Recent Posts

14 Νοεμβρίου 2016

ο βομβαρδισμένος ΣΥΡΙΟΣ πιτσιρικάς που τα είπε όόόλα στον ΘΕΟ !



ENAΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΣΥΡΙΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ

Θεσσαλονίκη 14/11/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Αάάά ρέέέ ΖΑΒΑ & ΠΑΛΑΒΑ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ που το παίζετε ακόμα τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. μέσα από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ? Ακόμα θα γιορτάζετε την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ? με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας ? καθώς τα σφάζετε σαν τ’ αρνιά ! και τα κρεμάτε στα τσιγκέλια ! προκειμένου να τρομοκρατείτε τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας τα μασόνια ! μέσω της εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! γυρίζοντας στα πλατώ της WARNER BROSS τις μποσικαμάρες σας σε βίντεο ? ότι ΔΗΘΕΝ σας τους ΣΦΑΖΟΥΝ οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ της ISIS ? που μόλις σχολιάσουμε τα λαμπρά βιντεάκια σας ? φροντίζετε να τα αποσύρετε ! γιατί αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι σας έχουν πάρει χαμπάρι όχι μόνον οι νοήμονες πολίτες ? αλλά όπως πολλάκις σας το έχουμε εγγράφως διατυπώσει ! Σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη οι πέτρες και τα πελεκούδια ! το τι ΣΚΑΤΑ τρώτε κάθε μέρα όόόλοι μαζί με αυτούς που τους εκλέγετε στα ΔΗΘΕΝ κοινοβούλια των προτεκτοράτων κρατών σας ! Όπως πρόσφατα στις U.S.A. Δουλεύοντας ψιλό γαζί ακόμα και τον μπαμπά σας τον θεό ! ότι τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ σας εκλέγουν τον ηγέτη του κάθε κράτους ! Ενώ εσείς ? σίγουρα πιστεύετε ότι ο μπαμπάς ο θεός μασά ακόμα τον ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ ! και προσδοκάτε ακόμα να σας χρίσει και παντοκράτορες ! που όόόλα τα σφάζετε ! όόόλα τα μαχαιρώνετε ! για την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !
Χθες είχατε επέτειο για τις πολλαπλές εορταστικές εκδηλώσεις που σας είχαν κάνει ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στις 13/11/2015 για τον πιτσιρικά που σας τον μοστράρουμε στην κύρια φωτογραφία ! Καθώς σας το λέει καθαρά ! πως θα τα πει όόόλα στον μπαμπά σας τον θεό το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρεύετε όόόλοι οι Εβραίοι ! και τα τρώτε με τα ΖΩΑ τα μασονια σας ! Και είδατε το τι εισπράξατε πέρυσι στο Παρίσι ? ΔΑΚΤΥΛΙΚΗ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ ! που βάλατε να κάνουν και παρέλαση μετά ! όόόλα τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ & ΕΚΛΕΚΤΑ ΣΑΣ ΖΩΑ για το ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ και το ΣΑΡΛΙ ΕΝΤΟ !!!
Φροντίστε τώρα να εορτάσετε στις 17/11/2016 με τα λοιπά ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ σας αλλά και τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ της γιγάντιας εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! και τα λέμε μετά στις 20/12/2016 πόσα απίδια απομένουν ακόμα μέσα στον ιουδαϊκό σας σάκο !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


το συγύρισμα που υπέστησαν οι Εβραίοι στις 13/11/2015 στο ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ & ΣΑΡΛΙ ΕΝΤΟ !!! από τις ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ βγάζοντας όόόλα τα ΕΚΛΕΚΤΑ τους ΖΩΑ σε πορεία διαμαρτυρίας !


Τα ΜΑΥΡΑ πρόβατα τα κοινώς μασόνια των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων ! κρεμασμένα στα τσιγκέλια προς παραδειγματισμό των υπολοίπων !

πιτσιρικάδες που υποδύονται τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ της ISIS στα πλατώ της WARNER BROSS εν ώρα γυρίσματος σκηνών βίντεο ! προκειμένου να διασκεδάζουν την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των Εβραίων ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου