακτοι αδερφοί σας τον αποκαλούσαν η ΦΛΟΓΕΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ και ΔΕΝ δώσατε ακόμη λογαριασμό στον κάτοχο του οχήματος, επειδή ήταν φορτωμένο με έντυπα της μηνύσεως κατά ιουδαϊκού Ισραήλ από τις 5/1/2006, ημέρα που σας ΣΒΕΡΚΩΣΕ ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας τον Αριέλ Σαρόν !
Ενημερώνουμε πως στην ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση που οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΔΕΝ ακολουθήσουν τις εντολές του μπαμπά σας του Θεού ? τότε το λόγο τον έχει ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!! για ξεκλήρισμα ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ κι όχι όπως στις 26/12/2004 που εκείνο στον Ινδικό ωκεανό ΔΕΝ ήταν τσουνάμι ! αλλά ένα μικρό ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ για την επιταγή των 30.000 ευρώ που την σφετερισθήκατε κι αρνηθήκατε την επιθυμία του μπαμπά σας του Θεού ! που ΑΠΑΙΤΕΙ την ανέγερση του ναού της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!! για να θυμίζει τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου