Recent Posts

18 Αυγούστου 2016

STOP MASON MAFIA THE END




TO ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ





Θεσσαλονίκη 19-8-2016



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα των ΚΑ 9110 που μεταφράζεται αυτή η πινακίδα με τον αριθμό αυτό σε ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του Ιουδαϊκού Ισραήλ !!! Τι χαμπάρια ? Θα το ΚΩΛΟΒΑΡΑΤΕ ακόμα με τα δημοσιο-υπαλληλικά ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ σας στο αχανές σας KERATISTAN ? ή θα υπακούσετε στο σενάριο που μας έχει γράψει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ? προκειμένου να ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΟΥΝ και τα μυαλά των πάντων ? Κι όσοι από αυτούς μας το αποδείξουν ότι έχουν μυαλό να συνεχίσουν ν’ απολαμβάνουν επίγειο παράδεισο ! Οι υπόλοιποι που επιθυμούν να παριστάνουν τα GOIM σας ? ως γράφει και το σενάριο του δικού σας μπαμπά Θεού !!! πηγαίνουν οι ΝΖΜ 2082 για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! διότι ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε για νοήμονα όντα ? και ΔΕΝ προβλέπει Εβραίους αφέντες με την Αγία τους ΣΙΩΝ Α.Ε. να το παίζουν παντοκράτορες ! μετατρέποντας τους νοήμονες ανθρώπους σε ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ που δεν διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό! και να τα τοποθετούν σε καίρια πόστα των δημοσίων υπηρεσιών ! αλλά και μαριονέτες στην υποτιθέμενη ΕΞΟΥΣΙΑ ! χωρίζοντας τους λαούς σε προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη ! διοικούμενα από τις 77 φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ των (Κ.Ι.Σ.) Κοινοβουστασίων & Ισραηλινών Σταβλαρχιών !

Συνεπώς μετά την ολοκληρωτική επικράτησή σας με το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ και με τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που σας έφτιαξαν και κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ! επιχειρείτε τώρα με το 4ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ την εγκαθίδρυση παγκόσμιας ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ μέσω της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας ! και με το παραμύθι των ΣΟΦΩΝ σας προγόνων, που είχαν την φαεινή ιδέα να ιδρύουν την Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε. επιχειρείτε να υποτάξετε τους πάντες και τα πάντα υπό τους πόδας του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ εβραϊκού λαού σας ! Δεν νομίζετε ότι αυτήν την ΑΠΛΗΣΤΙΑ & ΑΦΡΟΣΥΝΗ σας δεν την θέλει ούτε και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ??? που σας έκανε κι εσάς νοήμονες ? όπως ακριβώς και όόόλα τα ΖΩΑ του πλανήτη γη ? και σας έδωσε απτά παραδείγματα στο διάβα των αιώνων !

-2-

Όπως στο 586 π.Χ. με τον Ναβουχοδονόσορα που σας εκτόπισε από την σημερινή Παλαιστίνη, σας γκρέμισε τον περίοπτο ναό του σοφού βασιλιά σας Σολομώντα και σας έστειλε στην Μεσοποταμία, στο σημερινό ΙΡΑΚ, για 50 χρόνια να προσεύχεστε και να παρακαλάτε τον μπαμπά σας τον Θεό να σας συγχωρήσει για τις ΑΦΟΔΕΥΣΕΙΣ που φτιάχνατε μέσω των μασονικών σας στοών μασόνια ? καθώς τον βεβαιώνατε ότι θα γίνετε καλοί άνθρωποι ? και όχι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ? Κι άμα επιστρέψατε στα πάτρια εδάφη σας αρχίσατε πάλι τον ιουδαϊκό σας χαβά ! ΑΠΟΠΑΤΩΝΤΑΣ πάλι μασόνια ! που όπως λένε παλιά μας τέχνη κόσκινο ! έτσι ? Γι’ αυτό σας έστειλε υπό μορφή Θεανθρώπου τον Γιο του τον Χριστό που ήταν Γαλιλαίος ! και όχι Ιουδαίος ! για να σας αποδείξει πως είναι Έλληνας και ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Θεός, μια και την ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ την έδωσε ο Θεός σας στους Αρχαίους Έλληνες και την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ στους δικούς σας Εβραίους προγόνους !  Μα εσείς με το μίσος που τρέφατε  κατά των Ελλήνων τον σταυρώσατε ! για να σας πει και ο Πόντιος Πιλάτος « η κατάρα σε σας και στα παιδιά σας»

Και να που το 70 μ.Χ. ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός σας έστειλε τον Ρωμαίο αυτοκράτορα τον ΤΙΤΟ ΒΕΣΠΑΣΙΑΝΟ, να σας γκρεμίσει οριστικά και αμετάκλητα τον διαβολοναό σας του Σολομώντα ! και να σας διαολοστείλει από την Ιερουσαλήμ ! για να αφοδεύετε πάλι μασόνια εκτός Παλαιστίνης ! Με αποτέλεσμα ο Θεός να σας γράψει τους νόμους του ! στις 8/6/570 μ.Χ. δια χειρός Μωάμεθ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ ! για μια χρηστή κοινωνία ! κι από πίσω, καπάκι που λένε, το 628 μ.Χ. να σας στείλει τον Ηράκλειο ! Αυτοκράτορα και Α’ Βασιλέα του Βυζαντίου να σας κατακρεουργήσει μέσα στην Ιερουσαλήμ ! και να σας εκτοπίσει στα πέρατα της γης, μην αφήνοντας στην Παλαιστίνη ίχνος ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥ που αφόδευε μασόνια ! το αποτέλεσμα ? να τον καταριέστε τον Ηράκλειο στις προσευχές σας προς τον μπαμπά σας τον Θεό και να του τονίζετε μέχρι και σήμερα πως δεν πρέπει να ξεχάσει αυτός ο Θεός σας να κάνει τα κόκαλα του Ηράκλειου να τρίζουν ! για το χνέρι που σας έκανε και σας έσφαξε περί τις 90.000 με 100.000 χιλιάδες και όόόλους τους σοφούς κι εκλεκτούς σας Εβραίους

Για να σας το ξαναφτιάξει αυτός ο μπαμπάς σας ο Θεός αυτό  το χνέρι πιο άγριο, το 1223 – 1227 με τον Μογγόλο ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ! ξεκληρίζοντας 3.500.000 εκατομμύρια Εβραίους ! δένοντας χειροπόδαρα και ξαπλώνοντας τα κάτω όόόλα τα μικρά παιδάκια σας, για να πάνε από ποδοβολητά αλόγων ΠΟΛΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ! και για επιδόρπιο να τον επιτρέψει ο Θεός τον ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ να σας ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ και 20.000.000 εκατομμύρια ΧΑΖΑΡΟΥΣ, συγγενική σας φυλή, για τις υπηρεσίες που κι αυτοί σας προσέφεραν !

Για να σας θυμίσει πάλι αυτός ο Θεός σας στις 11/9/2001 με την ΕΞΑΫΛΩΣΗ του ιουδαϊκού σας εμβλήματος στην Νέα Υόρκη των U.S.A. πως για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ σας ! σας έχει προγραμματίσει τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας μαζί με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ, που στα Αραβικά αποκαλούνται ΑΛΚΑΪΝΤΑ, για την επερχόμενη και προγραμματισμένη ΝΑΓΚΜΠΑ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ), για μια κοινωνία δικαίου με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!! καταργώντας όόόλες αυτές τις εορτές μίσους που τους επιβάλλατε μέσω της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ! και καθιερώνοντας την μία και μοναδική εορτή, που η παγκόσμια ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ συμπίπτει ημερολογιακά με την 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ που είναι η εορτή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Σημείωσις: παραθέτουμε σχόλια με έναν Εβραίο ραββίνο για να συναγάγετε τα συμπεράσματά σας για τον υπερόπτη ! τον άφρονα ! και ΑΠΛΗΣΤΟ λαό των Εβραίων





Το άγαλμα του ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ που το 586 π.Χ. κατεδάφισε τον ναό του Σολομώντος κι εκτόπισε τους Εβραίους στην Μεσοποταμία ! το σημερινό ΙΡΑΚ.

 Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας ΤΙΤΟΣ ΒΕΣΠΑΣΙΑΝΟΣ που το 70 μ.Χ. ξανακατεδάφισε οριστικά και αμετάκλητα τον διαβολικό ναό του Σολομώντος ! σφάζοντας τους Εβραίους που αφόδευαν μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ στην περιοχή της Παλαιστίνης και Μέσης Ανατολής.



Ο Αυτοκράτορας και Α’ Βασιλέας του Βυζαντίου ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ που το 628 μ.Χ. κατέβηκε με τον στρατό του στην Παλαιστίνη κι αφού κατέσφαξε τους ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΥΣ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ Εβραίους, τους εκτόπισε στα πέρατα της γης ! Για να τον καταριούνται οι Εβραίοι μέχρι και σήμερα.

 Θαυμάστε το γιγάντιο μνημείο του Μογγόλου κοσμοκράτορα ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ στην πρωτεύουσα Ουλάν Μπατόρ που από το 1223 – 1227 μ.Χ. κατακρεούργησε 3.500.000 εκατομμύρια Εβραίους και 20.000.000 εκατομμύρια ΧΑΖΑΡΟΥΣ, συγγενική βρωμοφάρα των Εβραίων 



H πρωτη και βασικη ΝΤΡΟΠΗ αυτων των Ολυμπιακών Αγωνων στη Βραζιλια, είναι η αισχρη συμμετοχη ενος ανυπαρκτου "λαου" και "κρατους" τρομοκρατών, φονιαδων και καπηλευτων της ιστοριας, των λεγομενων ψευτο"παλαιστινιων", οπου το 1972 στους Ολυμπιακους Αγωνες του Μοναχου, εσφαξαν 11 Ισραηλινους αθλητές, ντροπιαζοντας και το ιδιο το λεγομενο "ολυμπιακο αθλητικο πνευμα"... Αλλα δυστυχως η παγκοσμια κοινή γνωμη εκτος απο υποκρισια και καλλυμενο αντισημιτισμο, πασχει και απο αμνησια...οπου την βολευει, φυσικα.... (Και να θυμίσουμε πως η "παλαιστινικη" αποστολη βασικα αποτελειται απο Αιγυπτιους και ...Γερμανους αθλητές...). Δευτερη ΝΤΡΟΠΗ, η αρχη των Αγωνων αυτων, όπου όταν οι "πανεξυπνοι" Βραζιλιανοι εβαλαν στο ιδιο πουλμαν την λιβανεζικη και ισραηλινη αποστολη, οι λιβανεζοι αθλητές (φιλοτρομοκρατες) εμποδισαν τους ισραηλινους αθλητες να μπουν μεσα στο πουλμαν...αποδεικνυοντας περιτανα πως οι αραβες μισουν θανασιμα τους εβραιους και το εβραικο κράτος, ασχετα το ποσο δυτικοππιημενοι το παιζουν (οπως οι αραβες του Λιβανου). Αυτο ας μας γινει ενα καλο μαθημα. Αν το Ισραηλ ηταν ενα αληθινο εβραικο κράτος με εθνικη υπερηφανεια θα μπουκοταριζε για τους παραπανω λογους το φιασκο αυτο που λεγεται "ολυμπιακοι αγωνες Βραζιλιας" και θα εφερνε πισω ολους τους αθλητες του.

Israeli sailing coach Udi Gal shared a Facebook post in which he told of how members of the Lebanese delegation refused a ride with Israeli athletes.


Σχόλια
Alexander Theofanidis
Alexander Theofanidis 1. Πάντα φταίει κάποιος άλλος...
2. Παραθέτω ολόκληρη την ιστορία του εβραϊκού αθλητισμού:
Sotiris Dafnopoulos
Sotiris Dafnopoulos ραβί, να τον παιζεις και με το αριστερο καμια φορα, ν' αλλαζεις παραστασεις...
Giannis Kolias
Dimitris Iwannis Mpouras
Dimitris Iwannis Mpouras εσυ που σκοτωνεις γυναικοπαιδα ρε καθικι σιωνιστη που πανω στην γη των παλαιστινιων εκανες το κρατος σου εσυ μιλας;ειναι απιθμενο το θρασσος σου!!!!
Dimitris Iwannis Mpouras
Dimitris Iwannis Mpouras ναζιστες σιωνιστες τα ιδια ειστε την θυμασαι την ρειτσελ κορι που την πολτοποιησε η μπουντοζα οταν πηγε να εμποδισει τις κατεδαφισεις των σπιτιων των παλαιστινιων για την σαμπρα και την σατιλα στον λιβανο και τις σφαγες με τον αρχιχασαπη τον σαρον ποτε δεν ειχες γη νομαδας ησουν πηγες και την εχτισες πανω στην γη των αραβων και να σου πω και κατι τον θεο σας δεν τον πιστεψατε και τον σταυρωσατε!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ναααα που πετυχαμε και τον Μορδεχαϊ Φριζι ! γιααα πες μας κυριε Φριζι ? που εισαι και Ελλην υπηκοος ? γιατι τον μπαμπα σας τον θεο οι ΣΟΦΟΙ προγονοι σας τον καναν 1000 κομματια ? και τον διενειμαν στα ΜΗ νοημονα οντα ( ΖΩΑ ) ? που σιββυλικα τα αποκαλειτε οοολα τα μασονια σας GOΪΜ ? και γιατι εδημιουργησαν την Αγια σας ΣΙΩΝ Α.Ε. με τις θυγατρικες OFFSHORE εταιρειες σας ? και τα 77 ( Κ.Ι.Σ.) Κοινοβουστασια Ισραηλινων Σταβλαρχειων ? Δευτερον ! γιατι καταριεστε συνεχεια στις προσευχες σας τον ΗΡΑΚΛΕΙΟ τον αυτοκρατορα του Βυζαντιου ? που σας κατεσφαξε & σας εκτοπισε στα περατα της γης ? απο την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ το 628 μ.χ. ? και ΔΕΝ καταριεστε τον ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ που απο το 1223 - 1227 σας κατεσφαξε 3.500.000 εβραιους ? Προσταξε να δεσουν τα παιδακια σας χειροποδαρα και να τα ξαπλωσαν κατω για να πανε απο ποδοβολητα Αλογων ? ΠΟΛΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ? Αλλα και να λιανισει 20.000.000 ΧΑΖΑΡΟΥΣ συγγενικη σας φυλη ? Και Τριτον πιστευετε ακομα με το ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ολοκαυτωμα του 3ου ιουδαικου σας ΡΑΪΧ οοολοι οι ΔΗΘΕΝ πανεξυπνοι εβραιοι ! οτι ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης θεος μασα ακομα τον ιουδαικο σας ΤΑΡΑΜΑ ??? περιμενω απαντηση σου ! για να μας πεις ? για το παραδειγματικο σεναριο που εχει γραψει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! Καθως και για τον εκλεκτο λαο των εβραιων με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 σας ! Αλλα και τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασονια σας το τι τα περιμενει απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! Dako ?
Mordechai Frizis
Mordechai Frizis Καλα βρε αντισημιτικα σκουληκακια, τα χετε παιξει εντελως φαινεται....χαχαχαχα....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.....χαχαχαχαχαχαχα
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου αποσποντα φιλε ΦΡΙΖΙ μην χανεις την ψυχραιμια σου ? γιατι και εμεις αυτο λεμε ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !!! και παρτο χαμπααααριιιι πως το σεναριο αυτο το εχει γραψει ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος !!! που ΔΕΝ ειναι ΑΧΜΑΚΗΣ ( ΑΓΑΘΟΣ ) οπως παραμυθιαζετε τα ΖΩΑ τα μασονια σας ! Καθως οοολη την ΣΟΦΙΑΤΟΥ την εδωσε στους Αρχαιους ΕΛΛΗΝΕΣ και την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ στον ΔΗΘΕΝ περιουσιο λαο σας ! Γιατι τους νομους του ! τους εχει γραψει μεσα στο ΚΟΡΑΝΙ !!! στις 8/6/570 μ.χ. για να τους ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τωρα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! και φυσικα και με την βοηθεια των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ ( ΒΑΣΗ ) χοροστατουντος και του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των ιουδαιων ! που σας καταργει οοολες τις μισαλλοδοξες παρελασεις της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ιουδαιου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ! και καθιερωνοντας την μια και μοναδικη παγκοσμια ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ που ημερολογιακα συμπιπτει με την εορτη του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ ΣΑΣ !!! που ειναι και η ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΙΣ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! kapito ?
Mordechai Frizis
Mordechai Frizis Οταν οι ερπιστριες των ισραηλινων μας Μερκαβα, συνθλιψουν το κουφαρι σου, ξαναθυμησε μου τι αρλουμπες ελεγες, αντισημιτικη κατσαριδα....χαχαχαχαχαχαχα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρεεε ΜΟΡΔΕΧΑΪ ΦΡΙΖΙ επιτρεπεται ρε να λεει ενας εξυπνος ραββινος του επιπεδου της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. για ερπυστριες της εγκληματικης σας μοσσαντ ? αυτα ρεεε σας μαθαινουν μεσα στις συναγωγες σας οι προκατοχοι σας εβραιοι ? Αρα ο ΚΩΛΟΣ σας τραβαει το ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ με το ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ ? που σας ετοιμασε ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος ? απο τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μεσα στις συναγωγες σας ! καθως σας ΣΦΑΖΟΥΝ σαν τα τραγια ! και η εγκληματικη σας μοσσαντ κοιμαται απ εξω μακαριως !!! Αaaferim masiala !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου