Recent Posts

17 Αυγούστου 2016

6/8/1945 η κυριαρχία της Αγ. ΣΙΩΝ Α.Ε.




ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ ΣΤΙΣ 6/8/1945 ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ GOIM Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

 
Θεσσαλονίκη 17/8/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr     

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Ρέέέ σεις που εξακολουθείτε με τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας να το παίζετε απόγονοι των ΣΟΦΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε., να σας θυμίσουμε ότι στις 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ είχατε επέτειο για το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ που διαπράξατε στις 6/8/1945 στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι ? ΔΕΝ βαρεθήκατε ρέέέ να φτιάχνετε τέτοιου είδους ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ & ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ? καθώς ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός  έφτιαξε τους πάντες έξυπνους, να σας παίρνουν χαμπάρι το τι ΣΚΑΤΑ ρόλους βαράτε όόόλοι μαζί με τα ΜΗ νοήμονα δημοσιο-υπαλληλικά σας ΖΩΑ, που σιβυλλικά τα αποκαλείτε GOIM !!!  Γιατί αυτά απλούστατα ΔΕΝ διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! όπως οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ σας ΔΗΘΕΝ ηγέτες από τα 196 προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! που τους βάζετε νυχθημερόν να βομβαρδίζουν και να εκτοπίζουν ΣΥΡΙΟΥΣ ! ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ! και ΚΟΥΡΔΟΥΣ ! καθώς το μίσος των απροστάτευτων πολιτών κατά του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ Εβραϊκού λαού σας έχει ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ το ποτήρι της ΟΡΓΗΣ και μεταφράζετε από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! με αφύσικες καταστροφικές πλημμύρες ! με βιβλικές πυρκαγιές ! με εξαϋλώσεις αεροσκαφών σας ! αλλά και με μετατόπιση των πυρομαχικών και οπλικών σας συστημάτων από τις αποθήκες σας στα χέρια των εξεγερμένων και επαναστατημένων λαών ! κατά του σαθρού και ελεεινού συστήματός σας μέσα στο ιουδαϊκό σας KERATISTAN !!! Υποβοηθούμενοι πάντα και από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ που στα Αραβικά ονομάζετε ΑΛΚΑΪΝΤΑ, καθώς σας μεθοδεύουν με ημερομηνία ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ σας την ιουδαϊκή σας ΝΑΓΚΜΠΑ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ).
Με πολύ διδακτικό τέλος για τα εκλεκτά σας μασόνια που βρίσκονται στα προτεκτοράτα κράτη σας, να μοστράρουν οι ορίτζιναλ σκελετοί τους μετά από επεξεργασία από τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού ! καθώς και τα κέρινα ομοιώματά τους στην ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ! Η δε ΣΑΒΟΥΡΑ τα μασόνια σας, που επιθυμούν να γίνουν κι αυτοί οι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ για τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! Και για σας που είστε και ο περιούσιος λαός του μπαμπά σας του Θεού να σας τιμήσει με  τον καλύτερο τρόπο η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με τα 77 ενυδρεία, που με εντολή Θεού πρέπει να παραδειγματίζετε τις μελλοντικές γενεές για τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που διαπράξατε στο διάβα των αιώνων κατά της ανθρωπότητος, σφετεριζόμενοι τα πάντα !!! μετατρέποντας τον πλανήτη γη, που ο Θεός έφτιαξε για νοήμονα όντα ! σε 77 Κοινοβουστάσια Ισραηλινών Σταβλαρχιών ! Για να αποκομίσετε τελικά 77 ενυδρεία στις πρωτεύουσες των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! με τα γνωστά ΠΑΣΣΑΛΩΜΑΤΑ ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ !!! που σας αρμόζουν ! για την ΦΑΕΙΝΗ ιδέα των ΣΟΦΩΝ σας προγόνων που ίδρυσαν την Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε. μετατρέποντας τους νοήμονες ανθρώπους σε ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ μασόνια, που ενεργούν με τυφλή υπακοή για το ιουδαϊκό σας KERATISTAN και είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και κατά των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Τα τρία από τα επίλεκτα φρούτα του ιουδαϊκού KERATISTAN & της ΣΙΩΝ Α.Ε. μεθύστακας ΤΣΟΡΤΣΙΛ ! χορεύτρια ΡΟΥΣΒΕΛΤ ! και καλός πατερούλης των Εβραίων ΣΤΑΛΙΝ !

 Από την 71η επέτειο της ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ που διέπραξαν οι Εβραίοι με τα υποτακτικά τους GOIM στην ισοπέδωση της ΧΙΡΟΣΙΜΑ και του ΝΑΓΑΣΑΚΙ με τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της ΣΙΩΝ Α.Ε.


Η σημερινή πόλη ΧΟΜΣ της ΣΥΡΙΑΣ όπως την κατάντησαν οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι  με τα υποτακτικά τους ΖΩΑ – GOIM ΠΟΥΤΙΝ ! ΑΣΑΝΤ ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΟΜΠΑΜΑ ! και τους λοιπούς ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ μισθοφόρους μασόνους υπηρέτες του ιουδαϊκού KERATISTAN


H ισοπέδωση της πόλης ΧΑΛΕΠΙ από τα ΖΩΑ – GOIM των Εβραίων που όόόλα μαζί διασκεδάζουν με την ιουδαϊκή τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ


Ο πρόσφατος βομβαρδισμός ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ μέσα στην ΣΥΡΙΑ από τα ΖΩΑ  των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ Εβραίων της ΣΙΩΝ Α.Ε. και του ιουδαϊκού τους KERATISTAN

Περάσαν 24 χρόνια από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Θάνου Αξαρλιάν...
και η αδιάφορη και μαρασμένη Ελληνική Πολιτεία ...
αφήνει τους δολοφόνους του να εκδίδουν βιβλία, τους δίνει άδειες και το σκάνε και κάτι ΠΟΤΑΠΑ υποκείμενα, τους υπερασπίζονται μέσα στο κοινοβούλιο και τους δίνουν συγχωροχάρτι!
ΜΙΛΗΣΤΕ... το άδικα χυμένο αίμα του Θάνου ζητάει δικαίωση...
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
ΣχολιάστεΚοινοποιήστε
George Pavlos Voulgaridis Είσαι εμετικός δερβίση.σε σιχαίνομαι.
Witkowski Radcliffe
Witkowski Radcliffe Γουλιέλμος Στέλιος καταρχας δεν ηταν επιθεση δολοφονια εναντια στο παλικαρι. Δευτερον λεγεται "παραπλευρη απωλεια" μια ονομασια που λατρευουν οι δυτικοι για να ξεπλενουν τις σφαγες τους σε καθε πολεμο που εχουν οι ιδιοι ξεκινησει. Την επομενη φορα που θα αποκαλεσεις καποιον φασιστα, πηδα απο την ταρατσα του σπιτιου σου ως ενδειξη συμπαραστασης στα θυματα της δυσης.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου παααλι ρεεε τα ιδια ?Δεν βαρεθηκατε να διασκεδαζετε τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιους ? και να τους παραμυθιαζετε με τα χαρουμενα που τους γραφετε οτι ΔΕΝ τους εχουν παρει χαμπαρι ακομα οι πετρες και τα πελεκουδια ? ρε σεις ? οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ στοαρχες των μασονικων σας στοων δεν σας κανουν κουβεντα για την γιγαντια εγκληματικη τους οργανωση ? την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. ? και της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 εβραιου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? μααα τι σπιρτα ειστε οοολοι σας ?
Θεοδωρος Χατζοπουλος
Witkowski Radcliffe
Witkowski Radcliffe Μλκ αυτος δεν ακουει ουτε μεταλ, μονο δημοτικα τον κοβω κ τα πολυ καμμενα
Θεοδωρος Χατζοπουλος
Phoevos Barlow
Phoevos Barlow Ναι ρε μαλακες,καλα σας λεει,για ολα φταινει οι ΗΛΛΟΥΜΕΙΝΑΤΗ ΑΙΒΡΑΙΥ
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου εεεε ρε τι κανει το ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ των οπισθιων σας μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων ? οοολοι σας βλεπετε Αγιους εβραιους ! και μασονικα αγγελακια ! ετσι ? για κανω λαθος ? μια και σας παρακολουθουν οι ΑΣΤΡΑΠΟΪΟΥΔΑΙΟΙ της εγκληματικης σας μοσσαντ !!! και αμα εχετε ευκαιρο καναν πανεξυπνο εβραιο με γυναικειο ονομα ? φερτε τον για να σας τα πει απο πρωτο χερι ! kapito ?
Constantine Dervisis
Constantine Dervisis Ειχα γνωρισει καποτε μια εβραια, πολυ ωραιο μουνι. Δεν μου εκατσε η καριολα ομως. Εχω και περιτομη.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου που εισαι Δερβιση ? Αλλα και τα λοιπα Δερβισοπαιδα που παριστανουν της χορευτριες των ιουδαιων ? Να μας φερετε καναν πανεξυπνο εβραιο της ΣΚΑΤΑΤ ! που βαζει μεσω της εγκληματικης σας μοσσαντ να σας παρακολουθουν το τι χαρουμενα γραφετε μεσα στις ομαδες σας ? Αdi bakalum ?
Θεοδωρος Χατζοπουλος
Stergios Zisidis
Stergios Zisidis Ο Δερβίσης είναι Χιτλερικός ρε όπως και εσύ
Βαγγέλης Νικόπουλος
Βαγγέλης Νικόπουλος Στεφανε το γιογιό σου και σε άλλη παραλια
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης το ξερετε πως σκοτωσαν 15 ατομα τις τελευταιες δυτο μερες που καναν ποδηλατο ε;
Constantine Dervisis
Constantine Dervisis Οι γυναικες δεν εχουν εθνικοτητα ρε. Δεν κολλαμε.
Βαγγέλης Νικόπουλος
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης Αθηνα Καλαματα και Ξανθη, κανουνλογο για οργανωμενο σχεδιο
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ζισιδακο & Νικοπουλε ?αστε κατα μερος τα μουχλιαρικα που σας μαθαν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι ! ετσι ? και φερτε τον εβραιο να κανουμε εναν πολιτισμενο διαλογο για την εγκληματικη σας οργανωση που σας βαζει οοολους σας μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων ! καθως σας πετανε τα ματια σας εξω απ το πολυ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ ! Δεν ντρεπεστε ρεεε ? να παριστανετε τις κοτες των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ εβραιων ? και να κακαριζετε μεταξυ σας διασκεδαζοντας παραλληλα και την ιουδαικη τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ?
Constantine Dervisis
Constantine Dervisis Και μαυρη εχω πηδηξει. Δεν τρεχει τιποτα.
Phoevos Barlow
Phoevos Barlow Γαυρος εισαι και εχεις τοσο μεγαλο θεμα με τους Εβραιους?
Constantine Dervisis
Constantine Dervisis Εσυ τρολαρεις τωρα η τα λες σοβαρα;
Constantine Dervisis
Constantine Dervisis Εχω δουλειες τωρα, σας αφηνω. Σαλομ.
Βαγγέλης Νικόπουλος
Βαγγέλης Νικόπουλος Makis Charalambous moderator ο Στέφανος Χατζή Ιωαννου με βριζει. Στ @@ σου;
Witkowski Radcliffe
Phoevos Barlow
Phoevos Barlow Ασε τους admin,το αορατο χερι θα τα ρυθμισει ολα
Βαγγέλης Νικόπουλος
Βαγγέλης Νικόπουλος
Βαγγέλης Νικόπουλος Το νύχι της αρκούδας πες. Ωραία ιστορια
Phoevos Barlow
Phoevos Barlow Με ποιον θα γελαμε ρε φιλος? Αν φυγει αυτος και αλλα 2-3 τζιμανια,παει,θα το κλεισουμε το μαγαζι,θα απομεινουν οι αναρχοκΟΥμουνισται
Βαγγέλης Νικόπουλος
Βαγγέλης Νικόπουλος Ο μόνος λόγος να φύγει ο Στέφανος Χατζής Ιωάννου είναι να τον καλέσει σε τάβλι ένα goim animal
Stergios Zisidis
Stergios Zisidis Α εχασα επεισόδια , μαθαίνω ότι είμαι και σε οργάνωση και μάλιστα εγκληματική
Phoevos Barlow
Βαγγέλης Νικόπουλος
Βαγγέλης Νικόπουλος Είναι από τη σταυλαρχια δεν το ξερεις
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Phoevo Barlow Γιατι δεν τους λες για το αορατο χερι του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας ?Αλλα και του παιχνιδιαρη μπαμπα σας θεου ? που σας προγραμματισε μεσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας να γινετε το παραδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ ? Και σαν γνησιο εβραιοπουλο που εισαι το ξερεις καλα ! ετσι ? διασκεδαζοντας και εσυ την ιουδαικη σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! μεχρι να σας αποτελειωσει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στον πλανητη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! και μαλιστα και με εντολη του μπαμπα σας του θεου ! Dako ?
Phoevos Barlow
Phoevos Barlow Δε μπορω,στη συναγωγη μου ειπαν να μη τα λεω πουθενα
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τοτε ΛΟΥΦΑΖΕ χαρουμενο μου εβραιοπολο ! Barlow ! και κανε την κοροϊδα ! ετσι ? γιατι οπως ξερεις ο μπαμπας σου ο θεος εχει παραπανω μυαλο απο οοολους εσας τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιους που το παιζετε ακομα παντοκρατορες στα ΜΗ νοημονα ΖΩΑ σας τα μασονια ! Gege ? η nuku gege ?
Stergios Zisidis
Stergios Zisidis Ακόμα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ έμεινες εσύ; Είδη είναι 307 και ετοιμάζουμε άλλες 50
Phoevos Barlow
Phoevos Barlow ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Phoevos Barlow
Phoevos Barlow Πολυ καλα Εβραικα ξερεις για Ελ-λην...
Βαγγέλης Νικόπουλος
Βαγγέλης Νικόπουλος
Phoevos Barlow
Βαγγέλης Νικόπουλος
Βαγγέλης Νικόπουλος Γιατί δεν είναι 444 333 222 111 ή 000; Τι μας κρύβεις; 1-0
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τι βλεπω μιλησαν και τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ των εβραιων ? η κανω λαθος ? με αυτα ρε διασκεδαζετε την ιουδαικη σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ οοολοι ! παρτε το χαμπαρι τα μασονια σας πανε κρουαζιερα για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! και εσεις με εντολη του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! πατε για το γνωστο ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ που σας περιμενει στα ενυδρεια των 77 φεουδαρχικων σας ΜΠΑNΑΝΙΩΝ !!! Αντεεε και καλον ιουδαικο παραδεισο ! panimai ? aaa haraso !
Stergios Zisidis
Stergios Zisidis Ρε ο Στέφανος ζήτησε να μπει επικεφαλής σταυλαρχίας και επειδή δεν τον έβαλαν τα πήρε .Ασε ένα βιογραφικό Στρέφανε , μόλις ανοίξει θέση σε έχω στα υπόψιν
Βαγγέλης Νικόπουλος
Βαγγέλης Νικόπουλος Stergios Zisidis μαζί θα μείνουμε στο τέλος να μετράμε ενυδρεία
Phoevos Barlow
Phoevos Barlow Ευτυχως που βλεπω κατι τετοια ατομα,μου ειχαν τελειωσει και τα ναρκωτικα
Γεώργιος Παπαντώνης
Stergios Zisidis
Stergios Zisidis Και τον Στέφανο επίσης .Σιγά μην τους δίνουν τέτοια στη Σταυρούπολη Θεσ/νίκης
Γουλιέλμος Στέλιος
Alexander Theofanidis
Alexander Theofanidis
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις ακομα εδω ειστε ? Μα τι ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΙ που ειστε ρεεε ? και διασκεδαζετε ακομα την ιουδαικη σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ? που ειναι ρε ο ραβινος σας να σας παραμαζεψει ? και να σας μαθει το ανομοι εν οδω αλληλουια ? καθως εχθες 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ εορτασατε στην Χιροσιμα και στο Ναγκασακι την ΚΤΗΝΩΔΙΑ και επικυριαρχια της Αγιας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. με τα ΜΗ νοημονα ΖΩΑ σας τα μασονια ? που ο μπαμπας σας ο θεος αυτον τον πλανητη τον εκανε για νοημονα οντα !!! και τωρα θα φταιει σιγουρα ο μπαμπας σας ο θεος που σας προγραμματισε να σας περασουν τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ σας γραβατα τα εξοργισμενα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ? για της θηριωδιες που διαπραττατε επι αιωνες ? αααιιιιντεεε ρε μαϊνα ! ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ μου ιουδαιοι ! και γιανκα πατεκα μην σας πατησει κανα γαϊδραμαξο ! με τα ΖΩΑ τα μασονια σας ! ετσιιιι ?
Constantine Dervisis
Βαγγέλης Νικόπουλος
Παναγιωτης Πανταζιδης
Παναγιωτης Πανταζιδης Στεφανε γκουντουρν'τσεις πιδακι'μ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου