Recent Posts

6 Νοεμβρίου 2017

O AMIΡ ο ΣΑΜΙΡ και οι ΚΑΚΟΜΙΡ της ΣΙΩΝ α.ε.


O ΑΦΓΑΝΟΣ ΑΜΙΡ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΜΙΡ ΚΑΙ ΟI ΜΑΣΟΝ ΚΑΚΟΜΙΡ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6/11/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Στον απόηχο των εορταστικών σας εκδηλώσεων για το ΟΧΙ που είπανε οι πρόγονοι σας στον Ιωάννη Μεταξά, τίίί μασκαραλίκια είναι πάλι αυτά που βλέπει ο μπαμπάς σας ο Θεός μαζί μ’ εμάς τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ? Γιατί δεν δώσατε την σημαία στο Αφγανόπουλο να παρελάσει ? στον εορτασμό για το ΟΧΙ του 3ου ιουδαϊκού σας ΡΑΪΧ ? που είπατε κατά του Ιωάννη Μεταξά ? Μήπως γιατί σας έκλεισε όόόλες τις μασονικές σας στοές και ΔΕΝ μπορούσατε τότε να ΑΦΟΔΕΥΣΕΤΕ μασόνια μέσα στο GREKYLISTAN σας ? κηρύττοντας με αυτόν τον τρόπο τον πόλεμο κατά της υποτιθέμενης Ελλάδος ! Για να δώσετε εντολή εκ των υστέρων στο μασονόσκυλό σας τον Τσίπρα, που τον διορίσατε πρωθυπουργό της Ελλάδος μέσω SINGULAR, να του παραδώσει του πιτσιρικά μια σημαία Ελληνική που την υπηρετούν μασόνια στο προτεκτοράτο σας και στην σφαίρα επιρροής των εβραϊκών σας συμφερόντων της γιγάντιας και ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ εγκληματικής οργανώσεως σας της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που εξυπηρετεί με τα του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα υπαλληλικά σας GOIM – ΖΩΑ, τα συμφέροντα της ΣΙΩΝ Α.Ε. Φτιάχνοντας σας έναν ολάκερο πλανήτη να είναι ένα πραγματικό ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ !!! Που αν δεν είχατε στη δούλεψή σας τους μασόν ΚΑΚΟΜΙΡ τύπου Μιχάλη Παπαδάκη που κατάγεται από την πόλη των Φερρών και εκεί βρίσκεται και ο ναός της Παναγίας Κοσμοσώτηρας, που σώζει όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώτε τις οικονομίες όόόλων των ΕΘΝΩΝ μαζί με τα  ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΣΑΣ που θα θελήσουν να ξεχαϊβανέψουν όπως τον Μιχαλάκη σας, που τον βάζετε να φεσώνει τις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ τράπεζές σας ! όπως και τα λοιπά αστροπελέκια σας τύπου Δημητράκη Κυλώνη από την Κατερίνη δίδοντάς ΕΣΕΙΣ τα πλαστά χαρτονομίσματα μέσω των κωλοστοών σας για να τα διοχετεύουν στους προμηθευτές τους, πιστεύοντας κι αυτός ο ΖΑΒΑΛΗΣ ότι μπορεί να δουλέψει ακόμη και τον μπαμπά σας τον Θεό ! αντιγράφοντας σας για την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ που σας διακρίνει. Βάζοντας όόολα αυτά τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας να χρεοκοπούν τις ΔΗΘΕΝ επιχειρήσεις τους, όπως ο Δημητράκης Τσίποτας από τον Αλμυρό Βόλου ! τη Γενική Εμπορική Βόλου Ε.Π.Ε. τον Μπαντέκα Δημήτρη και τον Γεροβασίλη Απόστολο από την Ιωνία Βόλου, τον επίσης αρχιπροφέσσορα σας Μιχαλάκη Τατόγλου από την Θεσσαλονίκη που εκκρεμεί το ποσόν των 20.630 ευρώ των ΔΥΟ πέτσινων επιταγών, που η εγκληματική σας οργάνωση ΔΕΝ έχει πληρώσει ακόμη, με τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες σας που τις έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα, κάνοντας σας πλάτες καθώς είναι τα επίσημα μασονικά σας ΖΩΑ που τυφλά σας υπηρετούν.
Ενώ του Τασούλη Αγούλα το ποσόν των 14.845 ευρώ το έχετε αναγκαστικά πληρώσει αφού είδατε και αποείδατε ότι ΔΕΝ πρόκειται να την βγάζατε καθαρή από τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό που μας κατευθύνει κι εμάς τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ και μας έχει μάθει πώς χρεοκοπάτε τις οικονομίες  των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας βάζοντας τους να μας παριστάνουν τους ΚΑΚΟΜΙΡ,  όπως της EGNATIABANK που έδωσε υποτιθέμενο δάνειο στον Τασούλη Αγούλα 500.000.000 δρχ. με εντολή από ΑΝΩΘΕΝ του Κοινοβουστασιακού Ισραηλινού Σταβλαρχείου σας (Κ.Ι.Σ.) και το γνωρίζουν οι υπάλληλοι της τότε τράπεζας σας, πως ΔΕΝ θα πληρωθεί ποτέ ! για να το κάνετε σκάντζα ΕΣΕΙΣ αυτό το δάνειο και να το φορτώσετε στις πλάτες των απροστάτευτων πολιτών του προτεκτοράτου σας του GREKYLISTAN με τα GOLDEN GOIMS σας που τα έχετε στους χρηματοπιστωτικούς σας ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟΥΣ οργανισμούς !
Πάρτε το χαμπάρι με τον μπαμπά σας τον Θεό που μπλέξατε ΔΕΝ την βγάζετε τελικά καθαρή ! όπως και τα ΖΩΑ μασόνια σας που θα θελήσουν κι αυτά να σας ακολουθήσουν για να οδεύσουν τελικά για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! μια και είναι κι αυτά προγραμματισμένα να γίνουν το παράδειγμα προς αποφυγήν για τις επερχόμενες γενεές με τον παρακάτω στίχο του τραγουδιού :

Της Ελλάδος τα παιδιά διώξανε οριστικά
τον μαφιόζο ταγματασφαλίτη Ιουδαίο βασιλιά
που έτρωγε με το κουδουνοφόρο  σόι
και με το λοιπό μασονικό του σκυλολόι
τον περίδρομο στη γη ! αφοδεύοντας διαόλια

Άιιιντεεε ήρθε ο καιρός ! και της Λευτεριάς η αυγούλα
Να γραπώνουν υπηρέτες γκόιμ ζώα Σιωνιστικά
που βελάζανε πολύ  για τ’ αφέντη το ψωμί
με αγίους κτηνανθρώπους της μαφιόζικης Βουλής
και Λευίτες δεσποτάδες της μασονικής σχολής 

αφιερωμένο σ’ εσάς από τον ΑΠΑΙΧΤΟ μπαμπά σας Θεό ! που είναι και ο δημιουργός του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου