Recent Posts

26 Αυγούστου 2016

Oι σφραγίδες των ΚΑ 9110 & ΝΖΜ 2082 του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!


 
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4286 ΤΟΥ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΙΣ 26/8/1831 ΠΡΙΝ 185 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


 Θεσσαλονίκη 26/8/2016
 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Περιούσια τέκνα του εκλεκτού λαού του ιουδαϊκού Ισραήλ έχετε συνειδητοποιήσει ότι μετράτε μέρες με διψήφιο αριθμό ? της ΔΗΘΕΝ κυριαρχίας σας επί της γης ? και ότι στις 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ του 2016 έχουμε και την επίσημη αναγγελία ΘΑΝΑΤΟΥ της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ? στον πρώτο όροφο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ? μετά των μαφιόζικων θυγατρικών σας Α.Α.Ε. και κατ’ επέκταση και των OFFSHORE θυγατρικών εταιρειών ? Ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός μας τόνισε εμάς που αποτελούμε και το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να σας περιποιηθούμε με παραδειγματικό τρόπο τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες σας, καθώς φρόντισε αυτός ο μπαμπάς σας θεός που είναι και δικός μας μπαμπάς !!! να γράψει τους νόμους του μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ δια χειρός Μωάμεθ στις 8/6/570 ! και αφού σας άφησε να κάνετε ΤΑΡΑ - ΜΑΝΤΑΡΑ όόόλους τους λαούς της γης στο διάβα των αιώνων ? να σας βγει με ΚΟΚΚΙΝΟ με τον ομογάλακτο αδελφό σας τον Ιωάννη Καποδίστρια που τον έβαλε να πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του κυβερνήτη ! και από GREKΙA που ονομάσατε το νεοσύστατο ΔΗΘΕΝ κράτος σας ? Αφού πρώτα με άτιμο τρόπο το κάνατε ΣΚΑΝΤΖΑ από την Οθωμανική Αυτοκρατορία με την μαφιόζικη ΦΙΛΙΚΗ Ανώνυμη Εταιρεία σας ! στήσατε το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ της εβραϊκής μασονικής σας ΜΑΦΙΑΣ τοποθετώντας τα ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ σας σε όόόλες τις Δημόσιες υπηρεσίες σας ! Με φρούραρχο και Διοικητή της μαφιόζικης αστυνομίας σας τον ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ Διοικητή να καταστρώνει την δολοφονία του Καποδίστρια που από τις 8/6/1828 τον έκανε επιτελούς τον υπ’ αριθμό 4286 ο Καποδίστριας και νόμο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους στις 26/8/1831 !!! που σήμερα 26/8/2016 συμπληρώθηκαν 185 χρόνια !!! Με αποτέλεσμα μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα να τον δολοφονήσετε όχι με αυτούς που παρουσιάσατε για δολοφόνους ? αλλά με τους μαφιόζους πράκτορες σας που τους καλύψατε αυτούς !!! για τον ρόλο που πήρε στα σοβαρά να νοικοκυρέψει αυτήν την χώρα ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ τους Δημοσίους Υπαλλήλους σας να γίνονται μέλη της μασονίας και να ορκίζονται πίστη στην εβραϊκή ΣΙΩΝ ΜΑΦΙΑ ! για να βουλιάζετε επί του ασφαλούς ΕΣΕΙΣ την όποια οικονομία του ΔΗΘΕΝ κράτους ! με αυτόν τον τρόπο βάζοντας μπροστά τα ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ σας ! τα μασονια ! που σιβυλλικά τα αποκαλείτε GOΙΜ στο κάθε προτεκτοράτο σας που τυγχάνει να είναι κληρονομιά όπως τα παραμυθιάζετε απ’ τον μπαμπά σας τον θεό !
Στις 21/12/2012 φρόντισε αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός να σας ΛΗΞΕΙ και επισήμως η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! και από 22/12/2012 όπως γνωρίζετε όόόλοι οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι του ιουδαϊκού σας KERATISTAN έχει αναλάβει στο αθόρυβο η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που Δημεύει όόόλες τις επιχειρήσεις της γιγάντιας Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. με τα του ζωικού Δημοσιοϋπαλληλικού σας προσωπικού ! καθώς αυτά είναι και τα ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ κτησιχρησίας της ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! Όπως η πατσαβούρα σας Αναστασία Ζαμπούρη στις 23/8/2007 με τις αφύσικες ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ που σας άναψαν ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για την άρνηση παραλαβής Ασφαλιστικών Μέτρων και ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ των ΔΗΘΕΝ βουλευτικών εκλογών ! Αλλά και τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ Παναγιωτάκη Παυλίδη στις 21/2/2013 το τι πάθατε εκείνη την στιγμή με το τριπλό χτύπημα των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ μέσα στη Δαμασκό της ΣΥΡΙΑΣ ! για την άρνηση παραλαβής της ΜΗΝΥΣΕΩΣ και των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ της 666 ΣΙΩΝ Α.Ε !!! Γι’ αυτό από 21/2/2013 κατετέθησαν μέσω Διαδικτύου που σας διαβάζουν ακόμα και οι πιγκουΐνοι στην γη του ΠΥΡΟΣ ! η ΜΗΝΥΣΗ & τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για ποσόν 2.760.000.000.000.000 ευρώ υπολογισμένα με σημερινές τιμές σε ράβδους χρυσού !
Συνάμα φρόντισε στις 14/11/2013 αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός να γράψει και την πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! διά χειρός ΧΑΤΖΗ ! Και το σπουδαιότερο ? να σας στείλει με δυο χαρακτηριστικές πινακίδες αυτοκινήτων στου ΔΙΑΟΛΟΥ την μάνα ! εκεί που είναι και ο φυσικός σας χώρος των ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ ( ΚΑ9110 ) και για τα ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ σας που ΔΕΝ διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό και είναι οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΟΙ των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ   (ΝΖΜ 2082) ? ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ! και όχι μόνον ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών τους ! Αλλά για να θυμίζουν στις επερχόμενες γενεές τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που στην Αραβική διάλεκτο αποκαλούνται ΑΛΚΑΪΝΤΑ !!! Δηλώνοντας παράλληλα με την υπογραφή του ! και ο μπαμπάς σας ο θεός !τον ΣΤΟΧΟ που ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ και ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !




 


Τον υπ’ αριθμό 4286 νόμο στις 26/8/1831 ο Ιωάννης Καποδίστριας τον καθιέρωσε ως νόμο του ελληνικού κράτους

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ στους δημοσίους υπαλλήλους να συμμετάσχουν στην εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ




Ο Θοδωράκης Κολοκοτρώνης όταν ωρίμασε ηλικιακά κατάλαβε πως πίσω από την φιλική ανώνυμη εταιρεία ήταν οι ραδιούργοι Εβραίοι λέγοντας,  «το κόκκινο φέσι έγινε τώρα εβραϊκό ΚΙΠΑ για πιο άγρια τυραννία»



Ο Ιωάννης Μακρυγιάννης είπε ξεκάθαρα «δυστυχώς επιλέξαμε να μας κυβερνά ένας κακορίζικος  ! θρασύδειλος ! και βάρβαρος ! λαός που είναι οι ακαθαρσίες και τα ιουδαϊκά μιάσματα του ΚΕΡΑΤΑ»!

Dimitris Miou Την πινακίδες δεν στις έδωσαν ακόμα; 😃

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρεεε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ Dimitraki Miou με το ΚΛΟΥΒΙΟ που εχεις και εσυ μυαλο ! ακομα ΔΕΝ καταλαβες ? το τι παιζεται στο ιουδαικο σας ΚΕRATISTAN ? Αυτες τις πινακιδες σας τις εφτιαξε ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος ! για να θυμιζει στις επερχομενες γενεες τους ΝΖΜ2082 δηλαδη τους Νεομαρτυρες Ζωα Μασωνους των 12 φυλων του ιουδαικου ισραηλ ! και για τις πινακιδες ΚΑ9110 ! τους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του ιουδαικου ισραηλ ! Τετοιες πλακες μονον ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! μπορει να σας κανει ! Δεν ειδες ρεεε χαμενε στις 31/7/2015 μολις τις ξηλωσαν αυτες τις πινακιδες ? το τι εγινε στην ΣΑΓΚΑΗ της ΚΙΝΑΣ ? χιλιαδες αυτοκινητα ΚΑΗΚΑΝ !!! με αφυσικο τροπο ! που οι φωτιες κρατησαν για μισο μηνα ! Γιατι τωρα εσυ και οι ομογαλακτοι αδερφοι σου εβραιοι πιστευετε οτι θα την βγαλετε ΚΑΘΑΡΗ ? Σας περιμενει ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ !!! μεσα στα 77 ενυδρεια των φεουδαρχικων σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! και τα ΖΩΑ τα μασονια σας πηγαινουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! Gege ? η nuku gege ?
Dimitris Miou
Dimitris Miou Α! Κατάλαβα, δεν φτάνει που δεν πήρες τις πινακίδες. Σου ήρθε και ο Ενφια στο καπάκι! 😂

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Dimitraki Miou Αν παω στο Αστυνομικο Ιουδαικο Μεγαρο ! και μου τις δωσουν τις πινακιδες μετα απο 13 μηνες ? σημαινει πως αυτοι που ειναι εκει μεσα ειναι Ελληνες αστυνομικοι !!! Δεν ειναι καλυτερα να κανω τον ριγμενο ? για να καταλαβαινει και η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ πως οοολοι αυτοι που ειναι εκει μεσα ειναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ & ΜΗ νοημονα οντα ? Αλλα και ΤΣΑΝΑΚΙΑ του εβραϊκου μασονικου ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ ? που εξακολουθουν να αγνοουν τον νομο 4286 του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ που εγινε νομος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κρατους στις 26/8/1831 απαγορευοντας τους δημοσιους υπαλληλους να συμμετεχουν στην ΜΑΣΟΝΙΑ που ειναι δημιουργημα των ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΩΝ της ΣΙΩΝ Α.Ε. για να καταδυναστευουν τους απροστατευτους πολιτας με τις μαφιοζικες Ασφαλιστικες Ανωνυμες Εταιρειες & τις λοιπες OFFSHORE εταιρειες τους ! που τις χρεοκοπουν και μεταφεροντας το χρημα στην γιγαντια και αδηφαγα ΣΙΩΝ Α.Ε. βουλιαζοντας παραλληλα και τις οικονομιες οοολων των απροστατευτων λαων ! Καταλαβες τωρα ? γιατι τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ οι εβραιοι τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ αμεσως μετα με την εβραϊκη μαφια ? Και γιατι ο μπαμπας σου ο θεος εφτιαξε τα ψαρακια ΠΙΡΑΝΧΑΣ ? και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοκτης θαλασσας ? Για να φανε οοολη αυτην την ΣΑΒΟΥΡΑ που την εγκατεστησαν οι πατρονες τους εβραιοι με τα ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλα !!! μεσα σε οοολες τις δημοσιες υπηρεσιες ! του πλανητη γη !!! Για να πανε οοολοι αυτοι με συνοπτικες διαδικασιες για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ !!! και η ΣΑΒΟΥΡΑ στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!! για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ μετα αυτος ο πλανητης απο αυτα τα παρασιτα που υπηρετουν το μασονικο εβραικο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΛΗΤΑΡΓΙΟ !!! kombrente mi kerido ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ amigo ?
Dimitris Miou
Dimitris Miou Τι να σου πω; Ότι σε φωτίσει ο Εωσφόρος κάνε. Πινακίδες όμως ΔΕΝ πρόκειται να δεις, μιλημένα ξηγημένα!

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αυτο επιθυμω και εγω ZABAΛΗ μου Δημητρακη ! να πανε οοολοι τους στου ΔΙΑΟΛΟΥ την μανα ! εκει που ειναι και ο φυσικος τους χωρος ! οι ΝΖΜ2082 Νεομαρτυρες Ζωα Μασονοι των 12 φυλων του ιουδαικου ισραηλ ! Καθως ο πλανητης αυτος φτιαχτηκε για νοημονα οντα ! και οχι για ΜΗ νοημονα μασονια ! που ΔΕΝ διαθετουν ουουουτε με μιας κοτας μυαλο ! απ τον μπαμπα σου τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ !!! Dako ?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου