Recent Posts

16 Αυγούστου 2016

Το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ σε επανάληψη !



ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΣΤΙΣ 19/8/2016  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16/8/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Χαρούμενα τέκνα του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ σας θυμίζουμε ότι η προκήρυξη αυτή πρέπει να καταχωρηθεί στο βιβλίο ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της αστυνομικής διοικήσεως Θεσσαλονίκης, με τον σχετικό αριθμό Πρωτοκόλλου που θα χρησιμοποιηθεί για το τελικό ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ που έχουμε μαζί σας στις 21/10/2016, για τις θυγατρικές ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ Α.Α.Ε. επιχειρήσεις σας αλλά και κατ’ επέκταση για την γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. 
Φροντίστε λοιπόν να μην ξεχάσετε να δώσετε στα δημοσιο-υπαλληλικά αστυνομικά σας όργανα την ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ για άδεια κυκλοφορίας του  οχήματος ΝΖΜ 2082, την παράδοση των πινακίδων και την άδεια οδήγησης, που στις 31/7/2015 ζήσατε αυτόματα σκηνές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ επί 15 ημέρες από την ΑΜΕΣΟ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ στην Σαγκάη της ΚΙΝΑΣ !  με χιλιάδες καμένα αυτοκίνητα και δισεκατομμυρίων ΖΗΜΙΕΣ! Καθώς οι πινακίδες όπως ξέρετε, παρανόμως κρατούνται από την επίγεια GREKYLIKH Άμεσο Δράση σας ! και θα θέλαμε να παραδώσουν στον κάτοχο του οχήματος άδεια, δίπλωμα και πινακίδες με εντολή δική σας στα αστυνομικά σας όργανα ! Θυμίζοντάς σας πως την εκκρεμότητα που έχουμε μαζί σας, μας την έχει προγραμματίσει ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός για τις 21/10/2016 για το τελικό ξεκαθάρισμα, που δημεύεται όλος ο κινητός και ακίνητος πλούτος της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. από τα 77 ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑ των Ισραηλινών σας ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ αλλά και το ζωικό σας βασίλειο που αποτελείται από τα δημοσιο-υπαλληλικά σας GOIM – ΖΩΑ κτησιχρησίας της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!!
Αν στην αντίθετη περίπτωση που η Άμεσος Δράση σας ! ΑΡΝΗΘΕΙ να του παραδώσει τα σχετικά έγγραφα και τις πινακίδες, τότε αναγκαστικά πρέπει να παρευρίσκεστε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, καθώς θεωρείτε μόνον εσείς τους εαυτούς σας νοήμονες που είστε και ο εκλεκτός λαός του μπαμπά σας του Θεού, για να μας αποδείξετε εκεί μέσα ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!!  Εμείς απλά μπορούμε να σας βάλουμε σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ όόόλον τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ μασονική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ !!! που στις 16/8/2013 ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ εισαγγελέας σας Βαγγελάκης Μαδεμλής, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δει το ΘΑΥΜΑ μέσα στην αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, βάζοντας κι εσείς μια κλούβα ΜΑΤατζήδες έξω από τα δικαστήριά σας, αποκαλώντας ο εισαγγελέας σας τον μπαμπά σας τον Θεό ΚΑΘΙΚΙ !!! από την μεγάλη ταραχή του εκείνη την ημέρα το ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ σας, που υποδύονταν τον εκπρόσωπο του νόμου του ιουδαϊκού σας GREKYLISTAN !!!
Γιατί λοιπόν φοβάστε ρέέέ ? και υπεκφεύγετε ? όπως ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ σας ο Νταβίντ Σαλτιέλ,  που ΚΩΛΩΣΕ στις 29/6/2015 να ακολουθήσει τον εκπρόσωπό μας στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να μας αποδείξει ότι πράγματι ο μπαμπάς σας ο θεός σας άφησε κληρονόμους και κυρίαρχους επί της γης ? να καταδυναστεύετε τους απροστάτευτους πολίτες ? με τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους  των 12 φυλών του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ ? Καθώς είναι προγραμματισμένα όόόλα τα ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ σας να οδεύσουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ σας συνεργάτες για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ και η ΣΑΒΟΥΡΑ τα μασόνια σας, που δεν διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! Είδατε λοιπόν ? τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό ? μέχρι και τις πινακίδες των οχημάτων φρόντισε να θυμίζουν στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ τους Κάφρους Αντίχριστους του Ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) αλλά και για τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ δημοσιο-υπαλληλικά σας ΖΩΑ – GOIM τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του Ιουδαϊκού Ισραήλ !!! (ΝΖΜ 2082)
Και για να τελειώνουμε μια και καλή με τον περιούσιο λαό σας ! σας θυμίζουμε το αρχαίο ρητό που τους έμαθε ο μπαμπάς σας ο Θεός τους Αρχαίους Έλληνες να λένε, το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ !!! Γι’ αυτό επιλέγετε ή το ΘΑΥΜΑ τώρα σε επανάληψη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στις 19/8/2016 ή το τελικό ξεκαθάρισμα στις 21/10/2016 από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας που πρέπει ημερολογιακά να εορτάζεται μαζί με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ κάθε 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, καθώς συμπίπτει και με την παγκόσμια ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Μετά την ΛΗΞΗ στις 21/12/2012 της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και η πρόσκληση για το μνημόσυνο της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. στον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ

  Η φωτο με τους ΜΑΤατζήδες παρατεταγμένους με μια ΚΛΟΥΒΑ έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και μέσα ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ εισαγγελέας τους Βαγγελάκης Μαδεμλής
να αρνείται πεισματικά στις 16/8/2013 να δει το ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ μέσα στην αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ


Εδώ μέσα σ’ αυτό το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ οι ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΙ Εβραίοι από το Κ.Ι.Σ. έχουν στεγάσει όόόλα τα επίλεκτα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ τους ! όπως τον Χρηστάκο Ραδόπουλο !τον Στέργιο Αποστολίδη ! τον Γιάννη Λουμίδη ! και άλλους πολλούς που υπηρετούν το ιουδαϊκό GREKYLISTAN



ειναι τοσο απλα νεοελληνα τα πραγματα που με μαθηματικη ακριβεια θα την "πληρωσεις " ακριβα σημερα αυτη την μαλακία
Στέφανος Χατζής Ιωάννου γεια σου Βασιλακη Μπισμπικη με τα πολυ ωραια ! και ΣΟΦΑ διδαγματα σου ! καθως αυτη την φορα ξεχασες να μας μοστραρεις τα βαρελια των μασονικων στοων !!! εκει που ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΥΝ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΥΝ τα οπισθια των ΕΚΛΕΚΤΩΝ μασονων συνεργατων τους οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ & ΣΟΦΟΙ εβραιοι !!! για να αποκτουν ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλα !!! και για να βγαζουν αποφασεις κατα ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ απο τον ΔΗΘΕΝ περιουσιο λαο της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! σκεπτομενοι παντα με το κατω κεφαλι ! χριζοντας τους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ ηγετες !!! Σαν τον Βλαδιμιρουτσκα ΠΟΥΤΙΝ ! τον Ταγιπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! τον Γκαμαλ Αλ ΣΙΣΙ ! τον βασ. ΑΜΠΤΑΛΑ ! τον Μπασαρ Αλ ΑΣΑΝΤ ! τον μαυρουλη & Σκατοπλανηταρχη τους τον ΟΜΠΑΜΑΚΟ !!! αλλα και τα λοιπα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΜΗ νοημονα ΖΩΑ τους που τα εχουν μεσα στο MΠΟΥΡΔΕΛΟ τους τον Ο.Η.Ε. !!! να μαρκαλιζονται σαν τα ΖΑΓΑΡΙΑ εκει μεσα !!! για την δοξα του ιουδαικου τους KERATISTAN !!! Moνο που ξεχασες αυτην την φορα να μας μοστραρεις & το σημα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με τον δικεφαλο αετο και τα τρια πενταρια ( 555 ) που ετοιμαζουν σε συνεργασια με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των ιουδαιων !!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ συγυρισμα στα ΜΗ νοημονα ΖΩΑ μασονια της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. και στους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ εβραιους ! της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ιουδαιου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! Kαι αμα μας βρεις καναν πανεξυπνο εβραιο ΣΦΥΡΑ ΜΑΣ για να κανουμε διαλογο ουσιας !!! Gege ? η nuku gege ?
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Kαι το τελικο ρεζουμε για την πολυ διδακτικη αυτη ιστορια που εγραψε ο σεναριογραφος ! ο παιχνιδιαρης ! και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ? Ειναι να παραδειγματιζει τους παντες με τον ΔΗΘΕΝ περιουσιο λαο των εβραιων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ! πως οταν το μυαλο κατεβαινει απο το πανω κεφαλι στο κατω κεφαλι ? Απο εκει και περα αρχιζουν και οι ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΕΣ μεσα στα βαρελια των μασονικων τους στοων ! χριζοντας τους ! Δεσποτες ! Παπες ! Στρατηγους ! Βασιλεις ! Προεδρους Δημοκρατιων ! Πρωθυπουργους ! Δικαστικους ! Ταγματασφαλιτες ! και λοιπα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασονια των προτεκτορατων ΔΗΘΕΝ κρατων ! μετατρεποντας την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε ενα απεραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ! και ιουδαικο KERATISTAN !!! aferim BUDALA Yahudi efedim !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου