Recent Posts

24 Αυγούστου 2016

Κούλης Μητσοτάκης ο ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΜΑΤΗΣ ! και σωτήρας της ΣΙΩΝ Α.Ε.


Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ASSOS  ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN


Θεσσαλονίκη 24-8-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα γκαβάάά ! τέκνα παλαβάάά ! τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. και των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών σας Σταβλαρχιών ! Θα εξακολουθείτε να μας δουλεύετε ρέέέ ακόμα ? με τις μασονικές χορεύτριές σας ! που τις έχετε μέσα σε όόόλες τις δημόσιες και ΔΗΘΕΝ ιδιωτικές σας επιχειρήσεις ? Ρέέέ σεις το ξέρετε ? ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός που είναι και ο Θεός των πάντων ! έχει δώσει εντολή στον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ! στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να σας ρημάξουν το ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑΚΟ μαφιόζικο ! και Ισραηλινό σας ΚΑΡΤΕΛ ? Πού στο διάολο τώρα θα πάτε ? με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ? που δεν μπορείτε πλέον να τα μεταφέρετε σε άλλον γαλαξία ? και μας τα αφήνετε τώρα αναγκαστικά αμανάτι για να ταΐσουμε τα ΨΑΡΙΑ του Αμαζονίου ποταμού με τους εκλεκτούς σας συνεργάτες ! Αλλά και τους λοιπούς ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ μασόνους σας, που αποτελούν και την ΣΑΒΟΥΡΑ της νοήμονος ανθρωπότητος ! που σίγουρα θα θέλουν να τους συνταξιοδοτήσει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν ακόμη με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που έχετε όόόλοιι σας ! ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι αφεντικά ! αλλά και τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ μασόνια σας, που όπως έλεγε και ο ομογάλακτος αδερφός σας ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ όόόλοι είστε για τα ΜΠΑΖΑ !!! με τον αλησμόνητο ΠΑΠΑΡΑ Ανδρέα Παπανδρέου σας ! τον μνημονιακό γιο του τον Γιωργάκη ! τον αειθαλή σας βρικόλακα των Κρητικών ορέων Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ! τον εθνάρχη σας τον Καραμάν Αλή ! και τα φρούτα σας του ιουδαϊκού μπαξέ τον Σαμαρά ! τον νέο Καραμανλάκο ! τον Τσίπρα σας ! και τον φερέλπι Κυριακούλη Μητσοτάκη σας !  που με αυτόν θα διαγράψετε όόόλα τα μνημόνια ! και τα ιουδαϊκά ΦΕΣΙΑ που βάλατε μέσω τους Δ.Ν.Τ. στους απροστάτευτους πολίτες του ιουδαϊκού σας GREKYLISTAN ! θυμίζοντάς σας για ακόμη μια φορά πως το σενάριο αυτό με τους ΚΑ9110 και τους ΝΖΜ 2082 για ένα τέλος παραδειγματικό, σας το έγραψε ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Η Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία από το Βαλκανικό φεουδάτο επέλεξε για αντικαταστάτη του Τσίπρα ! τον Κυριακούλη Μητσοτάκη !

 Ανδρέας Παπανδρέου ! ο μέγας ΠΑΠΑΡΑΣ και η άλλοτε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μαριονέτα των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN με τα ΖΩΑ τους τα μασόνια να τον επευφημούν

 Ο φανερός δείπνος της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. με τους Αγίους συνεργάτες τους από το προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ των Εβραίων που τους διορίζουν μέσω των μασονικών τους στοών στο ιουδαϊκό τους KERATISTAN

Σχόλια
Επαμεινώνδας Ελλην
Επαμεινώνδας Ελλην Εμπρός... στον δρόμο που χαραξε ο Κούληθ.
Isidoros Savvidis
Μανωλης Ψυλλακης
Μανωλης Ψυλλακης Οικογενειοκρατία δοσίλογων όπου δεν τρέχει Ελληνικό αίμα μέσα τους!
Dimitris Tassos
Dimitris Tassos Εγω παντως ,τωρα τελευταια ,εχω αρχισει να αναρωτιεμαι ,και για το αιμα των νεοελληνων ψηφοφορων.........
 
Παναγιώτης Χρυσικος
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου καλα ρεεε ειστε σοβαροι ? που πιστευετε ακομα πως με το 4ο ιουδαικο τους ΡΑΙΧ !!! και με αυτα τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ τον Κουλη & Ντορα ! οι εβραιαι θα τα καταφερουν να παραμυθιασουν την ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? Ρεεε εδω τους ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ εβραιους τους εχουν παρει χαμπαρι ακομα οι πετρες και τα πελεκουδια ? και εσεις μας τα μοστραρετε αυτα τα μασονικα ΒΛΗΜΑΤΑ ? που υπηρετουν το εβραικο μασονικο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΓΙΟ ??? Αααααιιιιιντεεε αιντεεε !
Παναγιώτης Χρυσικος
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Παναγιωτακη ? ο ΧΙΤΛΕΡ μαθε πως ηταν ο ομογαλακτος αδερφος των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ εβραιων ! Αυτοι τον ανεδειξαν στο 3ο ιουδαικο τους ΡΑΙΧ !!! καθως φροντισαν μετα να τον μεταφερουν στην ΒΟΛΙΒΙΑ και μεχρι τα 92 του χρονια τον φροντιζε το εβραικο μασονικο ΑΛΗΤΑΡΓΙΟ !!! kapito ? το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ τους τωρα εχει προγραματιστει απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!

 _________________________________________________
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
ΣχολιάστεΚοινοποιήστε
Σχόλια
Γιώργος Ροζάκης
Γιώργος Ροζάκης Απο που το ξεθαψατε το φαντασμα τουτο.
Γιούρκας Δολ
Γιούρκας Δολ Ο ιδεολογικός καθοδηγητής της παρά-ΦίΣυ.
Έλλην Πατριωτίδης
Έλλην Πατριωτίδης Το κομμα που ψηφιζατε ολοι πριν πατε στη Φισυ
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρεεε σεις με την ιουδαικη ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ και νουμεραντζα των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων διασκεδαζετε ακομα ? τον ΠΑΠΑΡΑ τον Ανδρεα Παπανδρεου ? που ηταν και αυτος ενα απο τα πολλα ΤΣΑΝΑΚΙΑ του εβραικου μασονικου ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ ??? Δεν σας ειπαν οι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ εβραιοι ? οτι τους εχουν παρει χαμπαρι ακομα οι πετρες και τα πελεκουδια ? για τις ΣΚΑΤΟΔΟΥΛΕΙΕΣ που τα βαζαν αυτα τα ΜΗ νοημονα ΖΩΑ μασονια τους ? να ενεργουν υπερ του ιουδαικου KERATISTAN τους ?
Boris Sabbidis
Boris Sabbidis το αλτερ εγω τυ Τσιπρα.Αυτους ψηφιζαν οι αριστεροι που κυβερναν σημερα.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Sabbidako τι λεει το ιουδαικο μετωπο ? θα την βγαλουν καθαρη τα περιουσια τεκνα του μπαμπα τους του θεου ? απο τα ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ? Αλλα και οι μασονικες κοτες του πτηνοτροφειου της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. ? η θα πανε αυτα τα πουλερικα για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ καθως ειναι η ΣΑΒΟΥΡΑ αυτου του συστηματος ? και τα περιουσια τεκνα που επενδυουν στην ιουδαικη τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ !!! να ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ μεσα στα 77 ενυδρεια ?
Γιώργος Ροζάκης
Γιώργος Ροζάκης Ναι, αλλα ηταν ξενα ψωμια, οπως κσι τωρα. Με μονη διαφορα οτι τωρα σου το πσιρνουν το ψωμι απο το στομα με το ετσι θελω. Και σταματα τα ονειρα,ειναι απατηλα.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Γιωργο Ροζακη δεν εχεις ακουσει για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ? που κοβει οοολες τις μασες και της χαψες της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων ? Αλλα και των μασονοειδων τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ? με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 τους που ειναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? Στο προγραμμα ειναι να ΑΛΛΑΛΑΞΕΙ το ΣΥΜΠΑΝ !!!
Γιώργος Ροζάκης
Γιώργος Ροζάκης Αναθεμα αν βγαζω νοημα, απ οτι λες. Τελος παντωνψο καθενας στον κοσμο του.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου και πολυ καλα κανεις αποσποντα φιλε Ροζακη ! για να εισαι και εσυ ψυχραιμος οπως ακριβως και οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι ! με την Αγια τους ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! kapito ?
Γιώργος Ροζάκης
Γιώργος Ροζάκης Επιστροφη του χαρακτηρισμου νομιζω οτι σου ανηκει. Γραφει πανω του το ονομα σου.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ετσι λοιπον χαρουμενε Γιωργο ? θα μαθεις γιατι ο μπαμπας σου ο θεος εκανε τα ψαρακια ΠΙΡΑΝΧΑΣ που ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ τους εκλεκτους συνεργατας της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. ? και οι ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ που τρωνε ΤΕΛΙΚΑ οοολη την μασονικη ΣΑΒΟΥΡΑ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! Gege ? η nuku gege ?
Γιώργος Ροζάκης
Boris Sabbidis
Boris Sabbidis Ο Χατζης ειναι απο τις περιπτωσεις ισως που πρεπει ο γιατρος να του γραψει ναρκωτικα με συνταγη για ψυχιατρικους λογους.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε Σαββιδακο ? μπας και εισαι ρεε εβραιος ? Γιατι βλεπω ο κωλος σου επιζητα επιμονα τον σιδερολοστο που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τους εχει ετοιμασει για τους πανεξυπνους εβραιους !!! που ειναι προγραμματισμενοι απ τον μπαμπα τους τον θεο !!! να ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΘΟΥΝ ! να ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ! και να ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ !!! μεσα στα 77 ενυδρεια των Κοινοβουστασιων & Ισραηλινων Σταβλαρχειων τους !!! panimai ? aaa haraso !
Boris Sabbidis
Boris Sabbidis Οχι δεν ειμαι,εσυ μπας και εισαι παρανοικος?.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου και αφου ρεεε Σαββιδακο οπως λες οτι δεν εισαι εβραιος ? Τοτε τι ζορι τραβας γι αυτους τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ? ΔΕΝ σου ειπαν οτι μετρανε μερες με διψηφιο νουμερο ? τοσο οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ εβραιοι που το παιζουν αφεντικα ! με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 τους ? Αλλα και τα ΖΩΑ μασονια τους ? που τους παριστανουν τις υπηρετριες ! με τις μασονικες τους ποδιες ?
Boris Sabbidis
Boris Sabbidis Τι λες παλι ρε? Μαλλον εσυ τραβας ζορι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου