Recent Posts

15 Νοεμβρίου 2016

11/9 η εξαΰλωση των δίδυμων πύργων & 9/11 το ΤΡΑΜ το τελευταίο !




11/9 Η ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ & 9/11 ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΤΡΑΜ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ





Θεσσαλονίκη 15-11-2016



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τίίί βλέπουμε σήμερα ? τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε ? υποδέχεστε τον μαυρούλη σας τον Ομπαμάκο στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ? που είναι προσαρτημένο στην Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία (Κ.Ι.Σ.) της Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ? φυγαδεύοντας από καιρό όόόλα τα ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ σας στα Βαλκάνια που απαρτίζουν τους επιχειρηματίες της καρπαζιάς ? για να βουλιάξετε την οικονομία της υποτιθέμενης ΕΛΛΑΔΟΣ ? Αάάά ρεεε ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ? που πιστεύετε ακόμα πως με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ μασόνια σας που τα έχετε και στο Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας θα κατορθώσετε να την βγάλετε καθαρή από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ και τις ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ? Συνεχίστε τώρα για τελευταία φορά να γιορτάζετε με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας την γιγάντια εγκληματική σας οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που την απαρτίζουν όόόλα τα ΖΩΑ και από τους 77 Κοινοβουστασιακούς Ισραηλινούς σας Στάβλους ! Καθώς βοσκάνε παράδες στα Σιωνιστικά σας λιβάδια από την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!! Όπως και με τους εκλεγμένους από εσάς ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ σας ! ΤΡΑΜΠ ! ΟΜΠΑΜΑ ! ΚΛΙΝΤΟΝ ! ΠΟΥΤΙΝ ! ΤΣΙΠΡΑ ! Αλλά και κάθε ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας οικονομολόγο που τους έχετε στα διεθνή φόρα ! να σας παριστάνουν τις υπηρέτριες σας ! και να σας λιβανίζουν τα κέρατα σας τα ΔΙΦΟΡΑ !!! Γιορτάστε λοιπόν ! και όπως είπαμε για να μην ξεχνιόμαστε ? Μας προγραμμάτισε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός ! γενικό ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ για τις 20/12/2016

Αν ΔΕΝ προσέλθετε στην συγκεκριμένη ημερομηνία να ακούσετε το τι σας αφήνει για ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ο μπαμπάς σας ο θεός ! στην ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ? Μετά σας περιμένει ΔΑΚΤΥΛΙΚΗ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ !!! από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας με βάση των νόμων που έχει γράψει μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ !!! Ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ο νεοεκλεγμένος ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ





o Μαυρούλης Μπαράκ Ομπάμα ένας ακόμα υπηρέτης και ΤΣΑΝΑΚΙ του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ 


 Το ζεύγος ΚΛΙΝΤΟΝ που οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι το ξεχώρισαν από τα φοιτητικά τους χρόνια ! μετατρέποντας το σε εκτελεστικά τους οργανα ! για το προτεκτοράτο τους των U.S.A. 


  o βλαμένος Βλαδιμυρούτσκας τους ΠΟΥΤΙΝ που τον βάζουν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι αφέντες του ! να βομβαρδίζει ΑΜΑΧΟΥΣ και να ισοπεδώνει πόλεις στην ΣΥΡΙΑ, στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ και στο ΙΡΑΚ ! και ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ εκλεγμένος από τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους αφέντες του ! παριστάνοντας τον καπιταλίστα επενδυτή ! και εξυγιαντή της οικονομίας στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου