Recent Posts

22 Αυγούστου 2016

οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ του 4ου εβραϊκού ΡΑΪΧ !



ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΡΑΪΧ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

 
Θεσσαλονίκη 22/8/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα των 77 κοινοβουστασιακών Ισραηλινών Σταβλαρχιών  τι χαμπάρια ? Θα το ΚΩΛΟΒΑΡΑΤΕ ακόμα για πολύ ? καθώς λάβαμε επιτέλους απαντητικό e-mail από το Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας ! που μας δηλώνει πως ΔΕΝ επιθυμεί να τους στέλνουμε από αυτά τα e-mail που σας στέλνουμε και σε σας ! Διότι άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως κι αυτοί είναι συνυπεύθυνοι για όσα διαπράττετε , ασχέτως εάν είστε οι πάτρονές τους, που τους επιλέγετε για το GRAND MAFIA EUROCARTEL, μια και το ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ ΚΑΡΤΕΛ του άλλοτε Pablo Escobar ωχριά μπροστά στο εβραϊκό μαφιόζικο μασονικό σας καρτέλ ! που με τα μισθοφόρικα δημοσιο-υπαλληλικά σας ΖΩΑ, συνεχίζετε ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ να διαπράττετε τα εγκλήματά σας κατά των απροστάτευτων λαών ! και με την αρωγή του 4ου εβραϊκού σας ΡΑΪΧ !!! να τα κονιορτοποιείτε τα πάντα στο πέρασμά σας και να μας μοστράρετε και την φωτογραφία με τον πεντάχρονο αιματοβαμμένο πιτσιρικά, που σας κοιτά με μισό μάτι για τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που διαπράττουν τα ΖΩΑ -  GOIM του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ! κατά των απροστάτευτων πολιτών της πολύπαθης Μέσης Ανατολής !
Κι από δίπλα στη φωτογραφία και τον ομογάλακτο Λευίτη δέσποτά σας από την Χίο, να κάνει κι αυτός σχόλια για τους πρόσφυγες, με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλό που του βάλατε στο κεφάλι ! αποφεύγοντας να σας κατονομάσει ευθαρσώς ! ότι για το όόόλο κατάντημα που επικρατεί με τους εκτοπισμένους πρόσφυγες είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι ΕΣΕΙΣ οι Εβραίοι !!! με τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές σας Σταβλαρχίες ! που χωρίς ντροπή βάζετε και τα αβανταδόρικα και ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασόνια σας μέσα στο διαδίκτυο να βωμολοχούν κατά πάντων ! αποφεύγοντας εσάς να σας κατονομάσουν ! παριστάνοντας τους Εθνικόφρονες ! και Ελληναράδες ! μην αντιλαμβανόμενοι ότι σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη οι πέτρες και τα πελεκούδια το τι ΣΚΑΤΑ τα βάζετε να τρώνε μέσα από τα ΔΗΘΕΝ κομματικά τους παχνιά ! παίζοντας τις ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ ! τις ΣΥΡΙΖΟΥΛΕΣ ! και τους λοιπούς Δημοκρατικούς Ελληναράδες σας, που οι έρμοι όπως τους καταντήσατε μέσα από τα βαρέλια των μασονικών σας στοών από το πολύ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ των οπισθίων τους ! ΔΕΝ τους έμεινε ΔΡΑΜΙ μυαλό μέσα στο ΚΛΟΥΒΙΟ τους κεφάλι ! Και σαν τα παπαγαλάκια κάνουν σικέ παιχνίδι στο ορνιθοτροφείο σας που το αποκαλείτε ειρωνικά   Βουλή των Ελλήνων ! Λοιπόν τι λέτε ? πράγματι ο μπαμπάς σας Θεός πιστεύετε ότι κοιμάται ακόμη όρθιος ? ή σας ετοιμάζει μεγαλόπρεπο συγύρισμα με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ,  που στην Αραβική διάλεκτο αποκαλείται ΑΛΚΑΪΝΤΑ !
Θυμίζοντάς σας από σήμερα πως ΑΥΡΙΟ έχουμε επέτειο 9 χρόνων για την άρνηση της ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ Αναστασίας Ζαμπούρη, που ήταν η αναπληρώτρια Πρόεδρος Πρωτοδικών των ιουδαϊκών σας δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, αρνούμενη να παραλάβει την ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ μέτρα για το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των τότε παράνομων εκλογών, που προκηρύξατε στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAΝ ! Και το διαπιστώσατε ιδίοις όμμασι  το τι επακολούθησε εκείνη την στιγμή στις 23/8/2007 !!! πριν ο εκπρόσωπός μας εξέλθει από τα ΚΩΛΟΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ σας οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ σας άναψαν ΦΩΤΙΕΣ στην Πελοπόννησο ! στα Καλύβια Αττικής ! και στην μισή Εύβοια ! για να μην μπορείτε να τις σβήσετε με όόόλες τις πυροσβεστικές δυνάμεις των ευρωπαϊκών ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! που κράτησαν όλες αυτές οι φωτιές μέχρι την 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του 2007, σε σημαδιακή πάλι ημερομηνία !
Τώρα αρκεστείτε και απολαύστε διαλόγους αβανταδόρων συνεργατών σας στο διαδίκτυο που υποδύονται τα GOIM σας !

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Η σημερινή πόλη ΧΟΜΣ της ΣΥΡΙΑΣ όπως την κατάντησαν οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι με τα υποτακτικά τους ΖΩΑ – GOIM ΠΟΥΤΙΝ ! ΑΣΑΝΤ ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΟΜΠΑΜΑ ! και τους λοιπούς ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ μισθοφόρους μασόνους υπηρέτες του ιουδαϊκού KERATISTAN


H ισοπέδωση της πόλης ΧΑΛΕΠΙ από τα ΖΩΑ – GOIM των Εβραίωνπου όόόλα μαζί διασκεδάζουν με την ιουδαϊκή τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ


Ο πρόσφατος βομβαρδισμός ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ μέσα στην ΣΥΡΙΑ από τα ΖΩΑ των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ Εβραίων της ΣΙΩΝ Α.Ε. και του ιουδαϊκού τους KERATISTAN



Μητροπολίτης Χίου: Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
ΣχολιάστεΚοινοποιήστε
Σχόλια
θανασης Κρουσταλης
θανασης Κρουσταλης ο συγκεκριμενος ειναι λαθρανθρωπος!!!!!
Dimitris Ninos
Dimitris Ninos Αυτο το παιδι ειναι Παρα πλευρη Απωλεια..Διαμαρτ ιρισου.Κατεκρινε Αυτους που Βομβαρδιζουν Η ΕΛΛ ΑΔΑ Δεν θα Γινει Αποθηκη ΨΥΧΩΝ...
.
θανασης Κρουσταλης
θανασης Κρουσταλης τα ζωντανα παιδια δεν ειναι παραπλευρες απωλειες. τα ζωντανα παιδια μπορουν να σωθουν

Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Οι ίδιοι που βομβαρδίζουν πνίγουν στην Μεσόγειο τους πρόσφυγες που ξεσπιτώνουν.
Νόπη Κυριακίδου
Νόπη Κυριακίδου ΣΚΑΤΟΤΡΑΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ , ΚΑΙΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΤΑ ΞΎΝΟΥΝ , ΓΙΑ ΒΑΛΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΠΑΠΑΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Α ΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..
Δημήτρης Α-μπελάς
Δημήτρης Α-μπελάς Δεν υπάρχει κάτι πιο αντιαισθητικό και αποκρουστικό από τη θέα αυτού του χρυσοποίκιλτου τράγου.Το χρυσόμαλλο τέρας
Αθηναίος Πολίτης
Αθηναίος Πολίτης Ασχετη ανάρτηση. Αν δεν είναι όλοι λαθρομετανάστες είναι οι περισσότεροι.
Ηλίας Μιχαλεττος
Ηλίας Μιχαλεττος Δεν υπάρχει ο όρος λαθρομετανάστης
Apostolos Thedesirable
Apostolos Thedesirable τι λες ??? όπως υπάρχει και ο όρος λαθρεπιβάτης.
Apostolos Thedesirable
Apostolos Thedesirable οι πακιστανοί , οι αφρικάνοι οι ινδοι κ.λ.π .τι είναι πρόσφυγές???
Apostolos Thedesirable
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ
Ενα ‪#‎βίντεο‬ που πρέπει όλοι να δουν και να μοιραστούν
‪#‎Γνώση‬ = ‪#‎Ελευθερία‬
Ηλίας Μιχαλεττος
Ηλίας Μιχαλεττος Καλά εντάξ ΔΕΝ θα παίξουμε με τις λέξεις !

Vasso Papatheodorou
Vasso Papatheodorou Δεν υπάρχουν παπάδες. Υπάρχουν παπάρες.
θεατρο κ.καζακος μηλεας μανης
θεατρο κ.καζακος μηλεας μανης Τραγοπαπα τρως εσυ καλά κοροιδευοντας τον θεό και τους δούλους πιστους σου γι αυτο δεν καταλαβαινεις τους πινασμενους μα ουτε και τα λόγια του Χριστού. Οπου υπαρχει πονεμενος ειμαι εγω.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου μα τι ΑΣΡΟΠΕΛΕΚΙ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ που εισαι ρεεε Παπανικολαου Παναγιωτακη ? με αυτα διασκεδαζεις την εβραϊκη ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των πατρονων της Αγιας σας ΣΙΩΝ Α.Ε.? και των 5000 φιλων του F/B σου ? γιιιιαααα ΣΦΥΡΑ τωρα την εγκληματικη σας μοσσαντ !!! πως για τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που διαπραττετε στο ιουδαικο σας KERATISTAN !!! και μας μοστραρεις αυτες τις φωτο ! παρουσιαζοντας τον εαυτο σου για ινστρουκτορα ! & ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ - ΕΛΛΗΝΑΡΑ !!! πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ σας μεθοδευει ΔΑΚΤΥΛΙΚΗ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ !!! Dako ? Aferim BUDALA Yahudi efedim ! και να μην τα διαγραφεις αυτα που σου γραφουμε ! ετσι ?
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou ^^^ Χαχαχα ... ενδιαφέρουσα η συσπείρωση όλων των ακροδεξιών πσεκαζμένων
Panagiotis G Papanikolaou
θεατρο κ.καζακος μηλεας μανης
θεατρο κ.καζακος μηλεας μανης Παναγιωτακι οταν μηλας για άλλους μην ωρας τον καθρέφτη σου. Μην βάσεις ταμπελες για να το παιξεις κατι που δεν εισαι
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Παναγιωταααακη το ξερεις οτι σε εχει προγραμματισει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για κρουαζιερα στον Αμαζονιο ? οοολοι οι εκλεκτοι ινστρουκτορες της εβραικης μασονικης ΜΑΦΙΑΣ που το παιζετε εξυπνοι ! πατε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ !!! Gege ? η nuku gege ?
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Μπερδεύτηκα ρε χατζηψεκασμένε. Τελικά αφού είμαστε μασόνοι μαφιόζοι, γιατί θα μας ταΐσει στα πιράνχας η νέα τάξη ;😂😂😂😂😂😂
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΙ μετα το συμπαν ! ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ & ΕΛΛΗΝΑΡΑ μας Παναγιωτακη Παπανικολαου ? panimai ? aaa haraso !
θεατρο κ.καζακος μηλεας μανης
θεατρο κ.καζακος μηλεας μανης Διτι βαζει βλιματα να κανουν την.δουλειά της και οταν δεν τα χρειάζεται τα δινει τροφή
Φωτεινή Μανωλάκου
Φωτεινή Μανωλάκου Αίχουν δήκειο τα πεδηά που αντυδράναι
Aris Mparmpas
Aris Mparmpas Ελλας - Ελληνων -Αεροψεκασμενων... υγ: και ξυλο στους φασιστες
Ωσεί Παρών
Ωσεί Παρών τ οτι καποιος εγινε Μητροπολιτης δε σημαινει πως εγινε- αυτοματως- και Ανθρωπος
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Όσοι δεν ανοίγουν την αγκαλιά τους σε βομβαρδισμένα παιδάκια είναι λαθροχριστιανοί.
Όσοι κάνουν τσαμπουκάδες σε μετανάστες φουκαράδες και κάθονται στα τέσσερα στους εφοπλΗστές και στους γερμαναράδες είναι λαθροπατριώτες.
Τέλος.
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Χατζηψεκασμένε, πες μας πάλι για τους ήρωες αντιμασόνους Πατακό και Μιχαλολιάκο που έγραφες τις προάλλες.
Philippos Koerant
Philippos Koerant Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που διατηρούν ανοιχτούς τοίχους στο φβ.
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Ο ανοικτός τοίχος είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Π.χ. δες εδώ ... ποιότητα συνηγόρων του λαθροχριστιανού δεσποταρά.
Christos Tavridis
Christos Tavridis 'Δεν υπάρχουν αληθινοί χριστιανοί, είναι όλοι ρατσιστικά αποβράσματα'
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Υπάρχουν. Αλλά τους καπελώνει η μισανθρωπιά, η μισαλλοδοξία κι η λαμογιά της παραθρησκευτικής κλίκας Άνθιμου, Αμβρόσιου, Σεραφείμ κλπ.
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Ά, παρεμπιπτόντως, αυτό το αρχιλαμόγιο ο Χίου καταφέρθηκε κι εναντίον του πολιτικού γάμου γιατί χάνει μονέδες. Για τα λεφτά τα κάνει όλα.
Christos Tavridis
Christos Tavridis Απλά επανέλαβα το ίδιο επιχείρημα, σε λίγο πιό ορθή και ρεαλιστική βάση...
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Αν ξανακατέβαινε, τούτοι εδώ θα τον ξανασταύρωναν χωρίς να παίξουν βλέφαρο
Christos Tavridis
Christos Tavridis βρε ούτε ο Ηρώδης θα τους προλάβαινε, αιρετικός και κρεμάλα σε χρόνο DT (γλυκιά η πουτάνα η 'θεία' εξουσίαααα )

θεατρο κ.καζακος μηλεας μανης
θεατρο κ.καζακος μηλεας μανης Αγορι μου δεν ξέρεις να καταλαβαινεις τι διαβάσεις. Είσαι ενα συνχισμενο μυαλό. Τέλος
Panagiotis G Papanikolaou
Georgia Kanelou
Georgia Kanelou αριστερα τα χαλια και δεξια η ντροπη μας
Αντώνης Κασίτας
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Panagiotaki G Papanikolau βλεπω οτι με ρωτησες να σου απαντησω για τον Πατακο & Μιχαλολιακο ! το τι ειδους ΤΣΑΝΑΚΙΑ ειναι αυτοι ? Θελει ρεεε πολυ σκεψη για να το καταλαβεις ? κοτισιο μυαλο αν εχεις θα το καταλαβεις ! το τι ΣΚΑΤΑ ειναι και αυτοι ! γιιιααα μας παριστανεις και εσυ το ΜΗ νοημον ΖΩΟΝ ? οπως σιβυλλικα σας αποκαλουνε GOΪΜ οι ΔΟΝ πατρονες σας εβραιοι ! απο το ΚΑΡΤΕΛ του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικης βαλκανικης σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ?? κοιταξε τωρα να δηλωσεις σε ποια απο τις δυο ΚΡΟΥΑΖΕΡΕΣ θελεις να πας ΤΖΑΜΠΑ απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ στον Αμαζονιο ? η για τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ του ωκεανου ? και παρτο χαμπαρι ! τωωωρα δεν μπορει να σας γλυτωσει οχι η εγκληματικη σας μοσσατ ? Αλλα ουουουτε ο μπαμπας σας ο θεος ! kapito ? που μου το παιζετε και πανεξυπνοι συνεργατες των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ & ΜΑΦΙΟΖΩΝ εβραιων ! Αdi bakalum git ordan ! eseolum esekdes !!!
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Κρυβορραβίνος ο Μιχαλολιάκος ;;; Κάτσε, βγάλαμε λαυράκι εδώ. Δώσε στοιχεία, Χατζηπσεκαζμένε.😂😂😂😂😂😂😂😂
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Panagiotaaaaki Papanikolaοu κοιταξε να δωσεις τα πληρη στοιχεια σου για την κρουαζιερα που θελεις να πας μεσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! ετσι ? και τα ΜΟΥΧΛΙΑΡΙΚΑ που σε μαθαν οι πατρονες σου οι εβραιοι Αλλου !!! καθως συνεχιζεις να μας παριστανεις τον ΖΑΒΑΛΗ ινστρουκτορα του ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ απο την Κοινοβουστασιακη Ισραηλινη Σταβλαρχια του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟΥ KERATISTAN σας ! kombrente mi kerido BUDALA amigo ?
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Ρε δώσε link για τον Πατακό και τον Κασιδιάρη και άσε τα παραμύθια
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ Παναγιωταααακη ? σε διαβαζουν τωρα τα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ μασονια σας απο αυτους τους 5000 φιλους που τους εχεις ! και σε ΦΤΥΝΟΥΝ που δεν σε διαβασε ακομα ραββινος εβραιος παπας για το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλο που εχετε οοολοι οι ινστρουκτορες του ΑΘΛΙΟΥ ιουδαικου σας KERATISTAN ! λες και δεν ξερουν οι εκλεκτοι φιλοι σου οτι ο Μιχαλολιακος & Πατακος σας ειναι και αυτοι ΤΣΑΝΑΚΙΑ του εβραϊκου σας ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ !!! Αaaa reee boklu karampasi ? τα ΣΚΑΤΟΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ σας μαραναν ! και το χρυσουν μεταλιο του WC !!! σας περιμενει οοολους σας ! Αferim masialaaa ! zaif aqulu tsiotziukarim !
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Πες το επιτέλους που μας ζάλισες τόση ώρα ... "ο Μιχαλολιάκος & ο Πατακός τσανάκια του εβραϊκού αληταριού" ... link και στοιχεία Χατζηπσεκαζμένε 😂😂😂😂
Basilis Niakas
Basilis Niakas Tι πινει ο Χατζηπαπαρας και το κρατα κρυφο..!!Αυτος βρηκε τη θεραπεια της καταθλιψης..ο αθλιος...
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου σιγουρα οοολοι οι ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΙ εβραιοι εχετε ακουσει για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ? ΕΤΣΙ ? ασφαλως και ξερετε οτι σας ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ οοολες τις εορτες μισους που επιβαλατε μεσω της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας στα GOΪM - ΖΩΑ μασονια σας ! καθως στο προγραμμα ειναι να εορταζεται απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ η μια και μοναδικη ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! Βρειτε λοιπον τωρα την ημερομηνια ποτε ειναι ? για να ΧΕΣΤΕΙΤΕ οοολοι σας απ την πολυ χαρα σας ! που τωρα ΔΕΝ μπορει να σας γλυτωσει ουουουτε ακομα και η εγκληματικη σας μοσσαντ ! πατε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ τα εκλεκτα μασονια ! και οι ΣΟΦΟΙ & ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι ΦΟΥΝΤΑΡOΝΤΑΙ στις πρωτευουσες των 77 Κοινοβουστασιακων Ισραηλινων Σταβλαρχειων ! αντι μπακαλουμ ? και καλον ιουδαικο παραδεισο !!!
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Άβυσσος ... ρε, φωτο του Πατακού με κιπα στην καράφλα και του Κασιδιάρη με καπελαδούρα, μούσι και κοτσιδάκια έχεις ;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου