Recent Posts

18 Νοεμβρίου 2016

ο ναός του Σολομώντος στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ


Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ


Θεσσαλονίκη 18/11/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
 Τέκνα της ΣΙΩΝ α.ε. μετά και των τελευταίων εορταστικών εκδηλώσεων που κάνατε χθες με τα ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ μασονια σας βγάζοντας τα να διαδηλώσουν για την παγκόσμια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ σας αφιερώνουμε με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ! ένα τραγουδάκι ! που γράφτηκε μέσω Απόστολου Καλδάρα η μουσική & επάνω σε στίχους του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ! το 1967 ! Σε σημαδιακή χρονολογία που σας θυμίζει την 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ! Διασκευασμένο τώρα από το τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να το τραγουδάνε οι καταδυναστευόμενοι πολίτες των άλλοτε προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! Και να αναλογίζονται πως ένας ΑΦΡΟΝΑΣ &  ΑΠΛΗΣΤΟΣ εβραϊκός λαός σφετερίσθηκε την ΔΟΞΑ και το μεγαλείο του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! που με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ επιχείρησε να υποδουλώσει την νοήμονα ανθρωπότητα ! ΚΤΗΝΩΝΟΝΤΑΣ νοήμονα όντα ! και μετατρέποντας τα σε ΔΟΥΛΟΥΣ του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα ! για να φτιάξει μια κοινωνία ΖΟΥΓΚΛΑ μέσω των μασονικών τους στοών που έστησαν σ’ ολάκερο τον πλανήτη γη ! Καθώς αυτός ο θεός αυτόν ειδικά τον πλανήτη τον έφτιαξε για νοήμονα & σκεπτόμενα όντα ! προκειμένου να ευημερούν τα έθνη του ! Γράφοντας και τους νόμους του μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ που επιβάλετε να διαφυλάττουν αυτοί οι νόμοι την δια του ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ! Στελεχώνοντας όόόλες τις Δημόσιες υπηρεσίες με ΠΟΛΙΤΕΣ μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! Και καταργώντας τους υπηκόους ΔΟΥΛΟΥΣ που στελεχώνουν την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Συμμαζεύοντας όόόλους τους ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ & ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ηγέτες με τους ορίτζιναλ σκελετούς τους και με τα κέρινα ομοιώματα τους τοποθετώντας τους μέσα στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ για να παραδειγματίζει με αυτόν τον τρόπο αυτός ο θεός ! τις επερχόμενες γενεές πως από αυτόν τον  πλανήτη ένας ΑΦΡΟΝΑΣ - ΑΠΛΗΣΤΟΣ & ΜΙΑΡΟΣ λαός οι (ΚΑ9110) Κάφροι Αντίχριστοι του Ιουδαϊκού Ισραήλ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΑΝ τα πάντα ! μετατρέποντας τους ανθρώπους σε ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ ! προσάπτοντας τους και τον σιβυλλικό χαρακτηρισμό του GOΙΜ που αποτελούν και την ΣΑΒΟΥΡΑ της νοήμονος ανθρωπότητος ! τους (ΝΖΜ2082) Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του Ισραήλ ! που και αυτούς τους περιμένει παραδειγματικό ΤΕΛΟΣ από τα ψάρια του ωκεανού ! που φτιάχτηκαν και αυτά από τον θεό για να τρώνε όόόλη την ΣΑΒΟΥΡΑ του πλανήτη γη ! Καιρός λοιπόν τέκνα της ΣΙΩΝ α.ε. να αρχίσετε να ζείτε την πραγματικότητα και να μην βαυκαλίζετε τους εαυτούς σας με τον ναό του Σοφού βασιλιά σας Σολομώντα να τον στήσετε επάνω στα ερείπια του τεμένους του ΑΛΑΞΑ ! Άλλωστε για όόόλα φροντίζει ο μπαμπάς σας ο θεός ! που σας τον έχει προγραμματίσει αυτόν τον ναό να φιλοξενείται μέσα στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ για να θυμίζει την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

απο το νομικο τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


το όνειρό τους το τρελό που ΔΕΝ τους βγήκε αληθινό να γκρεμίσουντο τέμενος του ΑΛΑΞΑ και να στήσουν από πάνω τον ναό του Σολομώντος 


Μ’ ένα όνειρο τρελό
που δεν βγήκε αληθινό
ξεκινήσανε με το λαό τους
και στου δρόμου τα μισά
σβήσαν τ’ άστρα της Σιών   
ξαφνικά από τον ουρανό τους  

ποια μοίρα τους ζηλεύει  
πιο μάτι φθονερό   
και χάθηκε η Σιών τους  
προτού να την χαρούν  
σαν πλοίο που ναυάγησε  
σαν νούφαρο που σάπισε  
στις λίμνης μέσα το θολό νερό  

με ελπίδες λιγοστές  
έστω και απατηλές  
τον ναό τους περιμένουν
ίσως βγει αληθινό  
τ’ όνειρο τους το τρελό  
τ’ όνειρο τους το ναυαγισμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου