Recent Posts

25 Νοεμβρίου 2016

Ξεκληρίζοντας αμάχους για λογαριασμό της ΣΙΩΝ α.ε.


ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.


Θεσσαλονίκη 25/11/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
   Τέκνα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! Σήμερα σας μοστράρουμε νέο βίντεο ! που το φτιάξατε για να τρομοκρατείτε τα ζώα τα μασόνια σας ! από τα προτεκτοράτα που κουμαντάρετε μέσω των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας ! Ρέέέ σεις ? τα ξέρει αυτά ο μπαμπάς σας ο θεός ? που φτιάχνετε αυτές της ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ κατά των Αραβικών λαών ? με τα μισθοφόρικα ΖΩΑ μασόνια σας ? ισοπεδώνοντας τα πάντα ! για την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας διακρίνει ? προκειμένου να τρομοκρατείτε λαούς ? σπέρνοντας τον όλεθρο ! και την καταστροφή ? Και σίγουρα θα προσδοκάτε ακόμα απ’ τον μπαμπά σας τον θεό να σας δώσει και άλλη παράταση πέραν της 20ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του 2016 προκειμένου να προλάβετε να σας φτιάξουν και τον περίοπτο ναό του Σολομώντα σας ! οι ΒΛΑΜΕΝΟΙ & ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ηγέτες σας όπως ο Βλαδιμηρούτσκας σας ΠΟΥΤΙΝ που τον βάζετε να βομβαρδίζει άμαχους ! Αλλά και ο νεοεκλεγμένος από εσάς καρπαζοεισπράκτορας σας ο ΤΡΑΜΠ από τις U.S.A. ! Καλά ρέέέ για βλάκα τον έχετε αυτόν τον μπαμπά σας τον θεό ? που πιστεύετε ακόμα πως μπορείτε να τον δουλεύετε ψιλό γαζί ?και να τον παραμυθιάζετε πως για όόόλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας είναι από τα ΓΙΔΙΑ τα μασόνια ! που τα βάζετε ΕΣΕΙΣ να μασουλάνε παράδες ! και να διαπράττουν για λογαριασμό σας τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που συνεχίζουν να διαπράττουν γύρω από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ! Αλλά και τους λοιπούς σας συνεργάτες που τους έχετε σε κάτι GOLDMAN SACΗS & LEHMAN BROTHERS να παριστάνουν τα GOLDEN GOΙΜ"S σας ! για να ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ τους φορτωμένους οικονομικά ! μια και δεν ξέρουν άλλους τρόπους να επενδύσουν τα χρήματα τους σε παραγωγικούς φορείς ! Αλλά προτιμούν και αυτοί σαν καθαρόαιμα ΖΩΑ δικά σας να εμπιστεύονται τα χρήματα τους σε εσάς τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ !!! Το τελικό ρεζουμέ της όόόλης αυτής ιστορίας σίγουρα το γνωρίζετε ! καιρός λοιπόν τώρα να προδιαθέσετε και τα ζώα τα μασόνια σας ! για ένα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ ! δίχως τον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ ιουδαϊκό λαό σας !

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

11
Σχόλια

Nasia Michailidou
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 17 ώρες

Panagiotis G Papanikolaou Ρε μλκ Χατζηπσεκαζμένε, μην λες τέτοια για τα σκυλάκια γιατί κυκλοφορούν και πσεκαζμένοι κτηνοβάτες εδώ μέσα
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 17 ώρες

Giannis Kolias επανηλθε δυνατός
Μου αρέσει! · Απάντηση · 17 ώρες

Giorgos Panagakis Konstantinos Boras ο χατζηψεκασμενος κανει και κουιζ τωρα
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 14 ώρες

Konstantinos Boras Αντε να μοιρασει και λαχνούς με δώρο εξωγηινη γουρουνοπούλα
Μου αρέσει! · Απάντηση · 14 ώρες


Konstantinos Boras Δάσκαλε αν είναι καθυστέρα το λίγο το τέλος του κόσμου να προλαβουμε να δουμε το χριστουγεννιατικο Δοκτορ Χου και μετά ότι θέλεις
Μου αρέσει! · Απάντηση · 14 ώρες

Ellen Wright Φλογερη γιατρο και 300 χορευτριες λιγουρευεστε κυρ Στεφανε; Παει η ασανσερτζού, την ξεπερασαμε;
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 12 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου θαυμαστε κοσμε τους εκπροσωπους & σχολιαστας της Αγιας ΣΙΩΝ α.ε. μια και αποτελουν την ΣΑΒΟΥΡΑ του συστηματος ! με πρωτο και καλυτερο τον ΧΑΪΒΑΝ ΝΤΟΚΤΟΡ τον Παναγιωτακη Παπανικολαου ! που εχει και 4997 φιλους ! Καθως οι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ εβραιοι αφεντες τους ! τους εχουν κανει τους κωλους τους ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ μεσα στα βαρελια των μασονικων τους στοων ! απο το πολυ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ των οπισθιων τους ! για να εχουν παντα ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλα ! και να υπερασπιζονται παντα την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ εβραιου ΚΕΡΑΤΑ !!! για λογαριασμο της εγκληματικης τους οργανωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες

Konstantinos Boras https://www.youtube.com/watch?v=h3Yrhv33Zb8αφιερωμένο δάσκαλε



Aerosmith - Love In An Elevator
Music video by Aerosmith performing Love In An Elevator. YouTube view counts…
YOUTUBE.COM
Μου αρέσει! · Απάντηση · 56 λεπτά





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου