Recent Posts

29 Αυγούστου 2016

Οι 77 σκατοκράτορες της θυσίας της ΣΙΩΝ Α.Ε.


O ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ & ΟΙ 77 ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


Θεσσαλονίκη 29/8/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                 ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ              press@imd.gr 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Tέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε., σήμερα σας μοστράρουμε έναν άλλο και τελευταίο αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, που παρέδωσε με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ την διεφθαρμένη Βυζαντινή σας αυτοκρατορία, μια και την κάνατε ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα σας, στον συνεχιστή του ISLAM με αυτοκράτορα Σουλτάνο, θέτοντας υπό την κηδεμονία της και των νόμων του Ισλάμ την Χριστιανοσύνη, αφού δεν είχε στο τέλος ούούούτε 5 σωστούς και μη διεφθαρμένους Χριστιανούς ! γι’ αυτό κι έβλεπε σε όραμα ο Μωχάμετ Β’ ο Πορθητής μετά την άλωση της Πόλης τα τρία πεντάρια ! που αντικαθιστούν σήμερα τα τρία διαολικά εξάρια σας ! σε όλα τα προϊόντα της γης !
Βλέπετε τσακμάκια του Ιουδαϊκού Ισραήλ το τι σας ετοίμαζε από τότε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ? που είχατε φροντίσει εσείς με τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ προγόνους σας, τους ΔΗΘΕΝ σοφούς της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. να τον διαμελίσετε αυτόν τον Θεό και να τον κάνετε 1.000 κομμάτια με τις αιρέσεις σας, για να παίζετε μαύρα – κόκκινα με τα ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ μασόνια σας, στις πλάτες των απροστάτευτων λαών ? όπως ακριβώς κάνετε και σήμερα με το μασονικό σας συνοθύλευμα. Που για να ξεβρωμίσει ο πλανήτης γη από τα μιάσματα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ πρέπει και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάει όόόλο για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!!
Είδατε λοιπόν πώς σας την έριξε την μπηχτή με το άρθρο του ο ομογάλακτος αδερφός σας ΙΓΝΑΤΙΟΣ, Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού ? που γράφει από πάνω « Ο Αυτοκράτορας της Θυσίας» Γι’ αυτό κι εμείς από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας υπενθυμίζουμε ότι είναι καιρός, μια και ολοκληρώσατε τον κύκλο σας με τα θαυμαστά έργα σας επί της γης, να γίνετε τώρα οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ της Θυσίας ! μαζί με τον περιούσιο λαό σας ! αλλά και τα ομογάλακτα GOIM σας ! που επιθυμούν κι αυτά να γίνουν οι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ !
Γι’ αυτό σας μοστράρουμε και τον δικέφαλο Αετό, που ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας μας υπέδειξε να σας τον λανσάρουμε, καθώς στο ένα του πόδι κρατά τους νόμους του μπαμπά σας Θεού, που είναι γραμμένοι μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ και στο άλλο πόδι του αετού τον ΣΤΑΥΡΟ, που συμβολίζει την διαφύλαξη διά του Σταυρού του δημοκρατικού πολιτεύματος για τα νοήμονα έθνη ! με την συνένωση όόόλων των θρησκειών Ανατολής και Δύσης ! με το απολυτίκιο που πρέπει να ψάλλετε σε εκκλησίες και τζαμιά, καθώς εσείς που υποδύεστε τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της ΣΙΩΝ Α.Ε., αποφεύγετε να τονίσετε στα ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ μασόνια σας, πως ο μπαμπάς σας ο Θεός τόνισε στους συνεχιστές της Βυζαντινής αυτοκρατορίας να χορηγούν φιρμάνια για την ανέγερση των εκκλησιών και των μοναστηριακών εγκαταστάσεων ! Καθώς και γι’ αυτούς που επιθυμούν να κτίσουν ένα εκκλησάκι στο αγρόκτημά τους να είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ από φόρους και ΕΝΦΙΑ από την Οθωμανική αυτοκρατορία !
Γι’ αυτό και ο ομογάλακτος αδερφός σας Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έλεγε ! «Βρέθηκαν μερικοί ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ κι έκαμαν την επανάστασιν των ! διαταράσσοντας την υπέροχη σχέση που είχαμε με το ISLAM». Αλλά δε λέει ο μπαγάσας, μια και είναι δικό σας τσανάκι του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ! ότι την σκάντζα των Γιουνάν, που σημαίνει ΕΛΛΗΝΕΣ, την κάνατε ΕΣΕΙΣ με την πανουργία σας μέσω της μαφιόζικης ΦΙΛΙΚΗΣ Ανωνύμου Εταιρείας σας και την συμμετοχή των Ρώσων ! Γάλλων ! Άγγλων ! Πορτογάλων ! και Γερμανών ! μαφιόζων συνεργατών σας μασόνων ! μετονομάζοντάς την επισήμως σε GREKIA !
Λοιπόν σας καλούμε επισήμως πλέον την 21η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 στον πρώτο όροφο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, να σας ανακοινώσουμε την απόφαση του μπαμπά σας του Θεού, που είναι και δικός μας μπαμπάς Θεός ! πως επιβάλλεται με τον υπ’ αριθμό 4286 στις 26/8/1831 που έγινε και νόμος του νεοσύστατου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους ! ονομάζοντας όόόλους τους δημοσίους υπαλλήλους σας ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ !!! που συμμετέχουν στην μαφιόζικη ΜΑΣΟΝΙΑ σας ! στέλνοντάς τους με συνοπτικές διαδικασίες για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! αλλά και για την κατάφωρη καταπάτηση των δικαιωμάτων μιας ελεύθερης και νοήμονος ανθρωπότητος από τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που αποτελούν και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 Το παγκόσμιο σήμα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με την συνένωση όλων των θρησκειών σε μία ! και την νέα γραμμογράφηση 555 που επιβάλλεται να φέρουν τα αγαθά των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

 Το απολυτίκιο που πρέπει να αναγιγνώσκεται σε όλες τις εκκλησίες και τα τεμένη τονίζοντας το «Νίκας τοις ευσεβέσι και νοημόσι κατά εβραιοβαρβάρων μασόνων δωρούμενος» καθώς σταυρός και ημισέληνος επιβάλλεται να μοστράρουν πάνω από τους τρούλους και τα τεμένη 

Απολαύστε την ΣΟΦΙΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ που δηλώνει με την σφραγίδα αυτή την νέα γραμμογράφηση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με τις 5 γραμμές που είναι πάνω δεξιά στον Σταυρό και αριστερά με τα αρχικά Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ

Ο Μωχάμετ Β’ ο Πορθητής που μετά την άλωση της Πόλης έβλεπε σε όραμα την νέα γραμμογράφηση τα τρία πεντάρια (555) που αντικαθιστούν την παλαιά γραμμογράφηση 666 του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου